Zieloni przyjaciele Kati cz.2
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Zieloni przyjaciele Kati cz.2
Wstąpiłam na chwileczkę by poinformować Was, że wyzbywam się kaktusów z powodu zbliżającej się przeprowadzki a co za tym idzie - braku miejsca na tak dużą ilość kłujaków. Serdecznie zapraszam do działu Sprzedaży tam jest moja oferta. Będe sukcesywnie dodawać fotki o ile czas i aura pogodowa mi na to pozwoli
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kubusiowa mama
- 500p
- Od: 1 kwie 2010, o 01:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No Kasieńko widzę, że maluszek rośnie a i mama dzielna i czuła.
ja też się boję tego momentu, kiedy mój Kubuś pójdzie do przedszkola. Martwię się o to "przedszkolne " chorowanie.
Też podobnie jak Ty mam bardzo mało czasu na forum. Ale... zaglądaj tu czasami i dawaj znać co u Ciebie.
ja też się boję tego momentu, kiedy mój Kubuś pójdzie do przedszkola. Martwię się o to "przedszkolne " chorowanie.
Też podobnie jak Ty mam bardzo mało czasu na forum. Ale... zaglądaj tu czasami i dawaj znać co u Ciebie.
- kati-1976
Aniu, zaglądam do Was conajmniej 2 razy w tygodniu. Oglądam Wasze cudności. Jednak na komentarze niestety nie mam czasu ani możliwości, bo zazwyczaj maluszek zalega moje kolana i nie wygodnie mi pisać. Teraz też piszę jedną ręką
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasieńko, jak to bywa trudno znaleźć czas przy maluszku a co dopiero przy maluszku i przedszkolaku Ale za to widziałam Twoje kartki, są świetne! Ja też mam zamiar zabrać się za scrapowanie, na razie czytam, oglądam te cuda, które babki potrafią wyczarować i 'zbieram pomysły' ;) Pozdrowienia!
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Kasiu
Ileż ja miałam nadrabiania u Ciebie , ale już przebrnęłam przez te prawie 100 stron i cieszę się, że mi się to udało
bo warto było
Kwiatuchy chwalę hurtem. Wszystkie piękne
Ale najważniejsze to gratulacje z okazji narodzin drugiego synka. Oskarek jest śliczny i niech się Wam zdrowo chowa
Ileż ja miałam nadrabiania u Ciebie , ale już przebrnęłam przez te prawie 100 stron i cieszę się, że mi się to udało
bo warto było
Kwiatuchy chwalę hurtem. Wszystkie piękne
Ale najważniejsze to gratulacje z okazji narodzin drugiego synka. Oskarek jest śliczny i niech się Wam zdrowo chowa
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Zawitałam w końcu i do Ciebie, Kasiu. Wiesz jak pięknie Filek od Ciebie rośnie. On chyba zgłupiał na punkcie wzrostu. Z każdym dniem jest coraz dorodniejszy.
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
Kasiu i przepraszam że tak rzadko zagladam ale nie mam czasu
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
- kati-1976
WITAJCIE Kochani. Jak mnie tu dawno nie było. Prepraszam za to bardzo.
Nie przychodzę dziś z pustymi rękoma. Zakwitł mi _aeschynantus_ i przyszłam się pochwalić.
Kasiu, widziałam Twojego konkursowego scrapa i gratuluje wygranej.
Elciu, jak Ci się chciało. Tak od deski do deski. Podziwiam za wytrwałość.
Krysiu, pewnie się powtórzę, ale masz złote ręce Mój stoi w miejscu.
Elu nie miej wyrzutów. ja też Was zaniedbuję. Brakuje mi doby, tyle mam na głowie.
Na dodatek systematycznie co 2-3 tygodnie szpital w domu. Starszy przedszkola co i rusz przynosi nową zarazę po prostu ręce z nogami opadają
Nie przychodzę dziś z pustymi rękoma. Zakwitł mi _aeschynantus_ i przyszłam się pochwalić.
Kasiu, widziałam Twojego konkursowego scrapa i gratuluje wygranej.
Elciu, jak Ci się chciało. Tak od deski do deski. Podziwiam za wytrwałość.
Krysiu, pewnie się powtórzę, ale masz złote ręce Mój stoi w miejscu.
Elu nie miej wyrzutów. ja też Was zaniedbuję. Brakuje mi doby, tyle mam na głowie.
Na dodatek systematycznie co 2-3 tygodnie szpital w domu. Starszy przedszkola co i rusz przynosi nową zarazę po prostu ręce z nogami opadają
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Kasiu jak fajnie że choć na chwilkę zajrzałaś
No, no widzę że _aeschynantus_ się postarał i jak pięknie zakwitł
No, no widzę że _aeschynantus_ się postarał i jak pięknie zakwitł
- ingga
- 500p
- Od: 7 paź 2009, o 10:27
- Kontakt:
kati-1976 ślicznie zakwitł Ci _aeschynantus_
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Kati _aeschynantus_ cudny ale maluszek PRZESŁODKI
Kasiu dawno cię nie odwiedzałem- twój maluszek jest najładniejszym kwiatuszkiem jakiego widziałem (eszki tez masz ładne- jak się nazywa ten co kwitnie??)