Mój ogród iglaków macierzanek goryczek krwawników
- adrianic
- 1000p
- Od: 4 maja 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Mój ogród iglaków macierzanek goryczek krwawników
oj konsekwencja do ogrodu to raczej domena mojej żony - ja jestem zwykły robol
to jeszcze jeden z naszych iglaków świerk kłujący Picea pungens Maigold
Po prostu uwielbiamy iglaczki
Świerk Picea abies Push
A to już moje rojniki, których nie widać na poprzednich zdjęciach za względu na ich wielkość
to jeszcze jeden z naszych iglaków świerk kłujący Picea pungens Maigold
Po prostu uwielbiamy iglaczki
Świerk Picea abies Push
A to już moje rojniki, których nie widać na poprzednich zdjęciach za względu na ich wielkość
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja na tego Pusha swego czasu bardzo polowałam ze wzgledu na piękne szyszki i nigdzie nie znalazłam. Gratuluję zakupu.
- adrianic
- 1000p
- Kontakt:
Iza też polowała kilka lat, na większość polowaliśmy tzn ja jako szofer - tego mamy już 5 lat, a kupowaliśmy jako roczneTajka pisze:Ja na tego Pusha swego czasu bardzo polowałam ze wzgledu na piękne szyszki i nigdzie nie znalazłam. Gratuluję zakupu.
- adrianic
- 1000p
- Kontakt:
Dodaję jeszcze zdjęcia azali, które wsadzilismy zaraz pod naszym domem. Szkoda tylko, że kwitną góra miesiąc
No i jest przy nich trochę pracy po kwitnięciu i przed zimą - dobrze że wynagradzają to wyglądem
No i jest przy nich trochę pracy po kwitnięciu i przed zimą - dobrze że wynagradzają to wyglądem
Adrianic -azalie cudeńka I każdy nakład pracy się opłaca dla takich widoczków Na Push-a u mnie miejsce naszykowane- jest przepiękny, a i Maigold ma wiele uroku
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
adranic piękny ten świerk Pusch ,mam też ale maleńki i teraz dzięki Tobie widzę jak będzie wyglądał za kilka lat podoba mi się ten drugi świerk Maigold ,szczególnie wiosną jak ma piękne złote przyrosty, on jest tez z tych iglaków szczepionych ?
Ślicznie kwity Ci azalie japońskie mam je też jestem z nich bardzio zadowolona co rok obficie kwitną .
Genia
Ślicznie kwity Ci azalie japońskie mam je też jestem z nich bardzio zadowolona co rok obficie kwitną .
Genia
- adrianic
- 1000p
- Kontakt:
Dwa lata temu nie przyciąłem (zapomniałem) i słabo kwitły ale teraz już wiem, że trzeba ciąć żeby był efekt. One chyba kwitną tylko na nowych przyrostach, prawda?
Wieczorem odwiedzę Twoj ogród o obejrzę zdjęcia bo niestety w biurze mamy zablokowany fotosik - widzę tekst ale zdjęcia się nie pojawiają do anka_ też wpadnę wieczorem obejrzeć - brak zdjęć przy przeglądaniu wątków jest irytujący
Wieczorem odwiedzę Twoj ogród o obejrzę zdjęcia bo niestety w biurze mamy zablokowany fotosik - widzę tekst ale zdjęcia się nie pojawiają do anka_ też wpadnę wieczorem obejrzeć - brak zdjęć przy przeglądaniu wątków jest irytujący
- e-genia
Adranic piszesz o azaliach ,że trzeba przycinać , ja nic nie wiem ,u mnie na razie tak pięknie kwitną , ale mnie zaintrygowałeś i muszę popytać i poczytać na temat azali japońskich.
A do wątku ogrodowego zapraszam , choć nie jest tak piękny jak Twój to mały wiejski ogródek z dużą ilością kwiatów kwitnących .
A do wątku ogrodowego zapraszam , choć nie jest tak piękny jak Twój to mały wiejski ogródek z dużą ilością kwiatów kwitnących .
- Nela
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 paź 2006, o 17:09
Hej! Przepiękny ogród- a rosliny- wręcz wzorcowe... Chyba jesteście z zona fachowcami. Wszystko pieknie zaprojektowane i wykonane.Wielka przyjemność w ogladaniu ogrodu.
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
- adrianic
- 1000p
- Kontakt:
Fachowcy z nas do projektowania super Ja zatrudniam żonę, a Iza zatrudnia mnie Cały czas się głowimy, kto jest szefem
Ja twierdzę, że Iza, a Iza twierdzi, że ja - wszystko zależy czy efekt jest taki jak miał być
Zawsze można stwierdzić, że pomysł był dobry tylko wykonanie do kitu lub, że wykonanie super tylko "ktoś" dał plamę z pomysłem
Ja twierdzę, że Iza, a Iza twierdzi, że ja - wszystko zależy czy efekt jest taki jak miał być
Zawsze można stwierdzić, że pomysł był dobry tylko wykonanie do kitu lub, że wykonanie super tylko "ktoś" dał plamę z pomysłem
- e-genia
Żadnej fuszerki tu nie widzę i Żona i Ty macie to coś ,co pozwala Wam stworzyć piękne otoczenie wokół domu , Gratuluję
Genia
Genia
- donata72
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 26 sie 2010, o 07:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Adrian - fajnie wygląda twój ogród , u mnie też jest dużo roslinek skalnych które sadziłam na starych karpach drzew , ale niestety z czasem po około 7 latach rozsypywały się .
Pozdrawiam Donata
Mój mały zielony kawałek ziemi
Mój mały zielony kawałek ziemi
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Adrian wspaniały założyliście ogród super aż się chce oglądać, a na oglądanie ogrodu Geni to zarezerwuj sobie więcej czasu
pozdrawiam serdecznie
pozdrawiam serdecznie