Madzik i jej zieloni podopieczni

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Madzik i jej zieloni podopieczni

Post »

Madziu śliczne sukulenty w ślicznych domkach ;:138 , owadożerki też super, że nie wspomnę o moich ulubionych storczykach ;:224 ;:138 Kaktusik ten falowany rzeczywiście bardzo oryginalny ;:138
A hasło podstępem musisz od męża wyciągnąć ;:108 może jakieś tortury :roll: albo jakąś seksowną bielizną :wink: :;230
Awatar użytkownika
Madzik_J-Ch
200p
200p
Od: 12 lip 2010, o 22:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Reniu - buty już zamówione ;:138 A co do wydatków - nie dowiaduje się, bo ... mamy osobne konta bankowe :;230 Małżeństwo pierwsza klasa, no nie :;230
Elu - ja kwiatów na alle. jeszcze nie zamawiałam, jeszcze do tego nie doszło :;230 Tyle źródeł dookoła, że gdyby jeszcze alle., to zamiast po kratkach kwiaty zaczęłyby piąć się po nas :;230
Celinko - ;:196
Beatko - ;:196
Arletko - rzeczywiście miałaś rację, aby wyjść na swoje musiałam zastosować drastyczne metody :;230 Buty już do mnie idą :)

Dziś tak na szybko niestety, bo na 18 do koleżanki na urodzinową imprezę idziemy, a zaprosiłam nas dopiero wczoraj :roll: Czeka nas jeszcze kupienie prezentu, ale nie mam pojęcia co. Szkoda, że kwiatów nie lubi :;230

Może bardziej do mojego wątku storczykowego pasuje, ale postanowiłam tu też go wrzucić, bo oszalałam na jego punkcie. wiem, że też macie piękne Sabotki i też Wam kwitną, ale u mojego to pierwsze nasze wspólne kwitnienie, nawet nie miałam pojęcia w jakim jest kolorze, bo kupiłam go przekwitniętego.
A więc - MÓJ SABOTEK, MOJA GWIAZDA OSTATNICH DNI ;:138
Od dzisiejszego poranka razem z nami w pełnym rozkwicie. Niesamowicie na mnie działa ta jego przesłodko przekrzywiona główka, jakby chciał powiedzieć "Oj, nie przyglądaj mi się, bo się rumienię". Dziś aż piękne słoneczko wyszło, aby mógł pokazać jak błyszczy :)

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Awatar użytkownika
Doti
1000p
1000p
Od: 29 kwie 2010, o 13:42

Post »

Madziu ale cudny,ja bym też cały czas sie na niego gapiła i oczywiscie postawiła w centrum uwagi ;:138 Rosiczka mała ale na wiosnę juz urośnie ;:196 Oj widzę,że i u Ciebie rozwija się storczykomania ;:138 witaj w klubie.Sukulenty fajne mają naczynka a czy maja otwory? |A jaki kolorek ma epihyllum?
Awatar użytkownika
Madzik_J-Ch
200p
200p
Od: 12 lip 2010, o 22:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko, u mnie storczykomania działa już od pewnego czasu :) Od pewnego czasu storczyki opanowały cały parapet w salonie i na inne zielone musiałam szukać miejsca po domu. Nie jestem jednak aż tak "zielono sprecyzowana", aby inne wydawać i tylko storczyki uprawiać. U mnie takie kąciki tematyczne się już robią :;230 - tu storczyki, tam sukulenty i kaktusy, fiołkowe listki już zaczynają się puszczać, innych zielonasków mnóstwo. Tylko tego miejsca ciągle coraz mniej :;230
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Madziu, ja też na alle jeszcze kwiatków nie kupowałam, ale dostaję powiadomienia o nowych ofertach i bardzo lubię
je sobie ogladac. ;:224
Sabotek ślicznie Ci zakwitł. Nie dziwię się, że tak się w niego wpatrujesz i tak Ci się podoba. Cudny jest. ;:138
I życzę udanej zabawy na imprezce. ;:108
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
Doti
1000p
1000p
Od: 29 kwie 2010, o 13:42

Post »

No właśnie i ja też się już z tym borykam :;230 Widze u nas podobieństwa bo ja też lubie wiele kwiatów i uważam,że najlepiej mieć ich po trochu,mniej czy więcej.Chociaż wiadomo ,że mamy swoich pupilów :;230 p.s.A ile bierze Twoja doktorowa i czy jest ok?
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Nadziu jestem pod takim wrażeniem że sama nie wiem co napisac , cudny naprawdę
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Madzik_J-Ch pisze: Arletko - rzeczywiście miałaś rację, aby wyjść na swoje musiałam zastosować drastyczne metody :;230 Buty już do mnie idą :)
A którą metodę zastosowałaś? :;230

Sabotek cudny ;:138 ;:138 a koleżanka mówisz nie lubi kwiatów :shock: może dlatego że nie ma żadnego ładnego :?: :;230
misiaj19
50p
50p
Od: 16 paź 2010, o 13:00

Post »

Witam :wit
Cudny ten twój sabotek ;:138 ;:138
Normalnie nie mogę się napatrzeć,
Rosiczki też masz fajne ;:138
Awatar użytkownika
nuta23
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2010, o 13:53

Post »

Sabotek piknie kwitnie. Życzę więcej takich kwitnień.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
Awatar użytkownika
sari
1000p
1000p
Od: 18 maja 2010, o 19:46

Post »

Madzik_J-Ch pisze:
Obrazek Obrazek
Patrząc na to cudo aż trudno uwierzyć że to żywe kwiaty
Pozdrawiam Beata

Moje doniczkowce Zapraszam Cz. 1, Cz. 2
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p
Od: 28 maja 2010, o 13:05

Post »

:shock: :shock: :shock: Wspaniały jest. I ślicznie sie błyszczy.
Milutkiego tygodnia życzę.
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Awatar użytkownika
agata06
1000p
1000p
Od: 17 wrz 2010, o 11:44

Post »

Sabotek fantastyczny ;:138 Ja tez chce takiego :oops: Mam nadzieje ze 6 listopada już się stane szczesliwa posiadaczką ;:108
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
Awatar użytkownika
Netzach
100p
100p
Od: 11 maja 2007, o 17:30

Post »

Sabotek przepiękny -natura wie co robi w tym przypadku i taki pojedynczy kwiat prezentuje się wspaniale. Sam sobie królem, paziem, żeglarzem, okrętem :)
Awatar użytkownika
Anetta
1000p
1000p
Od: 17 sie 2009, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gratulacje że udało Ci się doprowadzić do kwitnienia takież cudeńko, rewelacyjny ;:138
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”