Hoje Koki
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Hoje Koki
Trzymam kciuki Marzenko za Twoje maleństwo sporo ma na "karku" do zrobienia, to mój w porównaniu z Twoją córcią to ma luzik, choć niezadowolony wczoraj przyszedł bo jego dziewczyny z klasy, co mu się podobały są teraz w klasie B mowię mu są za to inne a on mi mamo czy TY JE WIDZIAŁAŚ
No moja też "pojechała" po kolegach,bo to klasa pływacko-siatkarska,chłopaki-siatkarze wg.oświadczenia "Malutkiej" dwóch z nich to jakby ze 3 lata w tej samej klasie siedzieli a reszta "budynie" ,a ona teraz dopiero co z obozu wróciła,gdzie drużyna męsko-damska przecież,z chłopakami z grupy zintegrowana...a tu taka fala krytyki pojechała na klasową męską część
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam.No no....przyznam,że jestem pod wrażeniem aż takiej kolekcji.Oraz jej posiadaczki.Samego podlewania i doglądania tego zajmuje sporo czasu.Już nie wspomnę ile miejsca zajmuje.Nie wiem, czy bym tak potrafiła.Choć sama jestem miłośniczką kwiatów(niekoniecznie hojowych).To co tutaj widzę to już chyba wręcz prawdziwa pasja lub...........jakiś wirus zaatakował .Podziwiam za cierpliwość i wielką,ogromną miłość hojową.Z ciekawością będę zaglądać i podglądać dalszy rozwój i powiększanie się kolekcji.Pozdrawiam serdecznie Iwona.