Ogród u stóp Ślęży, czyli moc czakramu - cz.2
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród u stóp Ślęży, czyli moc czakramu - cz.2
Daluniu jaki ten winnik zmienny jest cudny.
Na moim już liście zmarzły i owocki, martwię się o pędy, gdyż były zielne, nie zdrewniałe.
Jak pojadę na działkę, to muszę go okryć.
Na moim już liście zmarzły i owocki, martwię się o pędy, gdyż były zielne, nie zdrewniałe.
Jak pojadę na działkę, to muszę go okryć.
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Daluś, pięknie Ci z tym rącznikiem w tle, ale cienisty kącik też ładnie wygląda jesienią, Te dwa ostatnie zdjęcia są przepiekne, takie prawdziwe
jesienne kolory jakie lubię najbardziej. Za to właśnie uwielbiam jesień że daje nam tyle pięknych kolorów, ale tak jak mówisz, potrzeba słońca
'pour les bien apprecier'.
Życzę dużo na ten następny jesienny dzień
jesienne kolory jakie lubię najbardziej. Za to właśnie uwielbiam jesień że daje nam tyle pięknych kolorów, ale tak jak mówisz, potrzeba słońca
'pour les bien apprecier'.
Życzę dużo na ten następny jesienny dzień
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dalu - wczorajsze zdjęcia choć pokazują jesień to są takie pogodne, pozytywne.
prawdopodobnie to sprawa pięknie wybarwionych liści ale naprawdę jesień może być piękna :P
prawdopodobnie to sprawa pięknie wybarwionych liści ale naprawdę jesień może być piękna :P
-
- Od: 24 lis 2009, o 14:56
Dalu dziękuję.
U mnie pada . Jeszcze raz oglądam Twój przepiękny ogród. Tyle słonecznych energetycznych barw.
Ela
U mnie pada . Jeszcze raz oglądam Twój przepiękny ogród. Tyle słonecznych energetycznych barw.
Ela
Elu, u mnie dzisiaj też się rozpadało Jest tylko jeden aspekt pozytywny tego deszczu - jest znacznie cieplej jak wczoraj :P
Więc pozostają fotki sprzed kilku dni, pełne słońca i ciepłych barw jesieni.
Dla Ciebie jeszcze fotka winnika w całości:
Nie rośnie ani zbyt szybko, ani zbyt wysoko.
Mariolko, jesień jest piękna, kiedy świeci słoneczko Dzisiejszy dzień, niestety, nie nastraja zbyt optymistycznie - u mnie Góra już "złapała" chmury i od rana leje Więc fotka -jeszcze optymistyczna:
Wiesiu, dzisiaj u mnie szaro i buro, dlatego poszperałam w swoich fotkach i znalazłam jeszcze coś kolorowego, chociaż jesiennego na poprawę humorku:
Tajeczko, ja swojego winnika nigdy nie okrywałam, ale u mnie jest cieplej jak w Twoich stronach. Zresztą teraz jest jeszcze zupełnie ładny i cały w listkach i owockach. Te owocki winnika są piękne, zwłaszcza kolorek mają bardzo ciekawy, ale ognik też nie musi się wstydzić swoich:
Więc pozostają fotki sprzed kilku dni, pełne słońca i ciepłych barw jesieni.
Dla Ciebie jeszcze fotka winnika w całości:
Nie rośnie ani zbyt szybko, ani zbyt wysoko.
Mariolko, jesień jest piękna, kiedy świeci słoneczko Dzisiejszy dzień, niestety, nie nastraja zbyt optymistycznie - u mnie Góra już "złapała" chmury i od rana leje Więc fotka -jeszcze optymistyczna:
Wiesiu, dzisiaj u mnie szaro i buro, dlatego poszperałam w swoich fotkach i znalazłam jeszcze coś kolorowego, chociaż jesiennego na poprawę humorku:
Tajeczko, ja swojego winnika nigdy nie okrywałam, ale u mnie jest cieplej jak w Twoich stronach. Zresztą teraz jest jeszcze zupełnie ładny i cały w listkach i owockach. Te owocki winnika są piękne, zwłaszcza kolorek mają bardzo ciekawy, ale ognik też nie musi się wstydzić swoich:
-
- Od: 5 sie 2009, o 20:08
No nie musi się wstydzić! Takich zdjęć teraz potrzeba, u mnie już szaro i mokro...chyba zacznę narzekać
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Twój ognik może być wręcz dumny z siebie
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- mag
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
Dalu, znalazłam dziś ubiegłoroczne nasionka rącznika, więc jakby co, to jesteśmy uratowane U mnie jeszcze dziś pięknie świeciło słonko, ale chyba tylko dziś
100krotko, Wiktorio,
u mnie też dzisiaj brzydko, mokro i smutno. A doła mam tym bardziej, że jutro miałam lecieć na weekend do Włoch, złapać trochę południowego słoneczka i spędzić parę dni na zwiedzaniu, degustowaniu pizzy i popijaniu winka, ale ...właśnie zrezygnowaliśmy z naszej małej wyprawy, bo wszystkie prognozy zapowiadają na najbliższe dni ulewy i temperaturę w okolicach 10 stopni
Wyobrażacie sobie - Bolonia w strugach deszczu? Zostajemy więc w ciepłym domku, ale żal, oj, jak żal
Magdo, słońce? Dzisiaj Ale z Ciebie szczęściara I do tego jeszcze te nasionka...Super!
u mnie też dzisiaj brzydko, mokro i smutno. A doła mam tym bardziej, że jutro miałam lecieć na weekend do Włoch, złapać trochę południowego słoneczka i spędzić parę dni na zwiedzaniu, degustowaniu pizzy i popijaniu winka, ale ...właśnie zrezygnowaliśmy z naszej małej wyprawy, bo wszystkie prognozy zapowiadają na najbliższe dni ulewy i temperaturę w okolicach 10 stopni
Wyobrażacie sobie - Bolonia w strugach deszczu? Zostajemy więc w ciepłym domku, ale żal, oj, jak żal
Magdo, słońce? Dzisiaj Ale z Ciebie szczęściara I do tego jeszcze te nasionka...Super!
-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
moje ulubione koraliki! i do tego ozdobne dwukolorowe liście! Jedno z ładniejszych pnączy nie biorąc pod uwagę kwiatów.
myslałam, że u mnie jeszcze nie ma owocków w tym roku, ale dojrzałam w końcu kilka zaczęły się przebarwiać.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Dalu te cyklameny to kupowałaś kwitnące czy bulwki ?Śliczny ten biały .
Szkoda że wyjedziesz na weekend , ale po co szukać paskudnej pogody jaku nas też jest ,choć akurat u mnie było dziś bardzo słonecznie .
A ja przygotowuje się na przyjęcie miłego gościa z Francji ,Fela jutro mnie odwiedza o 11 .już nie mogę się doczekać .
Genia
Szkoda że wyjedziesz na weekend , ale po co szukać paskudnej pogody jaku nas też jest ,choć akurat u mnie było dziś bardzo słonecznie .
A ja przygotowuje się na przyjęcie miłego gościa z Francji ,Fela jutro mnie odwiedza o 11 .już nie mogę się doczekać .
Genia
- Mama Ani
- 1000p
- Od: 17 cze 2009, o 14:40
A JA NAZBIERAŁAM SPORO NASIONEK RACZNIKA WIEĆ SIE PODZIELĘ
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Daluniu czy to urocze pnącze, to winnik
Jest cudny, te jego różnokolorowe koraliki są obłędne
Czy jest wrażliwym pnączem
Jest cudny, te jego różnokolorowe koraliki są obłędne
Czy jest wrażliwym pnączem