Ogród IGI , część 8
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród IGI , część 8
Zajrzałam przypadkiem i oniemiałam z zachwytu Jakie piękne cieniste zakątki.Hosty w połączeniu z żurawkami super.
Iguś-w wolnej chwili proszę o kolejna porcję żurawek tych na słońce co się nadają (oprócz tych co już kupiłam)
Pozdrawiam cieplutko. Arleta (Aka)
Miejsko-wiejski ogród Aki
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Arletko, ale co ???mam wstawić zdjęcia?
Witaj Gosiu , u mnie cień jest towarem deficytowym , a muszą się roślinki pomieścić.
Witaj Gosiu , u mnie cień jest towarem deficytowym , a muszą się roślinki pomieścić.
nie musisz powielać zdjątek, bo chyba gdzieś tam masz inny temacik co są w nim wszystkie Twe żurawki na sprzedaż, tylko podaj mi linka i nazwy to sobie sama dobiorę
gdzieś trafiłam kiedyś na wątki sprzedam czy coś tam ,ale ja nie mam uprawnień to pisania w nim
gdzieś trafiłam kiedyś na wątki sprzedam czy coś tam ,ale ja nie mam uprawnień to pisania w nim
-
- 50p
- Od: 26 lip 2010, o 02:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fascynujące żurawkowe zbiorowisko Tylko w ciągu miesiąca przyszło mi 40 odmian, więc będę starał się dogonić mistrzów Przy okazji dziękuję za przesyłkę i niespodziewanego gratisa
Iguś przyszło...ale co mam tam sobie pooglądać ja nieanglojęzyczna jestem, więc nie doczytam jakie na słonce się nadająiga23 pisze:Arletko, podam Ci linki na pw, już możesz odbierać?
'Citation' przepiękna - a ostatnio się nad nią zastanawiałem i w końcu nie wybrałem...
No ale wybrałem ponad 20 innych hehe, dzisiaj mam nadzieję już część odebrać
Ile ich już zgromadziłaś Iga?
No ale wybrałem ponad 20 innych hehe, dzisiaj mam nadzieję już część odebrać
Ile ich już zgromadziłaś Iga?
-
- Kontakt:
Arletko, na słońce wszystkie, albo i prawie wszystkie ciemne , seledynki skreślamy ,a reszta , wybierz co Ci się podoba , będziemy eliminować.
Piotrze nie liczę w liczbach, pewnie coś kolo 100 ,ale to teraz , jak dorosną, zostawię połowę.Te , których nie chce powędrują do dobrych ludzi.
Citation młoda, zeszłoroczna.
Piotrze nie liczę w liczbach, pewnie coś kolo 100 ,ale to teraz , jak dorosną, zostawię połowę.Te , których nie chce powędrują do dobrych ludzi.
Citation młoda, zeszłoroczna.
Iga przepiękna ta ostatnio pokazana żurawka zielona. Jak się nazywa?
No a hostowisko powaliło mnie! NIE MOGę TU ZAGLąDAć. Będziesz miała mnie na sumieniu.
To hostowisko ... jakbym widziała kawałak swojej rabaty hostowej za 3,4 lata. Ale już jej nie będzie takiej bo wszystko poprzesadzałam. Teraz żałuje.
No a hostowisko powaliło mnie! NIE MOGę TU ZAGLąDAć. Będziesz miała mnie na sumieniu.
To hostowisko ... jakbym widziała kawałak swojej rabaty hostowej za 3,4 lata. Ale już jej nie będzie takiej bo wszystko poprzesadzałam. Teraz żałuje.
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Igo - koło setki żurawek???????? To dopiero będzie kolekcja
Iga
dobrze kojarzę,że brzoza ma płykie korzenie???
dobrze kojarzę,że brzoza ma płykie korzenie???
-
- Kontakt:
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguś przepięknie się prezentują żurawki z hostami,super zestawienie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia