Kwiaty Eweliny cz.3
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kwiaty Eweliny cz.3
Moniko,Aniu,Agatko,Anetko ,Aguś,Renatko,Celinko,Iwonko dziękuję Wam kochane
Elus ,ja też mnie bywałam ostatnio.Niektóre kwiatki mi padły,inne zachorowały ale ogólnie dają sobię radę ,Dziękuję za odwiedzinki i tyle miłych słów
Elus ,ja też mnie bywałam ostatnio.Niektóre kwiatki mi padły,inne zachorowały ale ogólnie dają sobię radę ,Dziękuję za odwiedzinki i tyle miłych słów
- Edyta 74
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Ewelinko
Roślinek u Ciebie jak zwykle dużo i do tego wszystkie śliczne i zadbane Dawno do Ciebie nie zaglądałam i wydaje mi się,że roślinki sporo Ci podrosły
Roślinek u Ciebie jak zwykle dużo i do tego wszystkie śliczne i zadbane Dawno do Ciebie nie zaglądałam i wydaje mi się,że roślinki sporo Ci podrosły
- Madzik_J-Ch
- 200p
- Od: 12 lip 2010, o 22:51
Melduję się i ja w 3 części
Ewelinko, fajnie, że do nas wróciłaś, u Ciebie zawsze jest co podziwiać, tyle zieloności
Ewelinko, fajnie, że do nas wróciłaś, u Ciebie zawsze jest co podziwiać, tyle zieloności
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
na sam początek tyle roślinek i w dodatku wszystkie takie piękne
Moje roślinki
Pozdrawiam Staszek
Pozdrawiam Staszek
- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewelina. Nie mam szczęścia cię ostatnio spotkać na forum. Jak ty jesteś to mnie nie ma i odwrotnie. Śliczne zieloności nam pokazałaś a zwłaszcza w oczy rzuciło mi sie epi. Piękne są.
- ewelina8005
- 1000p
dziękuję bardzo
Witaj Aniu,ja ostatnio mało jestem ,ale juz kończe staż i będe miała więcej czasu.Chociaz za niedługo wyjeżdzam na 2 tyg w góry troche pózno jak na wakacje ,ale trzeba wykorzystac okazję
Aniu które epi?
Witaj Aniu,ja ostatnio mało jestem ,ale juz kończe staż i będe miała więcej czasu.Chociaz za niedługo wyjeżdzam na 2 tyg w góry troche pózno jak na wakacje ,ale trzeba wykorzystac okazję
Aniu które epi?
- nyskadu
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Melduję się w części trzeciej. No prosze to jest ta dziewczyna co kwiatków ma mało a
3 część, to taka samosiejka kwiatów moc, co jeden to ładniejszy, rosną jak na drożdzach i jeszcze źle
3 część, to taka samosiejka kwiatów moc, co jeden to ładniejszy, rosną jak na drożdzach i jeszcze źle
- anik
- 1000p
Witaj. Bardzo podoba mi się, a zwłaszcza mojemu M to epi , które ma dużo białego,i to jasnozielone. A tak w ogóle to mam zamiar Cię odwiedzić w najbliższą sobotę. Co ty na to?ewelina8005 pisze:dziękuję bardzo
Witaj Aniu,ja ostatnio mało jestem ,ale już kończe staż i będe miała więcej czasu.Chociaz za niedługo wyjeżdzam na 2 tyg w góry troche pózno jak na wakacje ,ale trzeba wykorzystac okazję
Aniu które epi?
- ewelina8005
- 1000p
Agnieszko dziękuje nie wszystkie rosną ,kilka mi padło
Aniu ,ja podzielę się tym epi bardzo chętnie ,innymi też ,jak sie da bo siostra mnie ograbiła trochę ale jeszcze zostało trochę
Zapraszam bardzo serdecznie,tylko jak mozesz to w godzinach popołudniowych ,bo jadę na cmentarz sprzątac
To ja umyje kwiatki ,zeby obciachu nie było
Aniu ,ja podzielę się tym epi bardzo chętnie ,innymi też ,jak sie da bo siostra mnie ograbiła trochę ale jeszcze zostało trochę
Zapraszam bardzo serdecznie,tylko jak mozesz to w godzinach popołudniowych ,bo jadę na cmentarz sprzątac
To ja umyje kwiatki ,zeby obciachu nie było
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Cześć Ewelinko.
Ale fajnie, bo to już 3 część. Lecisz do przodu jak strzała.
Ale fajnie, bo to już 3 część. Lecisz do przodu jak strzała.
- anik
- 1000p
Alez oczywiście.Bardzo chętnie wpadnę po południu. Ale sama bo mój M powiedział,że i tak nie będzie miał z nami o czym pogadać. Czyli jesteśmy umówione. A twój M będzie?
- ewelina8005
- 1000p
Aniu cieszę się
M będzie w domu,zawsze jest ze względu na chorobę i pogode,ale spokojnie nie bedzie przeszkadzal ,tez nie lubi słuchac o kwiatkach
M będzie w domu,zawsze jest ze względu na chorobę i pogode,ale spokojnie nie bedzie przeszkadzal ,tez nie lubi słuchac o kwiatkach
- anik
- 1000p
To obawiam się, że mój też przyjedzie. Najwyżej będą rozmawiać o mniej roślinkowych tematach...