Arlety kwiacety :-) cz.3
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Arlety kwiacety :-) cz.3
Izo miło mi że i do mnie zawitałaś mówisz masz jakie chcesz? Jeśli tylko dadzą się podzielić to podzielę a może podoba Ci się coś czego będę się pozbywać
Ok ale teraz muszę zmykać do nowej pracy poodwiedzam Was wieczorkiem
Ok ale teraz muszę zmykać do nowej pracy poodwiedzam Was wieczorkiem
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Widzisz Arletko, że moja siostra nie taka groźna To istny
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Jak byłam tu wczoraj to nie widziałam fotki fiołka od którego pożyczyłąś listek Następny piekny kolorek, ależ ich dużo
- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Arletko zdjęcia fiołeczków odjechane.
- arlet3
Renatko no tak ten drugi avatarek znacznie lepszy już człowiek takiego respektu nie czuje a widzi tylko miłą i sympatyczną osóbkę
Beatko no jak widzę jakiś ciekawy kolor to w dalszym ciągu nie umiem się powstrzymać
Aniu fajnie, że już jesteś
Aniu-anik
mam skręconą kostkę, boli jak ch...... a jutro miał być generalny przegląd zielonych i podlewanie storczyków, bo dzieje się u moich ulubieńców
No i chyba nici z tego no chyba że mi do jutra troszkę przejdzie
Jutro albo pokażę albo opiszę co się dzieje u mnie a teraz lecę do Was
Beatko no jak widzę jakiś ciekawy kolor to w dalszym ciągu nie umiem się powstrzymać
Aniu fajnie, że już jesteś
Aniu-anik
mam skręconą kostkę, boli jak ch...... a jutro miał być generalny przegląd zielonych i podlewanie storczyków, bo dzieje się u moich ulubieńców
No i chyba nici z tego no chyba że mi do jutra troszkę przejdzie
Jutro albo pokażę albo opiszę co się dzieje u mnie a teraz lecę do Was
- KASANDRA77
- 50p
- Od: 27 paź 2010, o 18:00
twoja kolekcja roślinek jest naprawdę imponująca a ja szczerze mówiąc chętnie przygarnę to co tobie spadnie z parapetu
na bolącą nóżkę najlepszy plasterek całuskowy - na moje szkodniczki to najlepiej działa - mam nadzieję, że noga szybko dojdzie do siebie
na bolącą nóżkę najlepszy plasterek całuskowy - na moje szkodniczki to najlepiej działa - mam nadzieję, że noga szybko dojdzie do siebie
- arlet3
Izo mam nadzieję, że jednak jutro zrobię remanent w zielonych i napiszę Ci czego mogę się pozbyć a Ty mi powiesz co z tego chcesz
za buziaki ale na takie stare baby to już nie działa mój syn jak był mały to na niego też to najlepiej działało a potem witamina C też mu ból po niej przechodził
za buziaki ale na takie stare baby to już nie działa mój syn jak był mały to na niego też to najlepiej działało a potem witamina C też mu ból po niej przechodził
- iwosia88
- 1000p
- Od: 1 maja 2010, o 15:17
Arletko, życzę Ci, żeby ból szybko sobie poszedł I generalny przegląd roślin niech się jutro uda ;)
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
- Madzik_J-Ch
- 200p
- Od: 12 lip 2010, o 22:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Super ten "pożyczony" fiołek, że też ja nie mogę w sklepach na takie trafić Może w złych szukam
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Witaj Arletko
no tylko 20 stron mam do nadrobienia
mam nadzieję, że będę już mogła częściej zaglądać
no tylko 20 stron mam do nadrobienia
mam nadzieję, że będę już mogła częściej zaglądać
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Mam nadzieję Arletko, że dzisiaj noga już mniej boli i uda Ci się zrobic co sobie zaplanowałaś
A jeżeli nie to odpoczywaj i niczym się nie martw- zdrówko najważniejsze.
A jeżeli nie to odpoczywaj i niczym się nie martw- zdrówko najważniejsze.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- arlet3
Iwonko ból nie przeszedł a opuchlizna wręcz się powiększyła.
Madziu ten u nas był w Realu
Moniko a tam zaległościami się nie przejmuj, szkoda tylko, że Ci pseudofachowcy tak długo nic nie zrobili aby Ci nata naprawić
Elciu no tak już pisałam wyżej jest nieciekawie ale do poniedziałku to musi mi przejść bo jak ja do pracy pójdę? Jak trzeba po klientach biegać i jeszcze autem jeździć
Troszkę patrzyłam czego by się pozbyć no i powiem Wam, że to bardzo trudne zadanie
Popatrzyłam na draceny - tyle miejsca zajmują może je wydam - ale potem mam już je tak długo tyle serca włożyłam w ich pielęgnację - e nie zostają
Eszki - nie no w tym roku kaprysiły, ale zawsze ładnie mi kwitł a o maluchy innych odmian tak ciężko walczyłam z narażaniem dobrego imienia jak pożyczałam szczepkę w sklepie
Scidapsus i trzykrotka stoją u góry i w sumie w niczym nie przeszkadzają więc zostają no i tak oto mam wielki problem bo miejsca brak a roślinek żal się pozbywać
Zobaczę jeszcze jak to będzie wiosną może jakaś naturalna selekcja się trafi
Madziu ten u nas był w Realu
Moniko a tam zaległościami się nie przejmuj, szkoda tylko, że Ci pseudofachowcy tak długo nic nie zrobili aby Ci nata naprawić
Elciu no tak już pisałam wyżej jest nieciekawie ale do poniedziałku to musi mi przejść bo jak ja do pracy pójdę? Jak trzeba po klientach biegać i jeszcze autem jeździć
Troszkę patrzyłam czego by się pozbyć no i powiem Wam, że to bardzo trudne zadanie
Popatrzyłam na draceny - tyle miejsca zajmują może je wydam - ale potem mam już je tak długo tyle serca włożyłam w ich pielęgnację - e nie zostają
Eszki - nie no w tym roku kaprysiły, ale zawsze ładnie mi kwitł a o maluchy innych odmian tak ciężko walczyłam z narażaniem dobrego imienia jak pożyczałam szczepkę w sklepie
Scidapsus i trzykrotka stoją u góry i w sumie w niczym nie przeszkadzają więc zostają no i tak oto mam wielki problem bo miejsca brak a roślinek żal się pozbywać
Zobaczę jeszcze jak to będzie wiosną może jakaś naturalna selekcja się trafi