Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.2

Post »

Stasieńko aż mnie żebra bolą ze smiechu!!Skąd Ty je bierzesz dziewczyno ;:108
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

wesołe powitanie na deszczowy dzień a wczoraj było tak ładnie ...
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
izaziem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2008, o 16:08

Post »

widzę że 'prądowa' herbatka robi swoje- wyostrza się dowcip :;230 :wit
chyba na wieczór też sobie taką zrobię, może z pigwówką...?

-- So 20 lis 2010 11:38 --

widzę że 'prądowa' herbatka robi swoje- wyostrza się dowcip :;230 :wit
chyba na wieczór też sobie taką zrobię, może z pigwówką...?
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

WITAJ STASIU
Jesteś przyjęta do klubu.
Miłej niedzieli ;:196
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Stasiu pozdrowionka i miłego wieczorka ;:196
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

WITAJ STASIU ;:196
Czekam na wspomnieniowe zdjęcia
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Witam, wieczorową porą...

Za oknem zimno, mokro i wietrznie, brrr...nie chce się wychodzić a trzeba. Po drzewo do kominka trza iść. Bo nie ma nikogo innego co by przyniósł. Henry w pracy, ten to się ciągle obija. Teściunio w szpitalu, biedak w sobotę miał niskie ciśnienie 112/60 puls 62 a ma rozrusznik, bolała Go głowa itp. Henry zawiózł Tatusia do szpitala i pan doktor kazał Loniusiowi zostać. Najgorzej to się ma Czaruś, Teścia pupilek, który bardzo tęskni. Szuka swego pana w domu na dworze. Bardzo tęskni. Aż serce boli jak się na psinę patrzy. Daj Boże aby Teściunio szybko wrócił. Do tego ja z Mamuśką w domciu i nie mogę nigdzie wyjść bo Mamuśka nie zostanie sama :shock: Oj ciężko, ciężko...
Słyszałam, że idzie zima. A niech przyjdzie, pobędzie, pomrozi trochę paskudztwo w ziemi i niech sobie zima wraca na biegun. Co ja zrobię, nie lubię zimy i już. Nie lubię się grubo ubierać, latam po obejściu w krótkich rękawkach i gołych nogach ;:223 , Mamuśka krzyczy ale jak się ubrać jak zaraz wracam i trzeba by było się znowu rozbierać. Szkoda życia na pierdoły. :;230 prawda?
Jakieś muszki mi latają w doniczkach, kupiłam w ogrodniczym coś aby się ich pozbyć ale skąd one się biorą. :?: Powsadzałam tabletki w doniczki i czekam aż całkowicie muszki zniknął. Abym nie musiała czekać za długo bo nie mam cierpliwości. Ostatnio wyłapuję z mieszkania pająki. Te z długimi, cieńkimi nogami i wynoszę do sieni. Wczoraj wyniosłam z 5 szt. A z łazienki wyniosłam z 7 szt.! Ale pochowały się...wszystko chce przezimować, ale na zimowanie w łazience ja się nie zgadzam. Ptaki przylatują bo ziarno im sypię. Nawet jakieś myszowate przychodzą na ziarno. Z Henrym, na własne oczy widziałam, żerą i uciekają z ziarenkami w pysku. A jakie maja wielkie brzuchy, aż mi gały wyszły na wierzch jak je zobaczyłam. Czas leci do przodu, już niedługo następne moje urodziny, a ja? Ja się nie starzeję. Babcią nie jestem(szkoda), mam przedszkole staruszków, oj fajnie jest że ho, ho :;230 ;:223 Żyć, żyć i jeszcze raz żyć. 100 lat to nie, choć we wróżbie wyszło mi, że przeżyję 101 i dwa tygodnie. Podurniał ten wróźbista czy co? Ja mogę życ i dłużej ale to to wytrzyma z moich bliskich???
Dobra, już Was nie zanudzam i odpiszę troszeczkę. Oki? Dobra, dobra, już odpisuję.

Krysieńko ;:167 , bój się Boga. Ty mnie prosisz o wspomnieniowe zdjęcia? Ty, która masz najpiękniejsze zdjęcia na Forum? Chyba pęknę ze śmiechu. No, dla Ciebie Krysiu zrobię wyjątek, bo Ty jesteś wyjątkowa i coś poszukam, może być?

Arabella ;:167 , wieczorki są miłe to teraz nastała pora picia grzańca z wieczora. Qurcze, co ja jadam, że wierszem pisanie układam? dziękuję. Tobie też życzę miłych dni i nocy!

izaziem ;:167 - piszesz pigwówka... niestety w tym roku zabrakło pigwy. A szkoda, bardzo szkoda bo w zeszłym roku były, była i pigwówka i były miłe wieczory, oj miłe - szkoda wspominać...

maniuśka ;:167 - nie martw się moja Droga, za parę miesięcy, jak wytrzymamy, też będzie piknie. Zobaczysz.

Grażynko ;:167 , na żebra uważaj. A znasz to:
Przechodzi baba przez ulicę. Zobaczył ją policjant i mówi:
- na zebry babciu, na zebry.
- A ty sam idź na zebry, ja mam emeryturę.

Krysieńko ;:167 - śmiech to zdrowie. Samo zdrowie.

Mąż i żona
Mąż i żona oglądają zagraniczny program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż:
- Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie szczęśliwym i smutnym w tym samym czasie.
- Masz największego penisa wśród własnych kumpli.

Dowcipy noc poślubna
Górale spotkali się przy piwie, a ponieważ jeden z nich niedawno się ożenił, to padło pytanie jak mu poszło w noc poślubną.
- Ano, normalnie. Jak weszliśmy do sypialni to się od razu się rozebrałem, żeby sobie psiakrew nie pomyślała, że się jej wstydzę. Potem dałem jej mocno w gębę, żeby sobie nie pomyślała, że jej się boję. Na sam koniec sam się zaspokoiłem, żeby sobie psiakrew nie pomyślała, że jej potrzebuję.

Może być?
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
magry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2009, o 19:20

Post »

Przygnębiająco zaczęło się a głośnym śmiechem skończyło.Wstęp też fajny,nudny nie jest.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

stasia109 pisze:Witam, wieczorową porą...

Za oknem zimno, mokro i wietrznie, brrr...nie chce się wychodzić a trzeba. Po drzewo do kominka trza iść. Bo nie ma nikogo innego co by przyniósł. Henry w pracy, ten to się ciągle obija. Teściunio w szpitalu, biedak w sobotę miał niskie ciśnienie 112/60 puls 62 a ma rozrusznik, bolała Go głowa itp. Henry zawiózł Tatusia do szpitala i pan doktor kazał Loniusiowi zostać. Najgorzej to się ma Czaruś, Teścia pupilek, który bardzo tęskni. Szuka swego pana w domu na dworze. Bardzo tęskni. Aż serce boli jak się na psinę patrzy. Daj Boże aby Teściunio szybko wrócił. Do tego ja z Mamuśką w domciu i nie mogę nigdzie wyjść bo Mamuśka nie zostanie sama :shock: Oj ciężko, ciężko...
Słyszałam, że idzie zima. A niech przyjdzie, pobędzie, pomrozi trochę paskudztwo w ziemi i niech sobie zima wraca na biegun. Co ja zrobię, nie lubię zimy i już. Nie lubię się grubo ubierać, latam po obejściu w krótkich rękawkach i gołych nogach ;:223 , Mamuśka krzyczy ale jak się ubrać jak zaraz wracam i trzeba by było się znowu rozbierać. Szkoda życia na pierdoły. :;230 prawda?
Jakieś muszki mi latają w doniczkach, kupiłam w ogrodniczym coś aby się ich pozbyć ale skąd one się biorą. :?: Powsadzałam tabletki w doniczki i czekam aż całkowicie muszki zniknął. Abym nie musiała czekać za długo bo nie mam cierpliwości. Ostatnio wyłapuję z mieszkania pająki. Te z długimi, cieńkimi nogami i wynoszę do sieni. Wczoraj wyniosłam z 5 szt. A z łazienki wyniosłam z 7 szt.! Ale pochowały się...wszystko chce przezimować, ale na zimowanie w łazience ja się nie zgadzam. Ptaki przylatują bo ziarno im sypię. Nawet jakieś myszowate przychodzą na ziarno. Z Henrym, na własne oczy widziałam, żerą i uciekają z ziarenkami w pysku. A jakie maja wielkie brzuchy, aż mi gały wyszły na wierzch jak je zobaczyłam. Czas leci do przodu, już niedługo następne moje urodziny, a ja? Ja się nie starzeję. Babcią nie jestem(szkoda), mam przedszkole staruszków, oj fajnie jest że ho, ho :;230 ;:223 Żyć, żyć i jeszcze raz żyć. 100 lat to nie, choć we wróżbie wyszło mi, że przeżyję 101 i dwa tygodnie. Podurniał ten wróźbista czy co? Ja mogę życ i dłużej ale kto to wytrzyma z moich bliskich???
Dobra, już Was nie zanudzam i odpiszę troszeczkę. Oki? Dobra, dobra, już odpisuję.

Krysieńko ;:167 , bój się Boga. Ty mnie prosisz o wspomnieniowe zdjęcia? Ty, która masz najpiękniejsze zdjęcia na Forum? Chyba pęknę ze śmiechu. No, dla Ciebie Krysiu zrobię wyjątek, bo Ty jesteś wyjątkowa i coś poszukam, może być?

Arabella ;:167 , wieczorki są miłe to teraz nastała pora picia grzańca z wieczora. Qurcze, co ja jadam, że wierszem pisanie układam? dziękuję. Tobie też życzę miłych dni i nocy!

izaziem ;:167 - piszesz pigwówka... niestety w tym roku zabrakło pigwy. A szkoda, bardzo szkoda bo w zeszłym roku były, była i pigwówka i były miłe wieczory, oj miłe - szkoda wspominać...

maniuśka ;:167 - nie martw się moja Droga, za parę miesięcy, jak wytrzymamy, też będzie piknie. Zobaczysz.

Grażynko ;:167 , na żebra uważaj. A znasz to:
Przechodzi baba przez ulicę. Zobaczył ją policjant i mówi:
- na zebry babciu, na zebry.
- A ty sam idź na zebry, ja mam emeryturę.

Krysieńko ;:167 - śmiech to zdrowie. Samo zdrowie.

Mąż i żona
Mąż i żona oglądają zagraniczny program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż:
- Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie szczęśliwym i smutnym w tym samym czasie.
- Masz największego penisa wśród własnych kumpli.

Dowcipy noc poślubna
Górale spotkali się przy piwie, a ponieważ jeden z nich niedawno się ożenił, to padło pytanie jak mu poszło w noc poślubną.
- Ano, normalnie. Jak weszliśmy do sypialni to się od razu się rozebrałem, żeby sobie psiakrew nie pomyślała, że się jej wstydzę. Potem dałem jej mocno w gębę, żeby sobie nie pomyślała, że jej się boję. Na sam koniec sam się zaspokoiłem, żeby sobie psiakrew nie pomyślała, że jej potrzebuję.

Może być?
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cholerka, coś mi się porąbało. Po pięćdziesiątce tak bywa aja chce dożyć tak do dziewięćdziesięciu paru a już zapominam. Jezu Kochany, co będzie za czterdzieści lat??? :;230 ;:223 :;230

Igorku ;:167,- wiem ale tak blisko do 109, widzisz??? :wit

magry ;:167 - to tak specjalnie, napięcie rośnie jak w dobrym filmie kryminalnym :;230 :;230 :;230

No to jeszcze na dobranoc:

Kazik od zawsze robił to co lubił: całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok.
- "Co ty do k....y nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?"
zapytał facet.
- "To nie jest twoja sypialnia.
- Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie" dodał.
- "Że co ??!! Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na to
jeszcze za młody!
- Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!"
- "To nie takie proste" odpowiedział święty. "Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie" Kazio pomysłał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe.
- "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział.
W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut.
- "Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr" powiedział kogut
- "Jak ci się podoba bycie kurą?"
- "No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje"
- "Ooo, no tak. To znaczy,że musisz znieść jajko" powiedział kogut
- "Jak mam to zrobić?" "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz"
Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chlus" i jajko było już na ziemi.
- "Wow, to było za....ste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony :
- "Kazik, bydlaku pijacki, co ty robisz?! Obudź się, cholera! Zasrałeś całe łóżko!!!!"
:;230 :;230 :;230
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19

Post »

Igorku myślę że po 109 będzie nowy wątek a Stasia nasza jest kobitka nie na 102 tylko na 109 i to dlatego :wink:

Stasiu Ty koniecznie wybierz się na kolejne nasze spotkanko...już widzę w jednym końcu Zytka a w drugim Stasia = dwie super wodzirejki :tan
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halo, halo, halo...

Pewien facet popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto. Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga:
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto.
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon!

Co myśli Ryszard Rembiszewski gdy siedzi na sedesie?
- Komora losowania jest pusta, następuje zwolnienie blokady... ;:223 :;230 ;:223

Teraz widzę, Stasiu, gdzie Ty piszesz.... :heja :heja :heja ale się porębało :;230
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agniesiu i Igorku, mądrze kojarzycie. Wódki Wam dać. ;:108 ;:108 ;:108

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=140

Proszę : zamawiajmy i kupujmy KALENDARZ FORUMOWICZA ;:180 ;:180 ;:180
Adresy do moich wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”