Moje małe roślinki - zaczątki ogrodu => camellia
Re: Moje małe roślinki - zaczątki ogrodu => camellia
Witaj, mamy coś wspólnego w ogrodzie. U mnie też perz i mniszek udają trawnik No i jeszcze bluszczyk kurdybanek oraz mój ulubieniec podagrycznik też się za bardzo rozgościły
- camellia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 mar 2010, o 16:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ech... mi perz okropnie uprzykrza życie... (tzn. pracę w ogrodzie) ale na drugi rok zamierzam go w końcu zlikwidować
Ten wszędobylski perz Też go mam
- camellia
Ech... udało mi się na chwilę dorwać do internetu, chętnie bym powstawiała nowe zdjęcia jako, że ostanio sporo u mnie zakwitło a lada dzień zakwitną róże... Może jeszcze w sierpniuuda mi się coś tu wrzucić.
Zaglądam. Roślinki bardzo piękne. Z wątku nie rezygnuj; rób przede wszystkim dla siebie, przejrzysz za 10 lat. Jaka będzie wtedy radocha .
Pozdrawiam serdecznie,
- camellia
kajo, dziękuję
Takie piękne to może nie do końca... Drzewka muszą podrosnąć, rabaty trzeba inaczej zagospodarować. Po trochu coś tam w nim działam
Miałam już zamknąć wątek ale w takim razie jeszcze się zastanowię.
Takie piękne to może nie do końca... Drzewka muszą podrosnąć, rabaty trzeba inaczej zagospodarować. Po trochu coś tam w nim działam
Miałam już zamknąć wątek ale w takim razie jeszcze się zastanowię.
Witaj Asiu!Chciałabym mieć taki ogród,w którym dopiero wszystko się zaczyna.No i oczywiście dzisiejszą wiedzę i podporę jaką jest to Forum.Napisz coś o Twoim skrawku(a może areale) ziemi.Chyba jest pięknie położony-daleko od domów?czy to tylko takie zdjęcia.
Pytałaś u mnie o Cinderellę-mam ją od zimy(w grudniu dopiero była wsadzana do ziemi) i jest jeszcze młoda ,to i kapryśna.
Jak czytam w postach u koleżanek to nie mają z nią kłopotu.Myślę,że i u mnie w przyszłym roku będzie piękna i kwitnąca.
Pytałaś u mnie o Cinderellę-mam ją od zimy(w grudniu dopiero była wsadzana do ziemi) i jest jeszcze młoda ,to i kapryśna.
Jak czytam w postach u koleżanek to nie mają z nią kłopotu.Myślę,że i u mnie w przyszłym roku będzie piękna i kwitnąca.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka