Mój ogródek - chatte - 2cz. 2007r
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izuniu - ja tu ciągle jestem ale na zawlicach się nie znam - ale może skuszę ię w końcu na jakąś sadzonkę w ogrodniczym lub cebulkę
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
teraz muszę być na bieżąco by po świętach nie mieć za dużych zaległości - ale i tak będą spore bo tydzień mnie tu nie będzie :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
gorzej na wakacje będzie - nie dość że latem ogrody będą tętniły życiem to mnie przez miesiąc co najmniej nie będzie tutaj :P bo będę w dzikej głuchej puszczy 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
a masz uprawnienia wychowawcy - pielęgniarki lub ratownika????jeśli tak to chętnie Cię zabierzemy ze sobą 
a wybieram się na obóz jak co roku

a wybieram się na obóz jak co roku
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Monika76
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak myślałam , że jeździsz na te obozy jako wychowawca 
Jeżeli o mnie chodzi to nie mam takich uprawnień jak napisałeś, ale jak mnie dopadnie czasem szaleństwo tzn. taniec, wygłupy to ho, ho
A tak na poważnie to ja już nie ta kategoria wiekowa
Może chociaż pojedziemy popatrzeć zza jakiegoś drzewa ...

Jeżeli o mnie chodzi to nie mam takich uprawnień jak napisałeś, ale jak mnie dopadnie czasem szaleństwo tzn. taniec, wygłupy to ho, ho

A tak na poważnie to ja już nie ta kategoria wiekowa

Może chociaż pojedziemy popatrzeć zza jakiegoś drzewa ...

- k-c
- Przyjaciel Forum
może nie konicznie dosłownie do puszczy jak do puszczy - ale do puszczy czyli lasu - zdala od ludzi - blisko jeziora - bez prądu, internetu :P
a urawnienia zawsze można zrobić - kurs wychowawców trwa dwa weekendy - tylko trzeba mieć maturę
a co do kategori wiekowych to znam takich co w wieku 70 lat na takie obozy jeździli
a urawnienia zawsze można zrobić - kurs wychowawców trwa dwa weekendy - tylko trzeba mieć maturę
a co do kategori wiekowych to znam takich co w wieku 70 lat na takie obozy jeździli
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Anya
- Przyjaciel Forum
- Od: 5 gru 2006, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izulko, u Ciebie jak zwykle gwarnie.
Fajnie tak posiedzieć przy
, w ciepełku, gdy za oknem "robi się" prawdziwa zima. Dyskutujecie o wyjazdach, puszczy, blisko jeziora. Ale chętnie bym gdzieś wyjechała, ale nie da rady. Za to zrobię sobie jutro przebieżkę po zaśnieżonym ogrodzie; tak bliżej Świąt taki biały ogród wyjątkowo cieszy
A jak u Ciebie, dużo białego?
Ja już dzisiaj odśnieżałam, jak na razie to była dobra zabawa... muszę jednak rozejrzeć się za jakimś zastępstwem w tej dziedzinie
Fajnie tak posiedzieć przy

A jak u Ciebie, dużo białego?
Ja już dzisiaj odśnieżałam, jak na razie to była dobra zabawa... muszę jednak rozejrzeć się za jakimś zastępstwem w tej dziedzinie

Pozdrawiam, Anna
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie też przyprószyło śniegiem, ale cieniutko i nie muszę odśnieżać. Ale temp. utrzymuje się stale poniżej zera, więc może jednak święta będą białe chociaż odrobinkę.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki