Ogródeczek Ewy
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2010, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródeczek Ewy
moja kochana Ewusiu skoro myślałaś że po tobie ,tzn. że będziesz długo żyć ,a wśród takiego kwiecia to ja ci życzę 100
ale ci pienie przebarwiają listeczki .za to kocham te panią jesień
ale ci pienie przebarwiają listeczki .za to kocham te panią jesień
- nitka55
- 500p
- Od: 26 sty 2010, o 20:40
kogra Oby faktycznie były dojrzałe ale chyba były bo prawie mi wystrzelili z torebki
maria5 Trzymaj kciuki aby coś z tego było to moja pierwsza przygoda z nasionkami.Na wiosne mogę Ci brzozy podrzucic samosiejek u nas dużo
maria5 Trzymaj kciuki aby coś z tego było to moja pierwsza przygoda z nasionkami.Na wiosne mogę Ci brzozy podrzucic samosiejek u nas dużo
- nitka55
- 500p
Alinko
Dziękuje za życzenia 100 lat.Kiedyś ktoś powiedział że rośliny trzeba kochac a one oddadzą swoją siłę i moc dla ciebie .Może to i prawda bo widząc moich sąsiadów z działek którzy mają dobrze po 80 a są tacy sprawni i zawsze zadowoloni jak nie kiedy młody człowiek
Dziękuje za życzenia 100 lat.Kiedyś ktoś powiedział że rośliny trzeba kochac a one oddadzą swoją siłę i moc dla ciebie .Może to i prawda bo widząc moich sąsiadów z działek którzy mają dobrze po 80 a są tacy sprawni i zawsze zadowoloni jak nie kiedy młody człowiek
Ależ u ciebie Ewuniu jeszcze dużo się dzieje w ogródku. Ja piwonie już ścięłam i właściwie już nie mam żadnych kolorów. Muszę nad tym pomyśleć.
- nitka55
- 500p
lucy Piwonie to ja wszystkie już mam ścięte tylko ta mała mi została bo miała takie piękne liście
Iga wystawiła swoją ofertę żurawek i co ja mam zielona w temacie żurawek zrobic ,wszystkie bym chciała ale niestety nie dam rady a teraz jeszcze przeczytałam Andrzeja encyklopedie host i jestem już zabita ratunku gdzie ja to wszystko posadze tym bardziej że u mnie słońce prawie cały dzień
Iga wystawiła swoją ofertę żurawek i co ja mam zielona w temacie żurawek zrobic ,wszystkie bym chciała ale niestety nie dam rady a teraz jeszcze przeczytałam Andrzeja encyklopedie host i jestem już zabita ratunku gdzie ja to wszystko posadze tym bardziej że u mnie słońce prawie cały dzień
- nitka55
- 500p
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
U mnie już dzisiaj była.
Jutro powtórka a pojutrze już ma znowu padać.
Jutro powtórka a pojutrze już ma znowu padać.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- nitka55
- 500p
Nasionka liliowca posadzone teraz będę z niecierpliwością czekac na wykiełkowanie Dzisiaj cały dzień na działce pogoda wprost wymarzona ciepło Zostało mi tylko okryc róże ale jeszcze muszą na to poczekac trochę za ciepło
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
No to będę czekać na relacje z wychodzenia nasion.
Sama jestem ciekawa jak się spiszą.
Sama jestem ciekawa jak się spiszą.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- nitka55
- 500p
Grażynko Jezeli wzejdą to będzie mój debiut wychodowaniu liliowca z nasion .Mam równiez piwonie która wzeszła z nasionka ale jest jeszcze malutka ale ta zimę przetrwała
O widzę, że na poszerzonej rabatce dużo ci się zmieści nowych roślin.
- nitka55
- 500p
Oj zmieści mi się zmieści ,na razie posasdziłam same cebulowe których już nie miałam gdzie podziac a było mi szkoda wyrzucic a może mi ktoś podpowie co mam tam posadziclucy09 pisze:O widzę, że na poszerzonej rabatce dużo ci się zmieści nowych roślin.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuś nic trudnego .Ile ma twoja rabatka? Czy np. w ostatnim rzędzie posadzisz hosty a żurawki o tak:nitka55 pisze:lucy Piwonie to ja wszystkie już mam ścięte tylko ta mała mi została bo miała takie piękne liście
/\/\/\/\ ?
Rabatka słoneczna czy cienista?Na hostach się nie znam ale z żurawkmi mogę pomóc w doborze .