Kolekcja Arlety cz.1
- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolekcja Arlety
No cuda sobie ta Twoja siostra spawiła
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudne maluchy kupiła sobie twoja siostra
- jolcia_82
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 8 lis 2010, o 22:16
Śliczne masz storczyki a miniaturki siostry bardzo ładniutkie, lubię takie miniaturki
Pozdrawiam
Jola
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=39875" onclick="window.open(this.href);return false;
Jola
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=39875" onclick="window.open(this.href);return false;
- akwarybka
- 500p
- Od: 23 maja 2010, o 01:00
Brawo dla keiki a miniaturki cudne
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Arletko zajrzałam i padłam na kolana tyle piękności, że nie wiem na którym dłużej się zatrzymać Miniaturki wspaniałe a Mini Mark rewelacyjny. Będę zaglądać, bo jeszcze będzie się działo
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Ąrletko śliczne storczyki kupiła sobie siostra, czyżby w kauflandzie? U nas przyszły takie ale wszystkie zmarznięte, strasznie wyglądały. Gratuluję keika na falku,niech pięknie rośnie.
- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
O to twoja siostra też zarażona chorobą storczykową?
Miniaturka super,ale mnie zauroczył kolorek tego fioletowego
Miniaturka super,ale mnie zauroczył kolorek tego fioletowego
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Dusiu też się zdziwiłam że aż 4 pędy ma to meleństwo a dziś też byłam w kauflandzie i było dużo ale już trzy pędowych no ale byłam dzielna w swoim postanowieniu i żadnej nie kupiłam
Co do keiki to będę czekać cierpliwie
Agatko, Kasiu, Justynko, Jolu, Basiu
Aniu i zapraszam do zaglądania bo się troszkę będzie działo już doczekać się nie mogę
Asiu dzięki, dokładnie z kauflandu siostra kupiła i u nas nie były zmarznięte choć strasznie zalane
Kasiu a no też zarażona przeze mnie i storczykozą i jeszcze hojobą
To troszkę jeszcze zieleninki Wam pokażę w starym roku
Masdevallia chyba sobie nieźle radzi, bo nie marnieje.
Dendrobium phal. coś stanęło w miejscu ale też nie marnieje
No i cattleya jedna ładnie rośnie ale drugą musiałam pożegnać
Co do keiki to będę czekać cierpliwie
Agatko, Kasiu, Justynko, Jolu, Basiu
Aniu i zapraszam do zaglądania bo się troszkę będzie działo już doczekać się nie mogę
Asiu dzięki, dokładnie z kauflandu siostra kupiła i u nas nie były zmarznięte choć strasznie zalane
Kasiu a no też zarażona przeze mnie i storczykozą i jeszcze hojobą
To troszkę jeszcze zieleninki Wam pokażę w starym roku
Masdevallia chyba sobie nieźle radzi, bo nie marnieje.
Dendrobium phal. coś stanęło w miejscu ale też nie marnieje
No i cattleya jedna ładnie rośnie ale drugą musiałam pożegnać
- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Piekna zieleninka i trzymam kciuki by w krotce pokryla sie kwieciem
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Masdevallia pięknie przyrasta , dendrobium też dobrze wygląda i zapewne niedługo ruszy. Szkoda , że cattleyke musiałaś pożegnać ale druga rośnie więc się utrzyma. Czekam na kolejną porcję do podglądania.
Początek mojej przygody.
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Arletko miło się ogląda przyrastające a jak sabotek ,kuzyn mojego ,daje jakieś znaki ? Miniaturka siostry cudeńko dlaczego u mnie takich niema?
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Agatko
Aniu Masdevallię taką dostałam i na razie jeszcze żadnego nowego listka nie wypuściła ale też nie straciła, to sama nie wiem czy się cieszyć? Cattleyce tej drugiej cosik było bo czerniały jej listki to ją usunęłam aby nie przeszło na ta zdrową
Kasiu Sabotek ma się chyba dobrze tzn. nie marnieje, listki mu przyrastają ale o kwitnieniu to chyba ani myśli łobuz jeden A co do miniaturek to o ile pamiętam pisałaś że w Łodzi nie ma kauflandu a u nas tam najczęściej można je kupić Choć cena 23 zł za takie maleństwo to troszkę za dużo
Aniu Masdevallię taką dostałam i na razie jeszcze żadnego nowego listka nie wypuściła ale też nie straciła, to sama nie wiem czy się cieszyć? Cattleyce tej drugiej cosik było bo czerniały jej listki to ją usunęłam aby nie przeszło na ta zdrową
Kasiu Sabotek ma się chyba dobrze tzn. nie marnieje, listki mu przyrastają ale o kwitnieniu to chyba ani myśli łobuz jeden A co do miniaturek to o ile pamiętam pisałaś że w Łodzi nie ma kauflandu a u nas tam najczęściej można je kupić Choć cena 23 zł za takie maleństwo to troszkę za dużo