Pozytywnie zakręcona
-
- 200p
- Od: 3 cze 2010, o 15:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pozytywnie zakręcona
Piękne nabytki
Też dzisiaj odwiedziłam OBI ale niestety wyszłam bez niczego... Musiałam się powstrzymać od zakupów... Pooglądałam sobie tylko. Aż dziw, że się powstrzymałam..
Też dzisiaj odwiedziłam OBI ale niestety wyszłam bez niczego... Musiałam się powstrzymać od zakupów... Pooglądałam sobie tylko. Aż dziw, że się powstrzymałam..
Na razie nie wiem co to jest.. Mam ją od niedawna...
Mam tylko nadzieję, że to nic złego..
Mam tylko nadzieję, że to nic złego..
Na mojej Cambri - głównie na kwiatach zauważyłam - chyba to są - mszyce.. Poradzcie mi co mogę zrobić?
Twoje storczykowe łowy nad wyraz udane - prześliczne storczyki a kwiaty... marzenie Gratuluję
Na PW masz wiadomość odnośnie mszyc
Na PW masz wiadomość odnośnie mszyc
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu to może jakieś półeczki ścienne zamontować??
Na dobrą sprawę sufit koło okna też można ładnie zagospodarować, wieszając w przyszłości jakieś koszyczki
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziś uplotłam koszyczek dla Piegusa i sobie dynda na karniszu i patronuje kolekcji.
- orange30
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
A gdzie fotka koszyczka??? Proszę wstawiaj czym prędzej
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
U mnie w wątku.
my wszyscy tutaj jesteśmy pozytywnie zakręceni to fakt
a storczyki śliczne
a storczyki śliczne
Patrysia
Dziękuję
Mąż na razie ugodowy - zobaczymy później
Na razie jestem na etapie odratowywania storczyka - zielonkawy falek, był w Obi prawie bez ziemi, z połamanym pedem. Wszyscy w sklepie patrzyli na mnie ze współczuciem - dlaczego biorę takiego brzydala.... A on przecież piekny i dzisiaj już prawie wszystkie listi ma sztywniejsze
Drugi stoi w izolatce, bo okazało się, że mszyce go opanowały. Mąż dzielnie je wszystkie wybija
Mąż na razie ugodowy - zobaczymy później
Na razie jestem na etapie odratowywania storczyka - zielonkawy falek, był w Obi prawie bez ziemi, z połamanym pedem. Wszyscy w sklepie patrzyli na mnie ze współczuciem - dlaczego biorę takiego brzydala.... A on przecież piekny i dzisiaj już prawie wszystkie listi ma sztywniejsze
Drugi stoi w izolatce, bo okazało się, że mszyce go opanowały. Mąż dzielnie je wszystkie wybija