Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"
Re: Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"
no no widoki fajne fajne ale grzybów już nie ma
Karino, jesienne zdjęcia Waszego ogrodu i te z leśnej wycieczki ogląda się z wielką przyjemnością. Jak gospodarze dbają o rośliny to odwdzięczją się im za to pięknym, zdrowym wyglądem.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- Una
- 200p
- Od: 16 kwie 2009, o 09:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj!
Zaglądam tu często, podziwiam twój ogród. Macie z mężem niesamowite pomysły na zmianę waszego otoczenia, ze zdjęć widać, że bardzo to kochacie.
Też jestem ciekawa co zrobiłaś z tą różą. Czy to naklejki na ścianę?
Zaglądam tu często, podziwiam twój ogród. Macie z mężem niesamowite pomysły na zmianę waszego otoczenia, ze zdjęć widać, że bardzo to kochacie.
Też jestem ciekawa co zrobiłaś z tą różą. Czy to naklejki na ścianę?
Pozdrawiam
Agnieszka
Agnieszka
- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam dziękuję za odwiedziny,i miłe słowa kochane te róże to naklejki Una miała rację
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
-
- 1000p
- Od: 17 mar 2010, o 12:18
- Kontakt:
Zdjęcia z wycieczki skłoniły mnie do przyjrzenia się Twojemu profilowi. Teraz już wiem skąd masz takie ilości kamienia w swoim ogrodzie
Przyjrzałem się też mapie i okazuje się, że mieszkamy w odległości zaledwie ok 50km od siebie
Przyjrzałem się też mapie i okazuje się, że mieszkamy w odległości zaledwie ok 50km od siebie
- karina1
- 1000p
Krzysztofie masz rację czyżbyś znał tą okolicę to jest bardzo piękna górka w Pyszczynie ,jest ona cała usypana łupkiem.
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
-
- 1000p
- Od: 17 mar 2010, o 12:18
- Kontakt:
Do Pyszczyny to masz ładnych kilka kilometrów )na mój gust będzie z siedem) Jak znam geologię naszego regiony to powinnaś mieć również bliżej siebie liczne wychodnie skąd głębinowych i metamorficznych, choć niewątpliwie na południowy zachód od Ciebie znajduje się główny masyw to jednak oboczne żyły powinny występować w twojej okolicy
- karina1
- 1000p
Wiesz sporo o moim regionie niestety ja tak dobrze nie znam geologi tego regionu,a do Pyszczyna mamy zaledwie 10 km.Kilka fotek z ogrodu nowy nabytek,kalina koralowa i kolejna nowość w ogrodzie,wiśnia ozdobna ponoć kwitnie na różowo Pozdrawiam cieplutko
Twój ogródek jest zaplątany w pnączach - ślicznie!
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Karinko widoczki Twojego ogrodu BAJECZNE !!!
Ojjj, można się rozmarzyć
Ojjj, można się rozmarzyć
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Prześlicznie wyglada ten winobluszcz. Takie intensywne kolory są teraz bardzo pożądane, żeby nacieszyc sie nimi przed nadejściem szarówki.