Arlety kwiacety :-) cz.3
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Arlety kwiacety :-) cz.3
Arletko piękności na Twoim regale, ale jak się rozrosną to on nie wystarczy, musisz zamówić następny.
Wielkie dla Twoich grudników, już nie moge się doczekać kiedy całkiem otworzą kwiatuszki
Czy jeden jest biały czy żółty??? Jak nie znajdę nigdzie w tym roku innych kolorów to zacznę się do Ciebie uśmiechać
Wielkie dla Twoich grudników, już nie moge się doczekać kiedy całkiem otworzą kwiatuszki
Czy jeden jest biały czy żółty??? Jak nie znajdę nigdzie w tym roku innych kolorów to zacznę się do Ciebie uśmiechać
- hen_s
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Arletko, regalik i to co na nim bomba
Dużo tego i dobre.
Pozdrawiam
Henryk
Dużo tego i dobre.
Pozdrawiam
Henryk
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Olu to maluch jeszcze z siewki, mam nadzieję że jak na wiosnę pójdzie na balkon to i zakwitnie.
Basiu
Iwonko masz rację to aichryson jeśli chcesz to na wiosnę będę przycinać
Beatko obawiam się, że jak się rozrosną to będę musiała je powydawać bo miejsca będzie brak też czekam aż grudniki się rozwiną bo nie wiem jaki będzie ten drugi czerwony czy różowy bo ten duży to będzie biały a łososiowego to mam maleńkie dwa człony i o dziwo też z pączkami jakby co to na wiosnę się przypomnij
Henryku
Basiu
Iwonko masz rację to aichryson jeśli chcesz to na wiosnę będę przycinać
Beatko obawiam się, że jak się rozrosną to będę musiała je powydawać bo miejsca będzie brak też czekam aż grudniki się rozwiną bo nie wiem jaki będzie ten drugi czerwony czy różowy bo ten duży to będzie biały a łososiowego to mam maleńkie dwa człony i o dziwo też z pączkami jakby co to na wiosnę się przypomnij
Henryku
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Arletko dziękuję ciągle mam nadzieje że przed świętami będą w każdym markecie ale jakby co to wiem gdzie pukać i pokłony bić
A Twoje sprawy się cokolwiek wyprosowały?
- AnnaAgnieszka
- 1000p
- Od: 16 sie 2010, o 10:03
Ile Ty cudów naupychalaś na ten regalik
Ja tak ostatnio usiadłam i zaczęłam się zastanawiać co ja zrobię jak mi te wszystkie kwiaty urosną?
Po prostu wstawię regalik na nowości
Ja tak ostatnio usiadłam i zaczęłam się zastanawiać co ja zrobię jak mi te wszystkie kwiaty urosną?
Po prostu wstawię regalik na nowości
Arletko widzę tyle pieknych kwiatków,oj regalik Ci się przydał,nie wypłacisz się swojemu M A i pojemniczki od almette króluja,ja też w nie sadzę Ciekawe jak się rozrosną hojki i inne badylki gdzie je poupychasz
Arletko powtórzę po poprzednikach PIĘKNY REGALIK. Jest na co popatrzeć i podziwiać
Pokój bez kwiatów wygląda jak smoking bez muchy...
Moje zielone maleństwa
Moje zielone maleństwa
- arlet3
Beatko ja też mam taką nadzieję, że przed świętami to rzucą do biedronki jakieś kolorki jakich nie mam bo marzą mi się wszystkie kolorki i do jednej dużej donicy je wsadzić mam jeszcze ale małego biało - różowego nie wiem co z łososiowym więc na pewno dwie sztuki jeszcze sobie sprawię czyli łososiowego i albo czerwonego albo różowego w zależności co wykluje się z mojego
Ulko no mam nadzieję mam teraz trzy prace i zobaczymy czy dam radę albo w której będą najlepsze dochody
Aniu no widzisz na coś się przydałam
Dorotko oj przydał się przydał no i szkoda że taki mały a jak hojki się rozrosną to reszta pójdzie
Kasiu
Ulko no mam nadzieję mam teraz trzy prace i zobaczymy czy dam radę albo w której będą najlepsze dochody
Aniu no widzisz na coś się przydałam
Dorotko oj przydał się przydał no i szkoda że taki mały a jak hojki się rozrosną to reszta pójdzie
Kasiu
-
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Arletko, twoje grudniki też pięknie obrodziły w pąki.
A te regały to niesamowity widok. I tak estetycznie to wygląda.
A te regały to niesamowity widok. I tak estetycznie to wygląda.
- Madzik_J-Ch
- 200p
- Od: 12 lip 2010, o 22:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Arletko późnym wieczorem
Tyle się tu dzieje, kilka dni nieobecności i kilka stron Niezły ten regał, trochę on tam zawiera Ja muszę trochę przystopować, bo puszczają mi już liście fiołków i nie będę miała gdzie je ulokować. U mnie taki regał przydałby się, ale nie miałabym go gdzie postawić.
Fajnie, że sytuacja z pracą się stabilizuje, teraz będziesz przebierać
Tyle się tu dzieje, kilka dni nieobecności i kilka stron Niezły ten regał, trochę on tam zawiera Ja muszę trochę przystopować, bo puszczają mi już liście fiołków i nie będę miała gdzie je ulokować. U mnie taki regał przydałby się, ale nie miałabym go gdzie postawić.
Fajnie, że sytuacja z pracą się stabilizuje, teraz będziesz przebierać
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
się z rana.
Fajny ten regalik i jak ładnie widać na nim wszystkie skarby. Moje grudniczki też zaczynają paczkować.
Fajny ten regalik i jak ładnie widać na nim wszystkie skarby. Moje grudniczki też zaczynają paczkować.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- arlet3
Asiu tylko mam nadzieję, że ich nie pogubią albo syn ich nie postrąca
Madziu wiem jakie się robią zaległości jak kilka dni nie zajrzysz na forum a to już jak narkotyk Ja też stopuję do wiosny poza dwoma grudnikami już nic nie kupuję
Renatko i dla Twoich grudniczków
A teraz na miły początek dnia Wam zostawiam i zmykam do pracy
Madziu wiem jakie się robią zaległości jak kilka dni nie zajrzysz na forum a to już jak narkotyk Ja też stopuję do wiosny poza dwoma grudnikami już nic nie kupuję
Renatko i dla Twoich grudniczków
A teraz na miły początek dnia Wam zostawiam i zmykam do pracy