W tamtym roku się w nich zakochałam i zaczełam je kupowac . Tak wyglądały w tamtym roku w tym je już zaczynam przygotowywac do zimy , teraz mam ich 5 bo jeden wypuścił cebulke przybyszową i dostałam jednego od taty tylko nie wiem jak będzie wyglądał ale poczekam okarze się.a oto moje ślicznotki :
Witaj! Zauważyłam, że masz dwa wątki w jednym dziale. Ja też tak miałam do pewnego czasu (zobacz w mojej stopce: Kwiatolandia i Fiołkolandia), ale administracja kazała mi jeden zamknąć. Więc cię uprzedzam, bo potem szkoda jest z jednego rezygnować, kiedy już staje się popularny, szkoda własnego dorobku. Pozdrawiam. Wanda
moje hippeastrum amarylisy w spoczynku szykują się do ponownego wsadzenia i już nie mogę sie doczekać ich kwitnienia , a wy jak przeczekujecie okres spoczynkowy hippeastrum zostawiacie w ziemi czy je wykopujecie tak jak ja.
a oto mój hibiskus znów kwitnie jak szalony odkąd go kupiłam tak jest cały czas jedne kwiatki sie konczą a za chwile pojawiają się nowe pąki ciekawe kiedy będzie miał okres spoczynku .