Ogródek KaRo cz. 1
Mam, mam Spokojnie KaRo Moje wrzosy i tak na razie do niczego się nie nadają, bo dopiero zeszłej jesieni je wsadziłem i są maleńkie ;:67 A zdjęć bylin nie zamieszczałem w swoim wątku, więc rzeczywiście możesz być nieco zdezorientowana Coś dla Ciebie znajdę ładnego (i nie wrzosowatego ) i po weekendzie działkowym dam znać co mogłoby to być
Broniusz
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 28 maja 2006, o 15:43
KaRo z tymi sadzonkami poczekajmy do wiosny. Teraz i tak roślinom bardziej w głowie przygotowywanie się do zimy niż wzrost. I jeśli pozwolisz wiosną się przypomnę.
Napisz jednak o swoich chciejstwach, na pewno jakieś masz. Nawet jak ja nie będę miała, to na działkach mam sporo znajomych, więc może uda się zorganizować.
Oczywiście nie musisz pisać teraz mamy całą zimę na razie zdrowiej.
Napisz jednak o swoich chciejstwach, na pewno jakieś masz. Nawet jak ja nie będę miała, to na działkach mam sporo znajomych, więc może uda się zorganizować.
Oczywiście nie musisz pisać teraz mamy całą zimę na razie zdrowiej.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Basiu,pewno,że chętnie się na coś wymienię.Dziś wyszłam do ogrodu i zasypałam w ziemi pęd prusznika ,aby się ukorzenił do wiosny.Natomiast konwalnik,kiepskie zdjecie mi wyszło, ale wygląda tak nie nadaje się w tym roku do rozsady absolutnie.Strasznie wolno rośnie,ale "przypilnuję" go wiosną i myślę,że znajdzie się sadzonka dla ciebie.
Martwi mnie wygląd kwiatów hortensji bo,aczkolwiek są bardzo ładne to wskazują na bliską jesień
Martwi mnie wygląd kwiatów hortensji bo,aczkolwiek są bardzo ładne to wskazują na bliską jesień