Na takiego poluję

Może się uda w tą lub przyszłą niedzielę.
A co do Twojej kolekcji - hmmmm tylko pozazdrościć, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu

Artur89 pisze:A dziękiW sensie, że zacytowane przez Ciebie rośliny są twoimi ulubieńcami? Jeśli tak to niektóre są do zdobycia
Zobaczymy czy wypatrzę coś ciekawego:) jak nie to już wiem komu pomarudzeArtur89 pisze:Jeśli się jednak nie uda. To jak coś to mam 3-4cm średnicy roślinęMimo to trzymam kciuki, żebyś znalazła swojego echinopsisa
Ok. Pewnie jeszcze coś tam zostanie w oferciedaga01010 pisze:Zobaczymy czy wypatrzę coś ciekawego:) jak nie to już wiem komu pomarudzeArtur89 pisze:Jeśli się jednak nie uda. To jak coś to mam 3-4cm średnicy roślinęMimo to trzymam kciuki, żebyś znalazła swojego echinopsisa
![]()
Oglądałam ostatnio roślinki jakie masz na sprzedaż i coś tak czuję, że prędzej czy później się u Ciebie w kilka zaopatrzę:)
Faktycznie "Tishian Gold" jest powalający. Pewnie zlicytują go na 80-100złbanditoo pisze:Wiem widziałem, jest parę naprawdę fajnych szczególnie te dwu kolorowe przypadły mi do gustu, ale niestety osiągają wyższe ceny