Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
Witam Zosiu i Andrzeju . Andrzeju wszystkiego najlepszego z okazji imienin dużo Zdrowia , szczęścia ,pomyślności , oraz spełnienia wszystkich marzeń ;:2 Niech wasz ogród pięknieje i przynosi dużo satysfakcji .Teraz mam prośbę o wklejenie elementów drewnianych i nie tylko do małej architektury ogrodowej . Ale oszroniło wasz ogród fajnie to sfotografowaliście.Jeszcze raz wszystkiego najlepszego Andrzeju.
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anetko w piątek robiliśmy z Andrzejem duuuużo pierogów ,zeszło nam do póżna w nocy . A w sobotę robiłam porządki w domciu i w ogrodzie , śniegu już nie ma . Niedziela zeszła mi na rozliczeniach miesięcznych i pikowaniu kwiatów . Dziś też nie byłam w pracy ,bo miałam inne zajęcie ,a teraz jestem tak zmęczona , że chyba zaraz wskakuję do .Czy wiesz, że sporo kwiatków mi jeszcze kwitnie ? Tęskni mi się za pracą w ogrodzie .
Grzegorzu ja sama wymyślam ozdoby z drewna ,a mój brat z Andrzejem je wykonują .Teraz mam nowe pomysły , które postaram się zrealizować na wiosnę . Wyślę Ci zdjęcia jak będą gotowe . Skrzydła od wiatraka już mam naprawione i znów będzie ładny .
Pozdrawiam Zosia
Grzegorzu ja sama wymyślam ozdoby z drewna ,a mój brat z Andrzejem je wykonują .Teraz mam nowe pomysły , które postaram się zrealizować na wiosnę . Wyślę Ci zdjęcia jak będą gotowe . Skrzydła od wiatraka już mam naprawione i znów będzie ładny .
Pozdrawiam Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
Oj Zosiu, szczęściaro. Ja o łóżeczku mogę na razie pomarzyć. Jeszcze jakieś dwie godzinki pracy przede mną, ale kawkę sobie zrobiłam i tak na momencik na forum zajrzałam.
Zosieńko, u mnie już nic nie kwitnie, no może poza jednym pąkiem róży pnącej, ta jest niezmordowana. Sterczą tylko gałęzie z sosny. Ale przejrzałam Twoje zdjęcia i na którymś wypatrzyłam ognika. Co robisz z nim na zimę, bo znajomy mnie ostatnio pytał. Ponoć łatwo przemarza w zimie. Okrywasz go???
Zosieńko, u mnie już nic nie kwitnie, no może poza jednym pąkiem róży pnącej, ta jest niezmordowana. Sterczą tylko gałęzie z sosny. Ale przejrzałam Twoje zdjęcia i na którymś wypatrzyłam ognika. Co robisz z nim na zimę, bo znajomy mnie ostatnio pytał. Ponoć łatwo przemarza w zimie. Okrywasz go???
- reniazt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam
Ja już wcześniej zwiedzałam Wasz ogród, strasznie mi się podobał i podoba. A teraz pozwoliłam sobie to napisać. Ja jestem jeszcze nową osobą na tym Forum i dopiero w te sprawy wchodzę. A chciałam się zapytać czy obrzeża rabat ułożone z kostki brukowej zrobiliście na jakiejś zaprawie może, czy są tylko te kostki tak poukładane. Bo efekt znakomity. A pytam, ponieważ ja u siebie na wiosne będę robić trawnik w głównej części swojego ogrodu i też rozglądam sie jak sobie ułatwić życie, aby co chwilę nie trzeba było dbać o brzegi rabat sąsaidujące z trawnikiem.
Pozdrawiam
renia
Ja już wcześniej zwiedzałam Wasz ogród, strasznie mi się podobał i podoba. A teraz pozwoliłam sobie to napisać. Ja jestem jeszcze nową osobą na tym Forum i dopiero w te sprawy wchodzę. A chciałam się zapytać czy obrzeża rabat ułożone z kostki brukowej zrobiliście na jakiejś zaprawie może, czy są tylko te kostki tak poukładane. Bo efekt znakomity. A pytam, ponieważ ja u siebie na wiosne będę robić trawnik w głównej części swojego ogrodu i też rozglądam sie jak sobie ułatwić życie, aby co chwilę nie trzeba było dbać o brzegi rabat sąsaidujące z trawnikiem.
Pozdrawiam
renia
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniu ja myślę też zmienić obrzeże ,ponieważ trawa tam wchodzi .Muszę zobaczyć jak będzie lepiej czy położyć dwie kostki i pod spód dać grubą folię i lekko wypuścić ,żeby jej nie było widać .drugi wariant to położyć folię na to kostka i na szerokość drugiej usypać z białego żwirku pas oddzielający . Ktoś ma tak zrobione ,muszę zobaczyć jak to wygląda to Ci napiszę ,czy jest ładnie .Ziemia jest lekko podkopana pod kostką .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków