Ogród -mój azyl -JolantaG część 5
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród -mój azyl -Jolanta Graj część 5
JOLU niestety trochę tematu musiałam nadrobić . Pięknie wyglądają rabatki z lotu ptaka . Masz tyle miejsca na sadzene nowych roślin ,żeby u mnie chociaż trochę więcej miejsca się znalazło też bym poszalała . Miałaś co ubijać 100 kg kapuchy . Ja zakisiłam tylko 10 to rękami ubijałam . Nas tylko 2 więc to mi wystarczy a jak braknie to dokupię . Śliczne stroiczki masz smykałkę do takich robótek
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, z góry Twój ogród tez piękny! Widać plamy kolorystyczne i ciekawy rysunek.
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Jolu, bardzo przydatnych rzeczy można nauczyć sie w Twoim wątku.
Bardzo zdolna i pracowita z ciebie dziewczynka. Ukisić 100 kg kapusty to nie lada wyczyn. Bardzo fajne stroiki porobiłaś, ja zawsze kupuję chryzantemy, a tu taki praktyczny stroik, tak szybko nie przemarznie i ładnie wygląda.
Bardzo zdolna i pracowita z ciebie dziewczynka. Ukisić 100 kg kapusty to nie lada wyczyn. Bardzo fajne stroiki porobiłaś, ja zawsze kupuję chryzantemy, a tu taki praktyczny stroik, tak szybko nie przemarznie i ładnie wygląda.
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję Wam kochani za miłe słowa i zapraszam do nowej części wątki .
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=39003
Będzie mi bardzo miło ,jeśli będziecie mnie odwiedzać również w nowej części . :P
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=39003
Będzie mi bardzo miło ,jeśli będziecie mnie odwiedzać również w nowej części . :P