Kolekcyjka Alusi
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolekcyjka Alusi
Alusia ależ Ty jesteś okrutna takie widoki nam pokazujesz wiedząc, że u nas nie ma takich cudeniek A tak swoją drogą to gdzie robione były te fotki? Zainteresowały mnie ceny na tych butelkach
- agnieszka__
- 500p
- Od: 22 paź 2009, o 23:29
Tak mi smutno ,u nas taka ponuracka pogoda ,a tu takie słońce i jeszcze te kolorki ,catleye ,vandy,i inne nie wiadomo co ale cudne .I to słońce, najbardziej boli jego brak.
zielone jest piekne
pozdrawiam Agnieszka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 18&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
pozdrawiam Agnieszka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 18&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- myrtille1986
- 1000p
- Od: 23 mar 2010, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jejkuuuu gdzie takie piękne foty robiłaś.Mogłaś powiedzieć z tobą byśmy się zabrali he he.Naprawdę nas powaliłaś.
Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
--> Spis moich wątków
RoksiSK oj ja też po powrocie pare dni nie mogłam spać
Kasiu na urlopie byłam już koniec kwietnia, ale czasami w te ponure dni oglądam zdjęcia żeby sobie
przypomnieć jak wygląda słonko.
Arletko te zdjęcia są z Tailandji, a dokładniej z wyspy Phuket. Waluta jest Baht i w przeliczeniu na zł to 1zł by było 10 Baht. Te butelki wychodziły średnio od 30-50 zł.
Agnieszko masz rację dlatego choćby na zdjęciu można sobie powspominać.
Jagoda szkoda że nie wiedziałam czym nas więcej by było tym weselej. Ale następnym razem.....
Kasiu na urlopie byłam już koniec kwietnia, ale czasami w te ponure dni oglądam zdjęcia żeby sobie
przypomnieć jak wygląda słonko.
Arletko te zdjęcia są z Tailandji, a dokładniej z wyspy Phuket. Waluta jest Baht i w przeliczeniu na zł to 1zł by było 10 Baht. Te butelki wychodziły średnio od 30-50 zł.
Agnieszko masz rację dlatego choćby na zdjęciu można sobie powspominać.
Jagoda szkoda że nie wiedziałam czym nas więcej by było tym weselej. Ale następnym razem.....
-
- 100p
- Od: 17 cze 2010, o 18:18
super fotorelacja! to chyba naprawde jest raj! przepiękne Cattleye! ahh...rozmarzyłam się!
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Szkoda, że nie przywiozłaś takich butelek więcej bo chyba dobrze pamiętam masz coś takiego
- darek p
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 23:53
No nie to powinno być za bronione. Takie zdjęcia o tej godzinie to bezsennosć pewna ,do tego na początku wątku powinno być ostrzeżenie o konieczności podwiązywania dolnej szczęki aby uniknąć wypadków Piękną kolekcje posiadasz najbardziej urzekły mnie pelorici i sabotki mój nr1 to Elegant Select
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
- Merghen
- Od: 13 gru 2010, o 09:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też żałuję. Pewnie gdybyśmy wiedziały wcześniej Alusia pojechałaby zaopatrzona w sporą listę zakupów. Kto wie czy nie musiałaby płacić za nadbagażarlet3 pisze:Szkoda, że nie przywiozłaś takich butelek więcej bo chyba dobrze pamiętam masz coś takiego
Dobrze,że oglądnęłam to z rana, może do wieczora mi przejdzie...
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Zwiedzenie takiej szklarni,ogrodu, to marzenie kazdego z nas.Choćby tylko raz. A tych butelek to mogłaś już nie pokazywać. Tylko kuszą niepotrzebnie.
- myrtille1986
- 1000p
- Od: 23 mar 2010, o 08:49
Alusiu opisz nam słowami jak to wyglądało.Proszę cię o relacje z tego miejsca.I jak odbyła się odprawa celna z Twoimi już kwiatami?Jestem bardzo ciekawa takich podroży.
Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
--> Spis moich wątków
-
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Alu, to Tajlandia! Byłam tam, byłam! Mam prawie identyczne zdjęcia. Ta gigantyczna Vanda kwitnie tam chyba zawsze
Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Ale piękne zdjęcia . Tyle ciekawych storczyków, nawet Vandowate . Zazdroszczę takich widoków, tyle Vand naraz to musi być coś.
A Asconopsis sobie obejrzałam, szkoda, że taki malutki... Na wystawach chyba się jeszcze nie da ich kupić...
A Asconopsis sobie obejrzałam, szkoda, że taki malutki... Na wystawach chyba się jeszcze nie da ich kupić...
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Wow...ależ widoki...gone pozazdroszczenia