Jaśnie pani - zima 2007/2008!
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zima wokół nas
Mamy tak malowniczą i piękną porę roku, że nie mogłam się powstrzymać przed wstawieniem zimowych zdjęć.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Agatko nic się nie martw u nas zapowiadają od poniedziałku przyjście prawdziwej zimy, więc może i do Ciebie zawita. Szkoda byłoby kwiatków które już wychodzą, gdyby w lutym mrozy były wielkie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Grażynko właśnie wróciłam z ogródka.
W chwili obecnej wyrasta mi ponad 20 krokusików, 3 hiacynty, 2 zawilce, 3 narcyzy i 2 IRYSY a prymulka wciąż "produkuje" pączki
Dodatkowo wszystkie cebulki, które trzymałam w "szopce" i miałam zamiar sadzić je na wiosnę zaczęły wypuszczać. Co ja mam teraz z nimi zrobić?
W chwili obecnej wyrasta mi ponad 20 krokusików, 3 hiacynty, 2 zawilce, 3 narcyzy i 2 IRYSY a prymulka wciąż "produkuje" pączki
Dodatkowo wszystkie cebulki, które trzymałam w "szopce" i miałam zamiar sadzić je na wiosnę zaczęły wypuszczać. Co ja mam teraz z nimi zrobić?
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Możesz posadzić do pojemników i postawić w widnym i zimnym miejscu np. na oknie w piwnicy lub gatrażu a wiosną wynieść do ogrodu i ustawić między innymi kwiatkami na grządkach, albo wsadzić do ziemi w ogrodzie i "niech się dzieje" co chce.
Decyzja należy do Ciebie.
Decyzja należy do Ciebie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki