Piękny ten grudnik, dokładnie taki jak mój ostatni. Jak moje zakwitną, oczywiście pokażę fotkiopiumtattoo pisze:...Dzis moj grudniczek pokazal w calym wikwicie swoje pieknoty , a musze przyznac ze jest caly zasypany paczkami.
Mam jeszcze male pytanko , jak Wy wklejacie tu zdjecia.... bo ja potrafie tylko linki.
Z gory dzia za pomoc![]()
![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Dodawanie zdjęć jest nadzwyczaj proste, na Forum znajdziesz dokładną instrukcję. Ja szczerze mówiąc nigdy nie korzystałem z instrukcji, robiłem to po prostu intuicyjnie - to naprawdę proste. Ale dla porządku podpowiadam: pisząc post, pod białym polem są dwie opcje dodawania zdjęć, przez Imageshack i przez Fotosik. Ja osobiście wolę przez Fotosik. Klikasz na np Fotosik, pojawia się okno, w którym wybierasz rozmiar zdjęcia 500 px albo miniaturkę (ja osobiście wolę opcję 500). Potem klikasz na Przeglądaj, znajdujesz w swoim komputerze Twoje zdjęcie, które chcesz dodać (powinno być ono zmniejszono do max 1,5 MB w jakimś programie graficznym), klikasz Otwórz ... i już. A jak posługiwać sie Imageshack masz tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=53&t=29322