Witam wszystkich
Re: Witam wszystkich
Witaj
Piękne masz te storczyki,ja mam tylko jednego białaska ;)
Piękne masz te storczyki,ja mam tylko jednego białaska ;)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No proszę wreszcie i tu dotarłam i co widzę cudne nabytki i śliczności , gratuluję listeczka u choruszka ja moje reanimuję w żwirku na 3 reanimowane do tej pory 3 uratowane , teraz mam następne 3 w szklanych naczynkach i kamieniach
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Adamanko Storczyki masz naprawdę urocze, dużo i piękne kolorki.
- adamanna
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Kontakt:
Ulalala ale się tu zakurzyło aż wstyd
ale też nic wiele się u storczysiów nie dzieje poza tym że wyglądą jak całkiem dorodna salata , o kwiatkach nawet nie myślą ale coby niebyło tak całkiem smutno to pojawiło się cos nowego
poza tym kilka roslinek nadawalo się już do przesadzenia co też uczyniłam i teraz czekam na upragnione łodyzki kwiatowe
ale też nic wiele się u storczysiów nie dzieje poza tym że wyglądą jak całkiem dorodna salata , o kwiatkach nawet nie myślą ale coby niebyło tak całkiem smutno to pojawiło się cos nowego
poza tym kilka roslinek nadawalo się już do przesadzenia co też uczyniłam i teraz czekam na upragnione łodyzki kwiatowe
- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Śliczny buraczek Ależ ma intensywny kolor! Super
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Haim
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Aniu , kolekcja śliczna a nowość ma piękny i intensywny kolorek
Po sałacie zawsze przychodzi czas na kwitnienie, więc jeśli Twoje storczyki inwestują teraz w korzenie i listki, to i doczekasz się kwiatków ;)
Po sałacie zawsze przychodzi czas na kwitnienie, więc jeśli Twoje storczyki inwestują teraz w korzenie i listki, to i doczekasz się kwiatków ;)
- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Witam
Gratuluje kolekcji storczyków... są piękne ja mam na razie jedną orchideę ale po obejrzeniu Twojego ostatniego nabytku o buraczkowym kolorze chyba nie powstrzymam sie od kupna takowego
Pozdrawiam
Gratuluje kolekcji storczyków... są piękne ja mam na razie jedną orchideę ale po obejrzeniu Twojego ostatniego nabytku o buraczkowym kolorze chyba nie powstrzymam sie od kupna takowego
Pozdrawiam
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
- adamanna
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Kontakt:
Odwiedzających i zapraszam na
muszę przyznać że ja po obejrzeniu kilkunastu wątków znowu nabrałam chęci na storczyki ,pomimo że moje dotychczasowe jakoś nie kwapią się do ponownego kwitnienia i stąd nowy buraczkowo - wiśniowy a dziś ide zapolować do bierdonki
muszę przyznać że ja po obejrzeniu kilkunastu wątków znowu nabrałam chęci na storczyki ,pomimo że moje dotychczasowe jakoś nie kwapią się do ponownego kwitnienia i stąd nowy buraczkowo - wiśniowy a dziś ide zapolować do bierdonki
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale cudowny, czerwony Phalaenopsis! W rzeczywistości też ma taką piękną barwę?