Paula czasem rzeczywiście przeceny są śmieszne, albo rośliny w takim stanie, że powinni oddawać za darmo. Właściwie teraz też tak było, my wzięliśmy te iglaczki bo były w całkiem niezłym stanie i ja je bardzo lubię, ale inne były w gorsze. Były też wrzosy, cały stół 10m długi zatkany przesuszonymi wrzosami

wrzosowy holokaust po 99 gr. Jakbym jechała na wieś to pewnie bym wzięła ze 20 na uratowanie, ale niestety.
Dalu u nas dziś też, deszczowo i chłodno, ale wczoraj jeszcze było ciepełko, to prawda, że forum wprawia w dobry nastrój. Rh to azalia

, masz rację, wygląda całkiem dobrze, ale w tym sklepie mają bardzo zadbane rośliny, więc nawet te przecenione są ok, a zawsze trochę taniej. jeśli chodzi o zawilce to tak jak pisałam niech się rozłażą jak najbardziej, mam gdzie sadzić.
Kasiu u mnie faktycznie jest co robić, a prasowanie nie takie straszne, dobra muzyczka w tle i jakoś leci
Wiolu oj tak, można spełnić wszystkie chciejstwa
Kasiu witaj, cieszę się, że Ci się u mnie podoba. Niestety nie wszyscy podzielają Twoje zdanie, miejsce przecież można wykorzystać lepiej, ogródki nie przynoszą przecież żadnych korzyści. Na szczęście mam już miejsce, w którym spełniam się bez ograniczeń