Dziękuję,
Andrzejku 
Gdyby przestał mnie gnębić nieustający katar i nie wstawałabym codziennie z lekkim bólem głowy, uznałabym ze jestem całkiem zdrowa

Myślę, ze gdyby zapowiadali większe mrozy, to nie zaszkodziłoby dorzucić coś jeszcze na te zawilce, ale przy kilkustopniowych to powinny sobie poradzić.
Andrzejku, Ty sobie trochę odpocznij, bo skąd weźmiesz siły wiosną? Zaplanowałeś tyle pracy, ze musisz nabrać energii

Leniuchuj ile się da ;)
Bożenko, czy masz zdjęcia swoich zawilców? Jak masz, to pokaż proszę
Elu, czy możesz zdradzić, jaką terapię zastosowałaś sasankom, ze w końcu zakwitły?
Ewo miła, dziękuję za wszystkie komplementy! Starałam się, jak każdy chyba ;), pokazać swój ogródek z jak najlepszej strony, więc nie fotografowałam roslin chorych i biednych, których niestety sporo u mnie było

Bardzo sie cieszę, ze podobało Ci się to, co pokazałam

Dziękuję, że pamiętasz o dereniach
Skąd wiesz, ze lubię niebieskie kwiatki?

Tak własciwie lubię wszystkie kolory w ogrodzie i żadnego nie powinno brakować, ale faktem jest, ze podswiadomie dążę do zgromadzenia wszystkich odcieni niebieskiego

Goryczki bardzo by mnie ucieszyły.
Jeżeli podobają Ci się moje roslinki, to mam nadzieję, ze jest szansa na jakąś szerszą wymianę wiosenną ;)
A jak chodzi o Twój ogród, to jestem pewna, ze w ciągu kilku sezonów bedziesz miała ogród o jakim ja mogę tylko marzyć