Ogród -mój azyl -JolantaG część 5
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród -mój azyl -Jolanta Graj część 5
Bardzo serdecznie dziękuję za przemiłe życzenia .
Próbowałam zrobić fotki moim małym kociaczkom ,ale kto miał takie rozrabiaki ten wie ,że to nie takie proste .Mam 10 malutkich i 2 mamusie .
Próbowałam zrobić fotki moim małym kociaczkom ,ale kto miał takie rozrabiaki ten wie ,że to nie takie proste .Mam 10 malutkich i 2 mamusie .
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Jolu-ale masz przychówek Tyle kociaków na raz....i co z nimi zrobisz?
A co tam w misce? żelki im serwujesz???
Winogrona bardzo udane....czy to są takie do pałaszowania prosto z krzaka? a pigwa duża....bedzie do herbatki....albo na nalewkę
A co tam w misce? żelki im serwujesz???
Winogrona bardzo udane....czy to są takie do pałaszowania prosto z krzaka? a pigwa duża....bedzie do herbatki....albo na nalewkę
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Jolu, super rodzina kocia Zamierzasz je trzymać Pewnie nie, bo zostałabyś kocią mamą
Zastanawiam się jak przerabiasz dynie, bo ja po zjedzeniu połowy jednej dość sporej mam dość Do słoików
Trawy będą ładnie wyglądały także zimą więc nie ma co się nimi martwić
Wiesz coś więcej nt. tego pięciornika bylinowego Czy to nepalski, krwisty Innych czerwonych nie znam, a Twój piękny jest
Zastanawiam się jak przerabiasz dynie, bo ja po zjedzeniu połowy jednej dość sporej mam dość Do słoików
Trawy będą ładnie wyglądały także zimą więc nie ma co się nimi martwić
Wiesz coś więcej nt. tego pięciornika bylinowego Czy to nepalski, krwisty Innych czerwonych nie znam, a Twój piękny jest
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
GRAŻYNKO ,kotki trafią do dobrych domów .Zostawię może po jednym dla każdej mamy ,aby nie przestały być takie łowne .W puszce mają karmę .Winogronko ,z ostatniej serii zdjęć jest najpóźniejszą odmianą i dopiero dojrzewa .Nadaje się również do bezpośredniego spożycia ,ale będzie bardziej na przerób .
Pigwa pięknie obrodziła .Wystarczy na nalewkę i soczek do herbatki .
JACKU ,o tym pięciorniku wiem nie wiele .Kupiony jako bylinowy i nic więcej .Mam jeszcze innego bylinowego ,krwistego ,który jest jakiś rozlazły o pojedyńczych kwiatach .Zajmuje dużo miejsca .Ten jest zwarty ,a kwiatostany ma wyprostowane i półpełne .
O dyniach pisałam już wczoraj -część pójdzie na przerób ,a część na rozdanie dla rodzinki .
Pigwa pięknie obrodziła .Wystarczy na nalewkę i soczek do herbatki .
JACKU ,o tym pięciorniku wiem nie wiele .Kupiony jako bylinowy i nic więcej .Mam jeszcze innego bylinowego ,krwistego ,który jest jakiś rozlazły o pojedyńczych kwiatach .Zajmuje dużo miejsca .Ten jest zwarty ,a kwiatostany ma wyprostowane i półpełne .
O dyniach pisałam już wczoraj -część pójdzie na przerób ,a część na rozdanie dla rodzinki .
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Co do pigwy to masz rację - soczek do herbatki jest najlepszy.
Nalewka też dobra ale soczek jest po prostu boski
Kociaki świetne ale strasznie ich dużo....
Nalewka też dobra ale soczek jest po prostu boski
Kociaki świetne ale strasznie ich dużo....
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
trochę za dużo tych kotów , trudno będzie ich rozdać przeważnie kotek nie chcą brać , ja zostawiam zawsze jedną kotkę bo gdy mi przelatują przez drogę na drugą stronę to giną pod kołami samochodów , ale i tak zawsze tam chodzą bo jest dużo mysz ..
dalie też mam takie różno -kolorowe od białych do czerwonych i o pomieszanych kolorach na jednym krzaku , .. znowu trzeba ich wykopywać i segregować ale na drugi rok znowu pięknie ukwiecą ogród ..a pigwy jeszcze nie mam a mój pigwowiec malutki ładnie kwitł ale owoców nie ma
dalie też mam takie różno -kolorowe od białych do czerwonych i o pomieszanych kolorach na jednym krzaku , .. znowu trzeba ich wykopywać i segregować ale na drugi rok znowu pięknie ukwiecą ogród ..a pigwy jeszcze nie mam a mój pigwowiec malutki ładnie kwitł ale owoców nie ma
- Ewakora
- Od: 17 maja 2010, o 14:13
Jolu u Ciebie jak zwykle pięknie i kwitnąco i jaka liczna kocia rodzinka do kompletu przydałaby Ci się krowa,bo kociaki mleczko lubią
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Joluś ależ kociaczków wesoło masz teraz w domku, tyle rozrabiaków na raz
o rany ! tylu kotów na raz nie widziałam jeszcze fajny czarnuszek na 1 zdjęciu
Jolu Chwilę mnie nie ma, a tu tyle się wydarzyło Dziękuję za nazwę trawki, będę poszukiwać, bo piękna jest. Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy , i z okazji narodzin ( niezła gromadka ) Miałam kiedyś 13 i dwie mamy, niezła jazda
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
JOLU!
Ładne dalie, ale koteczki takie słodziutkie i śliczniutkie.
Ładne dalie, ale koteczki takie słodziutkie i śliczniutkie.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale słodkie kociaki! Cudne mordki Uwielbiam kotki w tym wieku!
Super zdjęcia, Jolka I flory i fauny
Super zdjęcia, Jolka I flory i fauny
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Ale koteczki milusie..u mnie na działce 3 takie dzisiaj okrutnie miauczały przez pół dnia matka się gdzieś zawieruszyła a my nie miałyśmy im co dać ...na szczęście mama się zjawiła bo były obawy,że jak się je zostawi to sobie nie poradzą jeszcze...