Kwiaty Dawida - 2010 cz.1
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kwiaty Dawida - [OGR] 2010 cz.1
No proszę a ja myślałam że to barwinek, u mnie takie kwiatki ma barwinek i jeszcze mu się zdarza o tej porze kwiatka pojedynczego rozwinąć
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Ja barwinków nie mam...
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Wiesz one dosyć szybko się rozrastają mają zielone listki (to takie najpopularniejsze)i z białym i żółtym obrzeżem i kwitną na niebiesko lub biało. Są ładną rośliną ale bardzo zaborczą, potrafią inne rośliny zadusić korzeniami żeby zabrać im miejsce.U mnie rosną w skrzynce nawet w towarzystwie lobelii i jakoś się tolerują.
Hej, ten drobny kwiatek to maciejka.
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dawidzie głowa do góry i do łóżeczka wskakuj i pij ciepłą heratkę z cytrynką żebyś jeszcze bardziej się nie rozchorował.
Witaj Dawidzie Zimowity ładnie się rozwinęły .U mojej rodziny tylko 2 już kwitną a reszta jeszcze w pąkach .Ty pewno w łóżku .Ja dostałam telefon i muszę jechać do Warszawy do pracy .Porób zdjęcia ogrodu .Mam laptopa to będę tu zaglądać.Trzymaj się i zdrówka życzę
Majka
Majka
-
- 500p
- Od: 19 sie 2008, o 21:59
Ziemowity pięknie się rozwijają tylko czemu muszą zwiastować jesień oby wiosna była szybko dużo zdrówka życzę
-
- ---
Witajcie
Przed chwilą wróciłem ze szkoły...Na dworze zimno i deszczowo Gardło mnie jeszcze trochę boli, ale da się przeżyć...
Kasiu, ja nie mam miejsca na barwinka, chociaż jak będę robił rabatkę wzdłuż ogrodzenia(słońce przez cały dzień), to może posadzę...
Agnieszko, już jest troszkę lepiej Dzisiaj w szkole to prawie każdy kaszlał! A wiecie, rodzice mówią, do szkoły i bez gadania
Maju, postaram się zrobić zdjęcia, jak przestanie padać...
Dawid, dzięki
Przed chwilą wróciłem ze szkoły...Na dworze zimno i deszczowo Gardło mnie jeszcze trochę boli, ale da się przeżyć...
Kasiu, ja nie mam miejsca na barwinka, chociaż jak będę robił rabatkę wzdłuż ogrodzenia(słońce przez cały dzień), to może posadzę...
Agnieszko, już jest troszkę lepiej Dzisiaj w szkole to prawie każdy kaszlał! A wiecie, rodzice mówią, do szkoły i bez gadania
Maju, postaram się zrobić zdjęcia, jak przestanie padać...
Dawid, dzięki
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Wiataj Dawid
Bardzo ładną paczkę Dostałeś od Stasi , coraz piękniej u Ciebie . Fajnie , że Będziesz Miał Swoje warzywka , czego mi u mnie brakuje .
Ludzie popelniają różne błędy , każdy je nawet popełnia , tak to już w życiu jest że nie ma ludzi idealnych . Nie wiem dokońca co takiego się stało , ale nie wnikam , człowiek całe życie się uczy i popełnia różne błędy . Będzie dobrze , a odejście z forum nic nie da.. , zresztą nawet o tym nie myśl . Myślę , że wiele osób Cię tutaj bardzo lubi , ba.. nawet to widać.. , ja również . Bo przecież chłopak , który w Twoim wieku ma taką piekną pasję jest jeden na 1000 , tak jest też ze mną i Igorem . Mówi się trudno , podnosi sie i stawia krok dalej... . Trzymam kciuki , Żebyś uzbierał jak najszybciej pieniążki na ten szpaler tuji .
Zimowit bardzo piękny , u mnie ledwie z ziemii zaczyna wyłazić.. .
Pozdrawiam
Bardzo ładną paczkę Dostałeś od Stasi , coraz piękniej u Ciebie . Fajnie , że Będziesz Miał Swoje warzywka , czego mi u mnie brakuje .
Ludzie popelniają różne błędy , każdy je nawet popełnia , tak to już w życiu jest że nie ma ludzi idealnych . Nie wiem dokońca co takiego się stało , ale nie wnikam , człowiek całe życie się uczy i popełnia różne błędy . Będzie dobrze , a odejście z forum nic nie da.. , zresztą nawet o tym nie myśl . Myślę , że wiele osób Cię tutaj bardzo lubi , ba.. nawet to widać.. , ja również . Bo przecież chłopak , który w Twoim wieku ma taką piekną pasję jest jeden na 1000 , tak jest też ze mną i Igorem . Mówi się trudno , podnosi sie i stawia krok dalej... . Trzymam kciuki , Żebyś uzbierał jak najszybciej pieniążki na ten szpaler tuji .
Zimowit bardzo piękny , u mnie ledwie z ziemii zaczyna wyłazić.. .
Pozdrawiam
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
-
- ---
Artur, dzięki
-
- ---
Kilka zdjęć z ogrodu...
Zakochałem się w zimowitach Dlatego zrobiłem im małą sesyjkę
Chryzantemka pięknie kwitnie(zimuje w gruncie)...
Aksamitki z nasion od forumowiczów:
Hibiscus 'Helene' kończy kwitnienie...
Dalie z nasion mają cudne kolorki:
I będzie nawet biała dalia
Nawłoć pięknie kwitnie:
Powstaje nowa rabatka Dzisiaj wyrwałem już trochę trawy i chwastów, ale zrobiło się ciemno, i trzeba było kończyć...Jutro jak pogoda dopisze, to dokończę rwać...Fotki zrobię, jak skończę
Miłego weekendu
Zakochałem się w zimowitach Dlatego zrobiłem im małą sesyjkę
Chryzantemka pięknie kwitnie(zimuje w gruncie)...
Aksamitki z nasion od forumowiczów:
Hibiscus 'Helene' kończy kwitnienie...
Dalie z nasion mają cudne kolorki:
I będzie nawet biała dalia
Nawłoć pięknie kwitnie:
Powstaje nowa rabatka Dzisiaj wyrwałem już trochę trawy i chwastów, ale zrobiło się ciemno, i trzeba było kończyć...Jutro jak pogoda dopisze, to dokończę rwać...Fotki zrobię, jak skończę
Miłego weekendu
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Jak zwykle przepiękne zdjęcia Ziemowity mnie nastrajają jesiennie Także życzę udanego weekendu
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
- ---
Iwonko, dziękuję