moje początki cz. 2
- KASANDRA77
- 50p
- Od: 27 paź 2010, o 18:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: moje początki cz. 2
pewnie wątek w końcu założę, bu nutka o to zadba a co do zapełniania parapetów to długo to nie będzie trwało, bo mam tylko jeden i to mikroskopijny
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
To i ja jeszcze raz się przywitam z Izą choć już się witałam to nie tak personalnie bo nie wiedziałam jak masz na imię
Witaj Izo wśród nas
Renatko myślę, że się nie pogniewasz i urzyczysz kawałek swojego wątku siostrze
A tak swoją drogą to może dobry sposób aby i moją przekonać do zalogowania się na forum? Też jej powiem że odstąpię jej kawałek mojego wątku dopóki się nie nauczy swojego robić
Witaj Izo wśród nas
Renatko myślę, że się nie pogniewasz i urzyczysz kawałek swojego wątku siostrze
A tak swoją drogą to może dobry sposób aby i moją przekonać do zalogowania się na forum? Też jej powiem że odstąpię jej kawałek mojego wątku dopóki się nie nauczy swojego robić
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Izabell/Kasandro (qurde, nick mocny )
Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi.
A co z rodziną? Tą najbliższą? :P
Czekam na wątek oczywiście będę go śledził tak jak ten Reni.
Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi.
A co z rodziną? Tą najbliższą? :P
Czekam na wątek oczywiście będę go śledził tak jak ten Reni.
- KASANDRA77
- 50p
- Od: 27 paź 2010, o 18:00
siostrzyczko masz niesamowicie miłych przyjaciół forowych. wszystkich serdecznie witam
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Kończąc ten rodzinno/krajański wątek (pisałem - pochodzę z Waszych stron) to CAŁA PRZYJEMNOŚĆ PO NASZEJ STRONIE
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
To ja przyłączam się do powitań nowej koleżanki po fachu i czekam z niecierpliwością, na kwiaty grudniczka
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
No nie chwilę mnie tylko nie ma a u Ciebie nie dość że drugi watek się zaczął to jeszcze zapóźniłam na powitanie Twojej siostruni, wybaczcie dziewczyny
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Izaprzecież mówiłam, że tutaj jest świetna atmosfera i wspaniali ludzie.
HenrykuKasandra, i w jednej osobie, to córeczka Izabelli. Mam nadzieję, że Calycina zdąży zakwitnąć przed przeprowadzką bo przenosiny racyj nie służą hoyom. Mam ją głównie dla jej wielkich liści chociaż kwiaty też ma piękne.
Arletkotrzymam kciuki za powodzenie. A siostrę bardzo chętnie goszczę u siebie.
Beatko Ja tylko dodam, że hibiskus o którym pisałyśmy spodobał się właśnie Izie i to w jej imieniu prosiłam o szczepki.
Elu tak jak Iza pisała ma aż jeden parapet za to w pokojach duże, szklane drzwi tarasowe a więc raj dla roślin o sporych rozmiarach atak bez kwietników ani rusz. Do mnie trafi część tego co jest w kubeczkach sprzedawane.
Maribat powiem tak po cichu, że Iza ma troszkę roślinek posianych które ślicznie kiełkują i rosną. Zresztą jak w końcu założy swój wątek to sama się nimi pochwali.
nyskadu Też czeka na nie niecierpliwie chociaż grudniki to ulubieńcy raczej mojego M.
Anetkomiło mi Ciebie powitać u siebie i wpadaj jak często tylko dasz radę.
HenrykuKasandra, i w jednej osobie, to córeczka Izabelli. Mam nadzieję, że Calycina zdąży zakwitnąć przed przeprowadzką bo przenosiny racyj nie służą hoyom. Mam ją głównie dla jej wielkich liści chociaż kwiaty też ma piękne.
Arletkotrzymam kciuki za powodzenie. A siostrę bardzo chętnie goszczę u siebie.
Beatko Ja tylko dodam, że hibiskus o którym pisałyśmy spodobał się właśnie Izie i to w jej imieniu prosiłam o szczepki.
Elu tak jak Iza pisała ma aż jeden parapet za to w pokojach duże, szklane drzwi tarasowe a więc raj dla roślin o sporych rozmiarach atak bez kwietników ani rusz. Do mnie trafi część tego co jest w kubeczkach sprzedawane.
Maribat powiem tak po cichu, że Iza ma troszkę roślinek posianych które ślicznie kiełkują i rosną. Zresztą jak w końcu założy swój wątek to sama się nimi pochwali.
nyskadu Też czeka na nie niecierpliwie chociaż grudniki to ulubieńcy raczej mojego M.
Anetkomiło mi Ciebie powitać u siebie i wpadaj jak często tylko dasz radę.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
witajcie Renatko i Izo Gratuluję pączków na grudniczku. Oj narzekasz, że tak późno Ci będzie kwitł, a on i tak wcześniej zakwitnie, bo to nie grudnik tylko wielkanocnik (bo grudnik ma takie ząbki po bokach liści), ale i tak czekam na kwiatki i cieszę się, że będzie Ci kwitł. Mój wielkanocnik nie ma nawet pączków ;:96
Pozdrawiam Cię serdecznie Jola
- nuta23
- 1000p
Jolu mimo braku wyraźnych ząbków to jest grudnik, po prostu taka jego uroda. Do wilkanocy jeszcze sporo czasu więc i Ty doczekasz się kwiatuszków u siebie.
moje początki
moje początki
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Renatko a mam się bać Twojej siostry ja tak o pożyczonych listkach a tu władza czyta
Jak zobaczyłam ten avatarek to się wystraszyłam
A tak swoją drogą to bardzo ładny i twarzowy
Jak zobaczyłam ten avatarek to się wystraszyłam
A tak swoją drogą to bardzo ładny i twarzowy
- nuta23
- 1000p
Arletko groźnie wygląda tylko na zdjęciu w rzeczywistości to świetna kobitka.
U grudnika wypatrzyłam dużo maleńkich pączusiów więc szykuje się całkiem obfite kwitnienie
U grudnika wypatrzyłam dużo maleńkich pączusiów więc szykuje się całkiem obfite kwitnienie
moje początki
moje początki