Gosiny ogród
- AgaNet
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Gosiny ogród
Gosia
Mi też śnieg się kojarzy z ciszą.... bo tak właśnie jest jak spokojnie sypie
A u mnie przez noc tak właśnie spokojnie i cicho nasypało maaaaasę śniegu !!!!
Mi też śnieg się kojarzy z ciszą.... bo tak właśnie jest jak spokojnie sypie
A u mnie przez noc tak właśnie spokojnie i cicho nasypało maaaaasę śniegu !!!!
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czyli ten śnieg teraz do nas wędruje. Podobno od jutra straszne śnieżyce.
Dobrze, że zdążyłaś zebrac kiwi.
Dostałaś przepiękne prezenty urodzinowe.
Pozazdrościć m.
Dobrze, że zdążyłaś zebrac kiwi.
Dostałaś przepiękne prezenty urodzinowe.
Pozazdrościć m.
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja też nie skończyłam prac w ogródku i teraz już nie skończę, nic nie widać, śniegu nasypało i to sporo.
- gosia22
- Od: 31 sty 2009, o 09:51
Drogie kobietki
nas tez strasznie zasypało. Przez dwa dni pozamykali szkoły, nawet drogi. Ruszać się nie można było. Ale co frajda! Dzieciaki zobaczyły i bawiły się w śniegu. Robiliśmy bałwany, aniołki , rzucaliśmy sie kulami. Co za radocha
Ominę szczegół ze nie mieliśmy prądu, wiec zimno i ciemno było w domu, ale co tam.
Śnieg wszystko przykrył, mam nadzieje ze róże przetrzymają szok. No i te nowiutkie nie są zdeptane przez podekscytowane dzieci.
Cale szczęście ze się zmobilizowałam i zdążyłam zasadzić ostatni nabytek lianę "'Wedding Day' .
kilka fotek
Pierwszy bałwan.
spacerek na plażę, nawet nad samy brzegiem było sporo śniegu.
ogród cały w śniegu
Dwa samochody na poboczu to nasze, ugrzęzły tam i wyjechać nie można było. Na zdjeciu nie widać ale mamy malutka górkę i jak jest ślisko to podjechać nie można.
nas tez strasznie zasypało. Przez dwa dni pozamykali szkoły, nawet drogi. Ruszać się nie można było. Ale co frajda! Dzieciaki zobaczyły i bawiły się w śniegu. Robiliśmy bałwany, aniołki , rzucaliśmy sie kulami. Co za radocha
Ominę szczegół ze nie mieliśmy prądu, wiec zimno i ciemno było w domu, ale co tam.
Śnieg wszystko przykrył, mam nadzieje ze róże przetrzymają szok. No i te nowiutkie nie są zdeptane przez podekscytowane dzieci.
Cale szczęście ze się zmobilizowałam i zdążyłam zasadzić ostatni nabytek lianę "'Wedding Day' .
kilka fotek
Pierwszy bałwan.
spacerek na plażę, nawet nad samy brzegiem było sporo śniegu.
ogród cały w śniegu
Dwa samochody na poboczu to nasze, ugrzęzły tam i wyjechać nie można było. Na zdjeciu nie widać ale mamy malutka górkę i jak jest ślisko to podjechać nie można.
- AgaNet
Hej Gosia
No to masz zimę na całego
Ładnie dosypało śniegu ! Ale tak jak piszesz - przynajmniej dzieci mają radochę Bałwan rewelacja
Ja w tym roku to tylko rzucanie śnieżkami sobie odpuściłam.... Ale za to odśnieżania miałam że hoho
Na szczęście dziś już u mnie nie pada Tylko mrozik trzyma
No to masz zimę na całego
Ładnie dosypało śniegu ! Ale tak jak piszesz - przynajmniej dzieci mają radochę Bałwan rewelacja
Ja w tym roku to tylko rzucanie śnieżkami sobie odpuściłam.... Ale za to odśnieżania miałam że hoho
Na szczęście dziś już u mnie nie pada Tylko mrozik trzyma
- mirdem
- Od: 26 sty 2010, o 11:55
Gosiu obrazki takie jak w Polsce , a to Was zima zaskoczyła , na całego
Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
- fela
- Od: 23 lut 2009, o 17:51
Gosiu, widząc pierzyny śniegu u Ciebie i te pokrywające niemal całą Francję, czuję się niemal jak na wyspie. Owszem, pojawia się on i u mnie, ale jakoś tak bardziej dyskretnie. Posypał już dwa razy wczesnym rankiem i raz w sposób prawie niezauważalny, bo nocą. Potem, po angielsku niepostrzeżenie znika. Można powiedzieć , że to taki elegancki śnieg. On się nie śpieszy, nie panoszy się, ot tak od niechcenia czasami trochę poprószy, trochę zimnem zetnie i zaraz przepadnie. Inteligentny jest, bo w końcu to jeszcze nie czas na zimę, a przynajmniej astrologiczną.
Od jutra będzie coraz cieplej!
Od jutra będzie coraz cieplej!
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
No tak, u Was śnieg, to rarytas
Słyszałam, że w Anglii -2. Zamneli szkoły, nie dojechali do pracy.
U Was tak samo?
Powinni do nas na przeszkolenie przyjechać, a my do Rosjan.
Słyszałam, że w Anglii -2. Zamneli szkoły, nie dojechali do pracy.
U Was tak samo?
Powinni do nas na przeszkolenie przyjechać, a my do Rosjan.
- MariaTeresa
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Też masz piękna zimę , a synuś fajnego bałwana ulepił, mój na razie uprawia szaleństwo saneczkowe
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...Witaj Gosiu dziękuję za życzenia
..przepiękne zdjęcie zimowego morza ... u mnie też dużo śniegu ja jestem uziemiona
w domciu ..pługi raczyły przejśc po jezdni a chodnik to jak na biegunie...
..teraz tylko można marzyć o ciepełku...dobrze że jest drzewo i węgiel...
...lubię palić w piecu ...
..przepiękne zdjęcie zimowego morza ... u mnie też dużo śniegu ja jestem uziemiona
w domciu ..pługi raczyły przejśc po jezdni a chodnik to jak na biegunie...
..teraz tylko można marzyć o ciepełku...dobrze że jest drzewo i węgiel...
...lubię palić w piecu ...
- AgaNet
Hej Gosia
Jak u Ciebie? Dalej roztopy ?
pozdrawiam
Jak u Ciebie? Dalej roztopy ?
pozdrawiam
- gosia22
Misiu i Ago oj u mnie już nawet po roztopach ! Trochę błota w ogrodzie ale na ulicach nic, wszystko suche !
Cale szczęście ze mam zdjęcia, bo inaczej bym nie uwierzyła ze mieliśmy śnieg
M mówi ze zima jeszcze nadejdzie ha ha zobaczymy !
Cale szczęście ze mam zdjęcia, bo inaczej bym nie uwierzyła ze mieliśmy śnieg
M mówi ze zima jeszcze nadejdzie ha ha zobaczymy !
- AgaNet
Hej Gosia
To się ciesz z suchych ulic ! Ja wczoraj musiałam z młodszym oseskiem wybrać sie do lekarza. CHodniki zawalone śniegiem, bardzo śliskie... cóż - wyciągnęłam sanki, uzbroiłam nas w czapki i rękawiczki i wyruszyliśmy
Było nawet zabawnie
To się ciesz z suchych ulic ! Ja wczoraj musiałam z młodszym oseskiem wybrać sie do lekarza. CHodniki zawalone śniegiem, bardzo śliskie... cóż - wyciągnęłam sanki, uzbroiłam nas w czapki i rękawiczki i wyruszyliśmy
Było nawet zabawnie
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Witaj Gosiu jakiś czas nie zaglądałam do Ciebie z tu tyle się dzieje Słońce i deszcz ,jesień i zima.Twój spacer z dzieciaczkami fantastyczne fotki a wiesz że u mnie w Łodzi na jednym z placów rosną jadalne kasztany (to taka ciekawostka bo prawie nikt o tym nie wie, nawet Łodzianie) Szykowanie się do ataku zimy i zbiory kiwi jak ja Ci zazdroszczę (no tak troszkę) że masz swoje i nie musisz go kupować .
Kurki widzę ze oswoiły się już na całego chodzą jak pieski.A ta która nie chce znosić jajka w kurniku ,widać ma swój rozumek i coś jej nie pasuje .Jajko na pewno wytacza dziubkiem .Zima u Ciebie podobna do naszej choć od dwóch dni u nas odwilż pada śnieg z deszczem i jest na +.
Kurki widzę ze oswoiły się już na całego chodzą jak pieski.A ta która nie chce znosić jajka w kurniku ,widać ma swój rozumek i coś jej nie pasuje .Jajko na pewno wytacza dziubkiem .Zima u Ciebie podobna do naszej choć od dwóch dni u nas odwilż pada śnieg z deszczem i jest na +.
- gosia22
Aga u ciebie ciągle jest śnieg ? Zajrzę do ciebie to się przekonam na własne oczy.
Ja nie mam sanek !!! muszę koniecznie kupić, w razie co. Dzieci nawet nie wiedza co to jest
Katarzynko fajnie ze wpadlas Podobno "zima" na wrócić, tyle ze nie wiem czy do nas zawita. Kury jakoś przetrwały zimno, a brązowa znosi jajka od niedawna w gnieździe.
Dostałam w prezencie nowa różę "moonstone" , tym razem nie czekałam i zasadziłam od razu.
Ja nie mam sanek !!! muszę koniecznie kupić, w razie co. Dzieci nawet nie wiedza co to jest
Katarzynko fajnie ze wpadlas Podobno "zima" na wrócić, tyle ze nie wiem czy do nas zawita. Kury jakoś przetrwały zimno, a brązowa znosi jajka od niedawna w gnieździe.
Dostałam w prezencie nowa różę "moonstone" , tym razem nie czekałam i zasadziłam od razu.