Ogród -mój azyl -JolantaG część 5
Re: Ogród -mój azyl -Jolanta Graj część 5
Jolu, zobacz u mnie swoje hortensje.
-
- 100p
- Od: 16 paź 2010, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jolu! Przeglądam twój ogród i bardzo mi się podoba. Żurawki - cóż za kolekcja - fantastyczne! Sam myślę właśnie aby na wiosnę przytargać ich trochę do mnie. Będę u ciebie częstym gościem!
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Jolu, czytam o wielkich rewolucjach. to trzeba będzie na inspekcję przyjechać latem.
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Igo , ja o tym samym pomyślałam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jolu to szykuj się psychicznie bo j też chcę zobaczyć Twój mały raj .
Genia
Genia
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
OLU ,masz rację ,że tylko praca może mi pomóc .Niestety na zakupy mogę wyjechać dopiero w czwartek .Rabatka musi troszkę poczekać .Najchętniej już bym wprowadziła swoje plany w czyn . Bierze mnie też chyba jakieś grypsko ,a tu plany ambitne .Tylko jak je realizować gdy z nosa kapie i sił brak .
BOŻENKO ,dziękuję .Właśnie chciałam zrobić fotki ,bo w ogrodzie jeszcze co nie co kwitnie ,ale bateria padła . Czy ona zawsze musi zdechnąć ,jak chcemy zrobić fotki .
HALINKO, LUCILLO ,dziękuję za dobre słowo .
MARIOLU -KROPELKO ,ja w zeszłym roku część dalii pozostawiłam w gruncie ,aby zmarzły .Miałam ich tak wiele i to dźwiganie ciężkich worów do piwnicy .To już nie dla mnie .Tym razem ponownie spróbuję z kopcem .
COMCIA -laurowiśnia za niska .Myślałam o szpalerze z tui szmaragd .Podoba mi się ta soczysta zieleń i stożkowy pokrój .W czwartek jadę na zakupy .Zobaczymy co kupię .
LUCYNKO ,byłam ,widziałam ,gratuluję .Niech Ci zdrowo rosną .
ADRIAN dziękuję za dobre słowo .Mój ogród nawet w części nie jest ta cudny jak Twój . Co do żurawek ,to zachęcam do kupna .Są piękne przez cały sezon .Można je kupić u naszych forumowiczów ,np.u IGI .
IGO ,OLU ,GENIU ,zapraszam serdecznie .Może do lata doprowadzę troszkę mój ogród do stanu nadającego się do pokazania.
BOŻENKO ,dziękuję .Właśnie chciałam zrobić fotki ,bo w ogrodzie jeszcze co nie co kwitnie ,ale bateria padła . Czy ona zawsze musi zdechnąć ,jak chcemy zrobić fotki .
HALINKO, LUCILLO ,dziękuję za dobre słowo .
MARIOLU -KROPELKO ,ja w zeszłym roku część dalii pozostawiłam w gruncie ,aby zmarzły .Miałam ich tak wiele i to dźwiganie ciężkich worów do piwnicy .To już nie dla mnie .Tym razem ponownie spróbuję z kopcem .
COMCIA -laurowiśnia za niska .Myślałam o szpalerze z tui szmaragd .Podoba mi się ta soczysta zieleń i stożkowy pokrój .W czwartek jadę na zakupy .Zobaczymy co kupię .
LUCYNKO ,byłam ,widziałam ,gratuluję .Niech Ci zdrowo rosną .
ADRIAN dziękuję za dobre słowo .Mój ogród nawet w części nie jest ta cudny jak Twój . Co do żurawek ,to zachęcam do kupna .Są piękne przez cały sezon .Można je kupić u naszych forumowiczów ,np.u IGI .
IGO ,OLU ,GENIU ,zapraszam serdecznie .Może do lata doprowadzę troszkę mój ogród do stanu nadającego się do pokazania.
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joluś nie daj się grypie , kuruj się kochana , jakiś soczek na przeziębienie
najlepiej wylecz się rumjankiem - rum wypij , a Janka na noc
pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka
najlepiej wylecz się rumjankiem - rum wypij , a Janka na noc
pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka
Jolu - widzę, że żurawki też u Ciebie teraz królują w ogrodzie, są wspaniałe!
A kopiec dla bulw hmmm ciekawy pomysł, muszę przyznać. Ja już w sumie w dużej mierze zrezygnowałem z dalii, jakoś już mnie tak nie zachwycają jak kiedyś
A kopiec dla bulw hmmm ciekawy pomysł, muszę przyznać. Ja już w sumie w dużej mierze zrezygnowałem z dalii, jakoś już mnie tak nie zachwycają jak kiedyś
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Jolu..ja wiem czy wcześnie...u mnie już były cztery dni pod rząd z przymrozkami-3do -4...na czwartek zapowiadają opady śniegu...teraz pada deszcz jest zimno...wykorzystałam ładną pogodę aby nie robić tego jak już zimnica nastanie):A co będzie to trudno...zobaczy się.
Piękne masz plany z tymi kolorowymi szpalerami..będzie ślicznie..)Pozdrawiam..
Piękne masz plany z tymi kolorowymi szpalerami..będzie ślicznie..)Pozdrawiam..
- JolantaG
BOŻENKO ,rumu nie lubię ,a zamiast Janka ,mam Jacka .Może być
PITERKU ,ja już chyba też powoli będę rezygnowała z dalii .Za dużo z tym pracy ,a i miejsca sporo zajmują .Kolejna rabatka po daliach będzie zagospodarowana ,więc dla nich co raz tomniej miejsca będę miała .Może kiedyś nie powiedzie się przechowywanie,więc wtedy dam sobie nimi spokój .
RENI ,mam nadzieję ,że będzie dobrze .
Zaczęłam kopczykowanie roślin .Nagrabiłam 10 taczek ściółki ,okryłam część roślinek i wróciłam do domku wykończona .Jak w takim tempie będę to robić to przed zimą na pewno nie zdążę .Nie wiem jak Wy sobie radzicie z okrywaniem .Mam mnóstwo młodych roślinek ,które muszę okryć ,a może nie muszę -nie wiem .
Zrobiłam kilka fotek .
Czy zdąży zakwitnąć ,zanim zmarznie .
Ostrokrzewy
Jedyna ,która się jeszcze jako ,tako trzyma .
PITERKU ,ja już chyba też powoli będę rezygnowała z dalii .Za dużo z tym pracy ,a i miejsca sporo zajmują .Kolejna rabatka po daliach będzie zagospodarowana ,więc dla nich co raz tomniej miejsca będę miała .Może kiedyś nie powiedzie się przechowywanie,więc wtedy dam sobie nimi spokój .
RENI ,mam nadzieję ,że będzie dobrze .
Zaczęłam kopczykowanie roślin .Nagrabiłam 10 taczek ściółki ,okryłam część roślinek i wróciłam do domku wykończona .Jak w takim tempie będę to robić to przed zimą na pewno nie zdążę .Nie wiem jak Wy sobie radzicie z okrywaniem .Mam mnóstwo młodych roślinek ,które muszę okryć ,a może nie muszę -nie wiem .
Zrobiłam kilka fotek .
Czy zdąży zakwitnąć ,zanim zmarznie .
Ostrokrzewy
Jedyna ,która się jeszcze jako ,tako trzyma .
- JolantaG
- Mama Ani
- 1000p
- Od: 17 cze 2009, o 14:40
Jolu u mnie tez tojad pieknie kwitnie, Zycze zdrowka