Wzeszłą niedziele kupiłem trzy i na razie jest O.K..Promocja polegała prawdopodobni na tym że do każdego storczyka dawali osłonkę gratis, taką za 3.50.marzanka pisze:.Byłam dzisiaj w obi i były storczyki w promocji po 19,99 ale nie wiem czy promocja bo ich dużo czy coś z nimi nie tak i nie kupiłam ani jednego
Moje parapety.
- darek p
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 23:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje parapety.
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zielona_Ania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, ale bombowe pączusie wyrastają Czy coś specjalnie trzeba robić, żeby falek tak ruszył? Mój puścił z jednego oczka - wygląda mi że będzie może ze trzy kwiatki tylko.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Witam niedzielnie moje drogie Panie.Przepiękny,słoneczny,bezwietrzny dzień!!Więc po kąpieli niektóre powędrowały na parapet balkonowy.
Przy okazji zobaczyłam pędzik u cambrii
Jestem zaskoczona,że zechciała zakwitnąć bo latem była 3 x wysypana z doniczki na balkon.Po prostu wiatr zrzucił ją z parapetu na posadzkę i nie wierzyłam w jej zakwitnięcie
Cymbidium wygrzewa sie w listopadowym słońcu
Przy okazji zobaczyłam pędzik u cambrii
Jestem zaskoczona,że zechciała zakwitnąć bo latem była 3 x wysypana z doniczki na balkon.Po prostu wiatr zrzucił ją z parapetu na posadzkę i nie wierzyłam w jej zakwitnięcie
Cymbidium wygrzewa sie w listopadowym słońcu
-
Mala_Mi,marzanko,Sylki3 za odwiedziny. Dla WAS dendrobium
Dzisiaj też spedza czas na balkonie.
AnnaL bardzo proszę ascocentrum miniatum,wisi teraz na balkonie na fuksji
Nie zamierza ich rozdzielać,fajnie razem wygladają.Są na etapie odbudowywania kodzeni.
Zielona_Aniu skoro puścił odgałęzienie to znaczy,że jest mu u Ciebie dobrze.Tak trzymaj!!Teraz chciałby coś "zjeść" więc podlej go bardzo rozcieńczoną odżywką do kwitnących a będzie Ci wdzięczny.I to wszystko.Zapewnić święty spokój,nie zakłócać intymności
Dzisiaj też spedza czas na balkonie.
AnnaL bardzo proszę ascocentrum miniatum,wisi teraz na balkonie na fuksji
Nie zamierza ich rozdzielać,fajnie razem wygladają.Są na etapie odbudowywania kodzeni.
Zielona_Aniu skoro puścił odgałęzienie to znaczy,że jest mu u Ciebie dobrze.Tak trzymaj!!Teraz chciałby coś "zjeść" więc podlej go bardzo rozcieńczoną odżywką do kwitnących a będzie Ci wdzięczny.I to wszystko.Zapewnić święty spokój,nie zakłócać intymności
- dorotakol
- Od: 30 maja 2009, o 20:03
Bardzo lubią Cię zimnoluby Paki przepiękne i już spore. Teraz tylko czekać na kwiaty.
GRATULACJE
Grażyko rozważ możliwość wstawienia ascocentrum do wazonu, jego regeneracja będzie o wiele szybsza
GRATULACJE
Grażyko rozważ możliwość wstawienia ascocentrum do wazonu, jego regeneracja będzie o wiele szybsza
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dorotko Dzięki za podpowiedź. Ktoś z zewnątrz wyrazniej dostrzega problem
chwilę mnie zabrakło a tu takie newsy
śliczności a dendrobium i cymbidium tylko pogratulować
śliczności a dendrobium i cymbidium tylko pogratulować
Patrysia
-
Patrysia,Sylki3 tak,dendrobium prawie,prawie.. Może w dzisiejszym słoneczku otworzy kwiatuchy.Bardzo jestem już ich ciekawa Nie sądziłam,że tak szybko u mnie zakwitnie bo należy do chłodnolubnych a tego o moim blokowym mieszkaniu nie mogę powiedzieć.Widocznie pobyt od wczesnej wiosny i okresy suszy ( kiedy mnie nie było) zrobiły swoje.
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czy to ascocentrum jest cały czas teraz na dworze czy tylko dziś przy pięknej pogodzie I myślę tak samo jak Dorotka - szybciej zregeneruje korzonki w wazonie. Moje siedzi w wazonie.
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
-
AnnaL dzisiaj go wyniosłam z innymi na balkon.U mnie jest 20*C!! na balkonie.Myslę,ze nic mu się nie stanie ale za radą Dorotki i Twoją powędruje na stałe do wazonu.Swój wazon ma ale do tej pory służył tylko na czas kąpieli.Pozostałe storczyki też już bytują w domu ale dzisiaj po kąpieli je sukcesywnie wynoszę.
Potinaria w miarę upływu czasu ma coraz głębsze zabarwienie żółte
A tutaj w promnieniach wschodniego słońca
Potinaria w miarę upływu czasu ma coraz głębsze zabarwienie żółte
A tutaj w promnieniach wschodniego słońca
- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Przecudne widoki u Ciebie na balkonie Widać że im u Ciebie dobrze
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
- Kaja-gr
- 200p
- Od: 24 kwie 2010, o 01:00
- Kontakt:
Pointiara cudowna! uwielbiam żółte, może sobie taką sprawię bo z tego co widzę nie jest zbyt trudną cattleyą.
Mam na razie jedną NN, z pochewką kwiatową..ale pąków niestety nie widać;/
Mam na razie jedną NN, z pochewką kwiatową..ale pąków niestety nie widać;/
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Grażynko, pąki na nobile aż lśnią. Jeszcze chwilka, jeszcze moment ;)
Potinaria przepiękna!
Potinaria przepiękna!
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!