Kobieta za kierownicą - stek mitów czy???

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
ODPOWIEDZ
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Kobieta za kierownicą - stek mitów czy???

Post »

Rozbawię Was moją najnowszą prawdziwą opowieścią.
Jestem przy klubie sportowym, prócz czynności zwykłych biurowych czasem dostaję rolę kierowcy, gdy trzeba na 1-2 większe auta podjechać z młodymi zawodnikami na jakiś turniej. Może i owszem, do Zamościa najdalej z nimi jeździłam, ale jakoś nikt nie kaprysił. Natomiast miałam dziś jechać z tzw pierwszym trenerem i zawodnikami do Częstochowy. On faktycznie może tylko 2 razy ze mną jechał i to blisko. BOI się jeździć z kimś innym niż nasz kierownik. Dodam w nawiasie, że swoim 7 osobowym autkiem bywałam już i nad morzem i w górach w Szczyrku. Wiecie, że dziś zawiozłam ich tylko do Lublina na busa bo wolał nie jechać nigdzie?? Kierownik wykpił go i ten w końcu zdecydował się na wyjazd busem kursowym. Dla mnie to śmieszne, w tym roku 2 razy byłam jako kierowca prywatni oczywiści na Śląsku, codzień 2 razy jeżdżę do Lublina. Ale to jego problem, on będzie hihi zależny od komunikacji, zamiast wybrać wygodę. A finansowo wyszłoby jednak taniej ze mną hihihi
magdala
1000p
1000p
Od: 15 kwie 2009, o 23:59

Re: Kobieta za kierownicą - stek mitów czy???

Post »

Wiesz ,Ula- może to nie tylko o to chodzi ,że bał się jechać z kobietą ,ale może w ogóle boi się jeździć z kimkolwiek
innym....
Ja tak niestety mam :? To jakaś fobia chyba... Paraliżuje mnie strach ,jeśli mam jechać na wakacje czy gdziekolwiek
z kimś innym niż z moim mężem jako kierowcą (no i sobie jako kierowcy tez oczywiście ufam :D )
Może wynika to z faktu ,że własnemu mężowi można powiedzieć ,że za szybko jedzie ,albo ,żeby nie wyprzedzał...
Z obcym kierowcą czuję się zupełnie "bezbronna" :wink:
Najgorsze dla mnie -to jazda po krętych górskich drogach tzw. busem z szalonym kierowcą za kierownicą.
Całą drogę staram się nie patrzeć do przodu , a nogi to po prostu mam wbite w podłogę ...od hamowania :;230
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08

Post »

Kiedyś jechałem na zakupy,za kierownicą irlandzkiego autokaru siedziała kobieta.
Początkowo myślałem,że to transeksualista (czyt.pan lubiący damskie ciuszki),ale wątpliwości rozwiał słodki głos,piękny uśmiech i zgrabne nogi. :wink:
Jak rzadko kiedy siedziałem z przodu ;:224
Awatar użytkownika
gnet
500p
500p
Od: 13 wrz 2010, o 23:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

ulakonie pisze:on będzie hihi zależny od komunikacji, zamiast wybrać wygodę. A finansowo wyszłoby jednak taniej ze mną hihihi
Może miał dziwny sen, że kobieta go bije lub coś podobnego i stąd jego dzisiejsze zachowanie :idea: :wink:
Pozdrawiam
Jacek
BLOG BOTANICZNY
x-U-ie
---

Post »

No ale dziw, że w końcu się przyznał. To jest niestety typ faceta który naprawdę ma masę staroświeckich poglądów na miejsce kobiety.
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

Stek mitów :;230 oczywiście :;230
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

No mówcie mi jeszcze... bo M już kazał mi kurs wybierać :;230
Ale tak naprawdę... to tylko nie mogę się przekonać do prowadzenia w obcasach...
Może to kwestia wprawy? :oops:
x-U-ie
---

Post »

Powiem krótko, z racji pracy dorywczej często zdarzało mi się jeździć z obcasami samochodem. A raczej różnymi autami. Przywyknąć jest łatwo tyle, że nie do każdego auta. To już jest kwestia każdego indywidualna. Zależ także od poziomu wysokości fotela ad podłogą, odległością pedałów od podłoża. Prócz tego najważniejsze - skupić się tylko i wyłącznie na jeździe a nie zaprzątam już od dawna sobie głowy w czym jestem. Tyle, że jak jadę gdzieś dalj dla własnej wygody a także kłopotów z bulem żył, w aucie często mam - obuwie zastępcze :D:D zawsze w razie czego mam tą minutkę by zmienić niskie wygodne buciki na szpilki:) i jak dotąd ało kto się zorientował.
beatann
500p
500p
Od: 18 wrz 2010, o 09:32
Kontakt:

Post »

Uwielbiam ten błysk w męskich oczach kiedy wysiadam z auta w szpilkach. Z wiekiem coraz rzadziej to mi się zdarza ale nigdy szpilki mi nie przeszkadzały w jeżdzie. to kwestia przyzwyczajenia. A co do facetów to już tak mają że uważają że są we wszystkim nieomylni. Najlepiej nie zwracać uwagi na tych ,,super kierowców:
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

gorzata76 pisze: Ale tak naprawdę... to tylko nie mogę się przekonać do prowadzenia w obcasach...
Może to kwestia wprawy? :oops:
Gosiu - ja mam odwrotnie bo nie za bardzo umiem prowadzić w butach bez obcasów.
Bucik z obcasem daje ten luksus że nogą to ja tylko na obcasie kręcę i naciskam pedały.
Dlatego mam zawsze wielkie dziury w dywanikach :;230
x-U-ie
---

Post »

Hihi dziure w dywaniku hihi od prawej nogi to i ja mam :;230
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

A która to prawa? :oops: :;230 :;230 :;230
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”