Livio ja myślałam przez chwile że to mój bydluś - jest identyczny ;o))))
W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)
Naleweczko
To drugi post w jakim odstępie czasowym mogę napisać ? Czy czekać cały dzień ? czy wszystkich taki przepis obowiązuje ? Bo widzę że Sonia też się rozdwoiła na dwa wpisy ;)
Wybacz kochana starszej kobiecie , ale jak mi się cos przypomni to zaraz piszę bo pozniej to zapominam . A przypomniało mi się o suni eMZeta i z czystej życzliwości zapytałam w drugim poście , bo pierwszy już wysłałam .
Dodam tutaj bo moze znów to bedzie zle widziane ;)
Soniu futrzak "mop" śliczny
Agusiu toż to prawie reportarz
proszę o przekazanie uścisków łap dla przystojniaka 
Ewa czy tych maluszków jest siódemka ?
To drugi post w jakim odstępie czasowym mogę napisać ? Czy czekać cały dzień ? czy wszystkich taki przepis obowiązuje ? Bo widzę że Sonia też się rozdwoiła na dwa wpisy ;)
Wybacz kochana starszej kobiecie , ale jak mi się cos przypomni to zaraz piszę bo pozniej to zapominam . A przypomniało mi się o suni eMZeta i z czystej życzliwości zapytałam w drugim poście , bo pierwszy już wysłałam .
Soniu futrzak "mop" śliczny

Agusiu toż to prawie reportarz

Ewa czy tych maluszków jest siódemka ?
Stopka poprawiona do zgodnej z Regulaminem.
-
- 1000p
- Od: 7 lip 2006, o 22:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję za zainteresowanie. Wyniki na dzień dzisiejszy są pozytywne. Rana pooperacyjna zagoiła się idealnie. W tej chwili nie widać nowych guzów. Zmartwieniem jest brak apetytu. Występuje od trzech dni. Jeśli nie skończy się przed piątkiem będzie konieczne przeprowadzenie szerokich badań. Jestem dobrej myśli.olvana pisze:...eMZet
Jaki wynik badania wyszedł u suni ?
Pozdrowienia
Mietek.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Już tłumaczę.olvana pisze:Naleweczko
Chodzi o to, że jeśli w jednym wątku ktoś pisze dwa, trzy czy więcej postów pod rząd, to moderatorzy będą te posty łączyli w jeden. Jeśli Ci powiem, że kiedyś było sześć postów jeden pod drugim, to sama widzisz, że nie Ty jedna tak robisz i że można jeszcze "ciekawiej"

Tak, każdy user jest traktowany jednakowo, po kilku poprawkach bez zawiadamiania, jeśli forumek nadal nie widzi, że można pisać inaczej, trzeba go o tym poinformować. Zobacz, przeniosłam treść Twojego późniejszego postu do wcześniejszego, a w "dolnym" poinformowałam, że zmoderowałam, czyli że coś tam robiłam. Teraz wyjaśniam co i jak. A post Soni sam tłumaczy, że coś namieszała i poprawiła. Czyli wie co i jak

Jeśli chcesz dopisać coś, albo poprawić w poście napisanym przed chwilą, masz taką możliwość. Każdy ma na dole klawisz "Zmień". A jakby co, zawsze można napisać do moderatora, albo Admina, od tego są, żeby poprawiać, pomagać, czyścić i pilnować porządku

No i ostatnia sprawa. Wybaczam, bo strasznie lubię wybaczać

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Hejka.
Witam wszystkim. Jestem tutaj nowa. I jestem zachwycona tym forum. Nawet lekko zdziwiona - że tyle jest ludzi o podobnych zainteresowaniach do moich. Kwiatki, ogród itp. No i najważniejsze pieski. Ogromnie miło mi się zrobiło jak czytałam wasze wpisy. Cieszę się niezmiernie, że też kochacie swoje zwierzaki. Tak jak ja moje. I tak fajnie o nich piszecie.
Mam dwie suczki cocker spaniel. Teraz mam właśnie ogromne zmartwienie bo poddałam je sterylizacji (dług podejmowałam decyzję czy to zrobić no i w końcu wytłumaczono mi że dla ich zdrowia powinnam). Operacja przebiegła prawidłowo ale później okazało się, że mają przepuklinę pooperacyjną. Myślałam, że oszaleję. Taki pech. Prawdopodobnie miały za dużo ruchu. Dodam, że pilnowałam je jak wariatka spanie na podłodze, noszenie po schodach, ograniczony ruch..... Nawet myślałam, że przesadzam z tym pilnowaniem..... Taki pech diabelny. Weterynarz mówi, że jest szansa, że się wchłonie. I uczepiłam się tej nadziei bo jak pomyślę o kolejnej narkozie i operacji to mi słabo się robi. Szwy się zrosły pięknie ale cały czas mają jakiś wyciek z tego miejsca..... Boję się, że jeszcze raz będą operowane.... A tutaj święta tuż tuż. A ja nie mam wcale nastroju świątecznego.
Pozdrawiam wszystkich

Witam wszystkim. Jestem tutaj nowa. I jestem zachwycona tym forum. Nawet lekko zdziwiona - że tyle jest ludzi o podobnych zainteresowaniach do moich. Kwiatki, ogród itp. No i najważniejsze pieski. Ogromnie miło mi się zrobiło jak czytałam wasze wpisy. Cieszę się niezmiernie, że też kochacie swoje zwierzaki. Tak jak ja moje. I tak fajnie o nich piszecie.
Mam dwie suczki cocker spaniel. Teraz mam właśnie ogromne zmartwienie bo poddałam je sterylizacji (dług podejmowałam decyzję czy to zrobić no i w końcu wytłumaczono mi że dla ich zdrowia powinnam). Operacja przebiegła prawidłowo ale później okazało się, że mają przepuklinę pooperacyjną. Myślałam, że oszaleję. Taki pech. Prawdopodobnie miały za dużo ruchu. Dodam, że pilnowałam je jak wariatka spanie na podłodze, noszenie po schodach, ograniczony ruch..... Nawet myślałam, że przesadzam z tym pilnowaniem..... Taki pech diabelny. Weterynarz mówi, że jest szansa, że się wchłonie. I uczepiłam się tej nadziei bo jak pomyślę o kolejnej narkozie i operacji to mi słabo się robi. Szwy się zrosły pięknie ale cały czas mają jakiś wyciek z tego miejsca..... Boję się, że jeszcze raz będą operowane.... A tutaj święta tuż tuż. A ja nie mam wcale nastroju świątecznego.
Pozdrawiam wszystkich

Ediii powiem Ci, że ja z moimi suczkami przeszłam wiele, ale każda narkoza i zabieg kończyły się powodzeniem
i jak to ludzie mówią - goiło się jak na psie
Nie doszukuj się winy, bo robiłaś wszystko, by zapobiec nieszczęściu. Trzymam kciuki za Twoje suczki i niech szybko, ta przepuklina znika.
Trzymaj się dzielnie

Trzymaj się dzielnie

- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
A ja chce pochwalić się nowym członkiem rodziny
Jest u mnie od tygodnia i za nic w świecie już nie chciałam by się roztać. Jak na szczeniaka 8 tyg. to jest grzeczna.
Już ją nauczyłam "siad" i "daj łape" no i ćwiczymy na wystawy bo "czym skoróbka za młodu..."
Imie z metryki to DIAMONDS ARE GIRL'S FRIEND z Czańca(lhasa Apso) a wabi się Sisi mała księżniczka.

Jest u mnie od tygodnia i za nic w świecie już nie chciałam by się roztać. Jak na szczeniaka 8 tyg. to jest grzeczna.
Już ją nauczyłam "siad" i "daj łape" no i ćwiczymy na wystawy bo "czym skoróbka za młodu..."
Imie z metryki to DIAMONDS ARE GIRL'S FRIEND z Czańca(lhasa Apso) a wabi się Sisi mała księżniczka.

Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika