Moja kolekcja:) - k-arolka
- nolina
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2010, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja kolekcja:)
No własnie czytałam gdzies ,ze dorze jest spryskac jakim srodkiem przeciw roalom .A czym pryskałas?
Ale masz teraz piękny pokój, same piękności Ja aż się boję przynieść moje kaktusy z balkonu do domu bo obawiam się, że zabraknie miejsca dla mnie Gratuluję kolekcji
Pozdrawiam serdecznie, Iza
Moja mini-kolekcja kaktusów
Moja mini-kolekcja kaktusów
ta mój chłopak jak wszedł to zrobił takie oczy i powiedział, ze mam juz nic nei kupować bo niedlugo będę je na łózku stawiać:D no to co:P jamoge spać na podłodze hehe:P
A w sumie wiem, że pryskałam chyba kaptanem a na robole to nie wiem taka saszetke kupiłam, nazwy nie pamietam
A w sumie wiem, że pryskałam chyba kaptanem a na robole to nie wiem taka saszetke kupiłam, nazwy nie pamietam
- Justynek
- 200p
- Od: 26 lip 2010, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak ok 2-3 tygodni temu pryskalam i podlewałam od szkodników kaktusy. Więc chyba na zimę im już nie potrzebna powtórka?
Pozdrawiam, Justyna
Moje kaktusy
Moje kaktusy
ja tam pryskalam teraz i jeszcze raz spryskam. bo wydaje mis ie ze takie jedno pryskanie to za malo;);) nei che byc pzrez zime welnowce mi sie zalegly. Przez cale lato z nimi walczyłam. i żeby nie zapeszyć WYGRAŁAM
- Justynek
- 200p
- Od: 26 lip 2010, o 21:39
Też miałam wełnowca w jednym, ale pryskałam wszystkie.
Więc chyba też jeszcze raz opryskam. W poniedziałek wybieram się na bardzo, bardzo długi spacer do ogrodniczego. W końcu ruch to zdrowie, w tym wypadku również zdrowie dla moich kaktusów
Więc chyba też jeszcze raz opryskam. W poniedziałek wybieram się na bardzo, bardzo długi spacer do ogrodniczego. W końcu ruch to zdrowie, w tym wypadku również zdrowie dla moich kaktusów
Pozdrawiam, Justyna
Moje kaktusy
Moje kaktusy
- nolina
- Od: 20 mar 2010, o 21:37
U mnie na szczęscie nie zaóważyłam roali ,ale wole sie też zabezpieczyc
Ja przytaskałam wełnowca na pewnym okazie, draństwo wylęgło się po pewnym czasie- sytuacja też już chyba opanowana
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
-
- 500p
- Od: 25 sie 2010, o 15:23
-
- 500p
- Od: 25 sie 2010, o 15:23
no tez misie spodobał mam ami kupilam;);) za 3 zł hehehe:P szkoda ze tlyko jeden był;)
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
ale fajne dziwadło co to jest?