Karczownik,kret, nornica czy... - 2cz.(2007.06.28 - do 2011.11.06)
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 9 gru 2007, o 17:21
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziś otrzymałem pocztą SOLARNY ODSTRASZACZ KRETÓW - MAX 43cm kret dźwiękowo - wibracyjny. (24 godz. od opłacenia przesyłki) Dźwięki emituje co 30 sekund o częstotliwości 400 - 1000Hz. Jest dość duży jak widać na zdjęciach 43 x15 cm.
Jutro postaram się go wypróbować u sąsiada, bo u mnie na razie brak kreta. Udało mi się go wypędzić. A u sąsiada były dziś na trawniku dwa duże kopce. I tak ma codziennie.
Wygląda tak:
Mam nadzieję, że będzie skuteczny. Ważne są przy nim przerywane dźwięki i drgania. Do tego kret na pewno się nie przyzwyczai.
Jutro postaram się go wypróbować u sąsiada, bo u mnie na razie brak kreta. Udało mi się go wypędzić. A u sąsiada były dziś na trawniku dwa duże kopce. I tak ma codziennie.
Wygląda tak:
Mam nadzieję, że będzie skuteczny. Ważne są przy nim przerywane dźwięki i drgania. Do tego kret na pewno się nie przyzwyczai.
Pozdrawiam Andrzej.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo, bo są też takie co nie wytwarzają drgań. Może Twój jest właśnie taki. Nie odbieraj mi proszę nadziei, bo właśnie zażyczyłam sobie pod choinkę, taki jak ma Erazm tylko z grotem aluminiowym.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo a jak długo to masz? stosujesz?
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.