Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.5
- bodzia3012
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.5
Geniu jak zwykle u Ciebie ślicznie i kolorowo pomimo przymrozków u Ciebie wszystko kwitnie, zima chyba wielkim łukiem omija Twój ogród , abyśmy mogli się nim jak najdłużej upajać
pozdrawiam serdecznie , pozdrowienia dla męża
pozdrawiam serdecznie , pozdrowienia dla męża
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiem Tadeuszu ile to pracy przy tak dużym klombie , mnie częsta tak nachodziło żeby u siebie przerabiać rabaty od nowa , teraz już tego unikam,brakuje sił , choć też cały kawał pod płotem wykarczowałam irysów, marcinków , żeby zmieścić tam ponad 20 róż . i 10 w innym miejscu
Ale jak teraz od nowa przerobisz będzie miał n kilka lat spokój , to wszystko przez te moje irysy pewnie?
Romku , Bożenko do wczoraj było ładnie kolorowo , zobaczymy jak dziś będzie , bo znowu szron na dworze i to chyba większy niż wczoraj .
Ale marcinkom i chryzantemom to i tak nie powinno zaszkodzić , ale będę musiała wykopać chyba begonie ,nie chciałabym ich stracić , zawsze przechowuje w piwnicy i 80% z nich w przyszłym roku znowu zdobi mój ogród .
Bożenko dzięki za pozdrowienia .
Genia
Ale jak teraz od nowa przerobisz będzie miał n kilka lat spokój , to wszystko przez te moje irysy pewnie?
Romku , Bożenko do wczoraj było ładnie kolorowo , zobaczymy jak dziś będzie , bo znowu szron na dworze i to chyba większy niż wczoraj .
Ale marcinkom i chryzantemom to i tak nie powinno zaszkodzić , ale będę musiała wykopać chyba begonie ,nie chciałabym ich stracić , zawsze przechowuje w piwnicy i 80% z nich w przyszłym roku znowu zdobi mój ogród .
Bożenko dzięki za pozdrowienia .
Genia
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu witaj ranny ptaszek z Ciebie , od rana już na forum
pozdrawiam
pozdrawiam
- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przyszedłem a kolorów ni ma .czyżby tez' bryndza '
- MariaTeresa
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
e-genia pisze:
genia
Geniu, u mnie po pierwszej ostrej zimie został juz tylko 1 kolor chryzantem, reszta wymarzła, wytrzymywały pod okryciem tylko łagodne zimy, może lepiej też do piwnicy, szczególnie te jeszcze w doniczkach?
Są cudne, szkoda by było
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- e-genia
Bożenko wcale nie ranny ptaszek wstałam o 8 rano .
Aleksander zmarzły begonie i czerwone szałwie .
Nie wklejam zdjęć bo nadal blokują mi zdjęcia na fotosiku mimo że wpłaciłam na konto pieniądze już w sobotę .
Zdaje się że zmienili nr. konta a ja przelałam na stare .Po woli tracę cierpliwość , napisałam że wpłaciłam na konto te co zawsze ale nawet nie raczyli mi odpisać .
Mario Tereso u mnie 4 odmiany chryzantem zimują od co najmniej 15 lat , ja tylko swoje okryję w ogrodzie .
Nie wiem jak będą zachowywały się zimą chryzantemy od Marka -orinoko .
Genia
Aleksander zmarzły begonie i czerwone szałwie .
Nie wklejam zdjęć bo nadal blokują mi zdjęcia na fotosiku mimo że wpłaciłam na konto pieniądze już w sobotę .
Zdaje się że zmienili nr. konta a ja przelałam na stare .Po woli tracę cierpliwość , napisałam że wpłaciłam na konto te co zawsze ale nawet nie raczyli mi odpisać .
Mario Tereso u mnie 4 odmiany chryzantem zimują od co najmniej 15 lat , ja tylko swoje okryję w ogrodzie .
Nie wiem jak będą zachowywały się zimą chryzantemy od Marka -orinoko .
Genia
- aleksanderk
Stasiu to przykre ,niestety z fotosikiem tak bywa ,poczekam .Zrób próbę wyloguj się z fotosika ,mnie kiedyś się tak udało .
- e-genia
Aleksander chyba jakaś Stasia zawróciła Ci w głowie?aleksanderk pisze:Stasiu to przykre ,niestety z fotosikiem tak bywa ,poczekam .Zrób próbę wyloguj się z fotosika ,mnie kiedyś się tak udało .
Geniu, widzę, że nic nie widzę, fotosik znów robi swoje Z tego co wytyczałem, przymrozki u Ciebie, eh zima coraz bliżej
Czekam na odblokowanie zdjęć, aby nieco więcej zobaczyć
Czekam na odblokowanie zdjęć, aby nieco więcej zobaczyć
- MariaTeresa
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Geniu, to jednak masz łagodniejszy mikroklimat
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- aleksanderk
Geniu wybacz ,Poprzednio pisałem w ogrodzie z Milicza . Nastąpiła ma nadzieję wybaczalna pomyłka .
- e-genia
Igor musiałbyś przyjechać do mnie ściągnąć mi ten program i uczyć mnie przez cały dzień to może bym się nauczyła obsługiwać , Mariolka próbowała , ale jej się nie udało .
Grzesiu mam nadzieję ze to się jakoś wyjaśni nie chce mi się 2 raz płacić .
Mario Tereso może wiosną podeślę Ci moje odmiany chryzantem ,kwitną już w lipcu do teraz .
Aleksander oczywiście że wybaczalna pomyłka
Grzesiu mam nadzieję ze to się jakoś wyjaśni nie chce mi się 2 raz płacić .
Mario Tereso może wiosną podeślę Ci moje odmiany chryzantem ,kwitną już w lipcu do teraz .
Aleksander oczywiście że wybaczalna pomyłka
- aleksanderk
To miłe ulżyło mnie na sercu .