Co Was cieszy?
Re: Co Was cieszy?
Spotkania z przyjaciółmi, na których mogę zawsze liczyć no i wdzięczność storczyków za okazaną troskę!! (początki choroby storczykowej c.d :P )
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 3 paź 2010, o 13:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Planowany na wiosnę remont domu.
Dzień bez upierdliwego klienta.
Uśmiech moich dzieci.
"Puszczające" się ( pędowo i kwiatowo ) hojki.
Ogólnie dzień bez stękania i narzekania na wszystko i wszystkich.
Dzień bez upierdliwego klienta.
Uśmiech moich dzieci.
"Puszczające" się ( pędowo i kwiatowo ) hojki.
Ogólnie dzień bez stękania i narzekania na wszystko i wszystkich.
Aby zrozumieć ludzi, trzeba starać się usłyszeć to czego nigdy nie mówią i być może nigdy nie powiedzą.
pozdrawiam Wiolla
pozdrawiam Wiolla
Skra w pięknym stylu pokonała najlepszą drużynę świata
- iwciach
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zbliżające się Święta i otaczająca je atmosfera ( chodzi mi o same Święta, a nie przygotowania do nich ).
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co mnie cieszy ?
Jest wiele rzeczy które sprawiają mi radość ,uśmiech mojej wnusi ,dobre samopoczucie męża , kochani synowie , szczęśliwi przyjaciele i znajomi ,nowe zakupy do ogrodu szczególnie jak uda się kupić jakiś rarytas o którym długo marzyłam , zbliżające się Święta , może nie te przygotowania , ale już kiedy są i jest cała rodzina w komplecie nawet jak czasem zabraknie pieniędzy na prezenty .
Cieszą mnie ludzie na ulicy uśmiechnięci i serdeczni .I piękne słoneczne dni .mogą być też piękne zimowe .
Genia
Jest wiele rzeczy które sprawiają mi radość ,uśmiech mojej wnusi ,dobre samopoczucie męża , kochani synowie , szczęśliwi przyjaciele i znajomi ,nowe zakupy do ogrodu szczególnie jak uda się kupić jakiś rarytas o którym długo marzyłam , zbliżające się Święta , może nie te przygotowania , ale już kiedy są i jest cała rodzina w komplecie nawet jak czasem zabraknie pieniędzy na prezenty .
Cieszą mnie ludzie na ulicy uśmiechnięci i serdeczni .I piękne słoneczne dni .mogą być też piękne zimowe .
Genia
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
-Śpiew ptaków podcza porannego spaceru po lesie,
-szum górskiego strumienia,
-widoki górskie,
-merdanie ogonem mojego psiaka,
-pierwszy kwiat wyhodowanej roślinki od nasionka, sadzonki,
-słońce zimową porą,
-uśmiech Przyjaciółki/Przyjaciela,
-wycieczki,
i wiele innych rzeczy
-szum górskiego strumienia,
-widoki górskie,
-merdanie ogonem mojego psiaka,
-pierwszy kwiat wyhodowanej roślinki od nasionka, sadzonki,
-słońce zimową porą,
-uśmiech Przyjaciółki/Przyjaciela,
-wycieczki,
i wiele innych rzeczy
-
- Od: 10 kwie 2010, o 08:16
Mnie cieszy dzisiejsza zima . Sam się dziwię , bo w nocy dosypało tak ze 20 centymetrów , ale mnie cieszy. Od rana jeździłem i odsnieżałem , ale mnie nadal cieszy. Zostały jeszcze tylko poprawki łopatą przy wejściu. W miastach śnieg jest szaro-bury, zanim spadnie ,już się ubrudzi . A tu bialuteńko. Upierdliwie ale ładnie. I psy mają radochę. I herbatę mi żona zaparzyła , taką jak lubię. Czarną , mocną, gorącą, z sokiem z pigwy. Dzisiaj będzie dobry dzień .
Pół hektara perzu , w końcu mam stałą pracę
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;