W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

livia pisze:Widzę,że mamy na forum wielu miłośników 'szarików",a że i ja się do nich zaliczam wkleję kolejny raz moje psiaki :)
Obrazek
Livio ja myślałam przez chwile że to mój bydluś - jest identyczny ;o))))
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Zobaczcie, jak troskliwie moja Sonia zajmuje się swoimi dziećmi. Szczeniaczki już podrosły. Ciekawe, czy one już będą takie czarne , czy zmieni się kolor sierści?
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
olvana
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 30 sie 2007, o 19:44

Post »

Naleweczko

To drugi post w jakim odstępie czasowym mogę napisać ? Czy czekać cały dzień ? czy wszystkich taki przepis obowiązuje ? Bo widzę że Sonia też się rozdwoiła na dwa wpisy ;)

Wybacz kochana starszej kobiecie , ale jak mi się cos przypomni to zaraz piszę bo pozniej to zapominam . A przypomniało mi się o suni eMZeta i z czystej życzliwości zapytałam w drugim poście , bo pierwszy już wysłałam .

Dodam tutaj bo moze znów to bedzie zle widziane ;)

Soniu futrzak "mop" śliczny :)

Agusiu toż to prawie reportarz :) proszę o przekazanie uścisków łap dla przystojniaka :)

Ewa czy tych maluszków jest siódemka ?
Stopka poprawiona do zgodnej z Regulaminem.
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Tak Olvano, jest ich aż siedem. I trzeba będzie znaleźć siedem rodzin dla nich. I to jest problem.
eMZet
1000p
1000p
Od: 7 lip 2006, o 22:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

olvana pisze:...eMZet

Jaki wynik badania wyszedł u suni ?
Dziękuję za zainteresowanie. Wyniki na dzień dzisiejszy są pozytywne. Rana pooperacyjna zagoiła się idealnie. W tej chwili nie widać nowych guzów. Zmartwieniem jest brak apetytu. Występuje od trzech dni. Jeśli nie skończy się przed piątkiem będzie konieczne przeprowadzenie szerokich badań. Jestem dobrej myśli.

Pozdrowienia
Mietek.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

olvana pisze:Naleweczko

To drugi post w jakim odstępie czasowym mogę napisać ? Czy czekać cały dzień ? czy wszystkich taki przepis obowiązuje ? Bo widzę że Sonia też się rozdwoiła na dwa wpisy ;)

Wybacz kochana starszej kobiecie , ale jak mi się cos przypomni to zaraz piszę bo pozniej to zapominam . A przypomniało mi się o suni eMZeta i z czystej życzliwości zapytałam w drugim poście , bo pierwszy już wysłałam .

Dodam tutaj bo moze znów to bedzie zle widziane ;)
Już tłumaczę.

Chodzi o to, że jeśli w jednym wątku ktoś pisze dwa, trzy czy więcej postów pod rząd, to moderatorzy będą te posty łączyli w jeden. Jeśli Ci powiem, że kiedyś było sześć postów jeden pod drugim, to sama widzisz, że nie Ty jedna tak robisz i że można jeszcze "ciekawiej" :) Nie chodzi tu o ilość czasu, jaka upłynęła od napisania poprzedniego postu, tylko o kolejność. Jeśli piszesz odpowiedzi, czy pytania do różnych osób, możesz wyróżnić ich nicki pogrubioną czcionką, będą bardziej czytelne. A pisanie kilku postów, jeden pod drugim, może być uznane za "nabijanie" ilości punktów widocznych koło Twojego nicka.

Tak, każdy user jest traktowany jednakowo, po kilku poprawkach bez zawiadamiania, jeśli forumek nadal nie widzi, że można pisać inaczej, trzeba go o tym poinformować. Zobacz, przeniosłam treść Twojego późniejszego postu do wcześniejszego, a w "dolnym" poinformowałam, że zmoderowałam, czyli że coś tam robiłam. Teraz wyjaśniam co i jak. A post Soni sam tłumaczy, że coś namieszała i poprawiła. Czyli wie co i jak :D

Jeśli chcesz dopisać coś, albo poprawić w poście napisanym przed chwilą, masz taką możliwość. Każdy ma na dole klawisz "Zmień". A jakby co, zawsze można napisać do moderatora, albo Admina, od tego są, żeby poprawiać, pomagać, czyścić i pilnować porządku :wink: Moderkowie starają się czytać wszystko i jeśli znajdą jakiś problem, starają się go rozwiązać.

No i ostatnia sprawa. Wybaczam, bo strasznie lubię wybaczać :lol: Ale wybaczam błędy i potknięcia, szczególnie drobne. Jednego jednak nie wybaczam, kiedy ktoś się kryguje i kokietuje swoim wiekiem :lol: :lol: :lol: "Starszej kobiecie", hihihi, żebyś wiedziała w jakim wieku są nasze forumki... Są tu nastoletnie dzieci, owszem, ale ilu jest ludzi bardzo, bardzo dorosłych :lol: nawet więcej, niż dorosłych, takich co to przeżywają teraz drugą młodość :lol: Ogrodem można zajmować się do końca życia, to i na forum można bywać w każdym wieku :) I dobrze!!!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

święte słowa Naleweczko - wiek tu nie gra żadnej roli ;o))))

liczą się dobre serduszka i bogate wnętrze ;o))
Awatar użytkownika
Ediii
50p
50p
Od: 12 gru 2007, o 11:03

Post »

Hejka. :!:
Witam wszystkim. Jestem tutaj nowa. I jestem zachwycona tym forum. Nawet lekko zdziwiona - że tyle jest ludzi o podobnych zainteresowaniach do moich. Kwiatki, ogród itp. No i najważniejsze pieski. Ogromnie miło mi się zrobiło jak czytałam wasze wpisy. Cieszę się niezmiernie, że też kochacie swoje zwierzaki. Tak jak ja moje. I tak fajnie o nich piszecie.
Mam dwie suczki cocker spaniel. Teraz mam właśnie ogromne zmartwienie bo poddałam je sterylizacji (dług podejmowałam decyzję czy to zrobić no i w końcu wytłumaczono mi że dla ich zdrowia powinnam). Operacja przebiegła prawidłowo ale później okazało się, że mają przepuklinę pooperacyjną. Myślałam, że oszaleję. Taki pech. Prawdopodobnie miały za dużo ruchu. Dodam, że pilnowałam je jak wariatka spanie na podłodze, noszenie po schodach, ograniczony ruch..... Nawet myślałam, że przesadzam z tym pilnowaniem..... Taki pech diabelny. Weterynarz mówi, że jest szansa, że się wchłonie. I uczepiłam się tej nadziei bo jak pomyślę o kolejnej narkozie i operacji to mi słabo się robi. Szwy się zrosły pięknie ale cały czas mają jakiś wyciek z tego miejsca..... Boję się, że jeszcze raz będą operowane.... A tutaj święta tuż tuż. A ja nie mam wcale nastroju świątecznego.

Pozdrawiam wszystkich :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Ediii powiem Ci, że ja z moimi suczkami przeszłam wiele, ale każda narkoza i zabieg kończyły się powodzeniem :D i jak to ludzie mówią - goiło się jak na psie :wink: Nie doszukuj się winy, bo robiłaś wszystko, by zapobiec nieszczęściu. Trzymam kciuki za Twoje suczki i niech szybko, ta przepuklina znika.
Trzymaj się dzielnie ;:168
Awatar użytkownika
iwika
500p
500p
Od: 17 paź 2006, o 14:08
Kontakt:

Post »

A ja chce pochwalić się nowym członkiem rodziny :D
Jest u mnie od tygodnia i za nic w świecie już nie chciałam by się roztać. Jak na szczeniaka 8 tyg. to jest grzeczna.
Już ją nauczyłam "siad" i "daj łape" no i ćwiczymy na wystawy bo "czym skoróbka za młodu..."

Imie z metryki to DIAMONDS ARE GIRL'S FRIEND z Czańca(lhasa Apso) a wabi się Sisi mała księżniczka.

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Gratuluję nowego członka rodziny. Śliczny szczeniaczek :D
Pewnie będziesz z nią miała tyle radości co ja z moją Laylą
Obrazek
Awatar użytkownika
livia
200p
200p
Od: 6 cze 2007, o 00:47

Post »

Śliczne są takie "kieszonkowe" pieski,ale podobno potrafią pokazać charakterek :D
A to moje pocieszki:
Obrazek
Awatar użytkownika
gebo13
200p
200p
Od: 1 mar 2007, o 21:36

Post »

Wszystkie pocieszki Livio CUDO! :D
Obrazek
Szczęście to nic innego jak dobre zdrowie i krótka pamięć
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41

Post »

Mietku!!! Jak się ma Diora ?
Ulka buziaki przesyła
eMZet
1000p
1000p
Od: 7 lip 2006, o 22:17

Post »

koza pisze:Mietku!!! Jak się ma Diora ?
Urszulko wygląda, że jest dobrze. Martwi mnie tylko, że w ostatnich dniach słabo je. Z trudem zjada dzienną rację żywnościową. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy.

Pozdrawiam
Mietek.
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”