Diamentowe kwiatki
Re: Diamentowe kwiatki
aaa zapomniałam zapytać, czy te nowe odrosty przy agawie mogę oderwać i ukorzenić?
- hen_s
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oczywiście! Nawet posadzone "głową" w dół się przyjmą i będą rosnąć.czy te nowe odrosty przy agawie mogę oderwać i ukorzenić?
to te roślinki to jacyś kaskaderzy
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniczko pięknie Ci się rozrósł Aichryson.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Witaj Moniczko
Aichrysonki miałam dość dużych rozmiarów, chyba jednak bardziej podobały mi się kiedy jeszcze mieściły się na parapetach, potem je /te duże zielone / zaprzepaściłam, mam tylko maleństwo.
Wilczomlecz.. a może go tak troszkę przesuszyć? Nie żeby zupełnie, bo wiem, że jednak lubią mieć trochę wilgoci, ale jednak?..
No i agawy.. to chyba i dla nich trudny czas, podobne obsychanie zauważyłam i u swoich, z wiosna pewnie ruszą jak oszalałe
Aichrysonki miałam dość dużych rozmiarów, chyba jednak bardziej podobały mi się kiedy jeszcze mieściły się na parapetach, potem je /te duże zielone / zaprzepaściłam, mam tylko maleństwo.
Wilczomlecz.. a może go tak troszkę przesuszyć? Nie żeby zupełnie, bo wiem, że jednak lubią mieć trochę wilgoci, ale jednak?..
No i agawy.. to chyba i dla nich trudny czas, podobne obsychanie zauważyłam i u swoich, z wiosna pewnie ruszą jak oszalałe
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Marto agawa miała za dużo suchości i dlatego uschła.
wilczomlecz też ma sucho, na zdjęciu akurat jest po podlaniu. Ale chyba mu dobrze u mnie skoro zaczyna zielenić czubeczki
wilczomlecz też ma sucho, na zdjęciu akurat jest po podlaniu. Ale chyba mu dobrze u mnie skoro zaczyna zielenić czubeczki
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monia roślinki mają się u Ciebie fajnie
A paczuszka poleciała dzisiaj więc koło środy pewnie wypatruj :mailbox
A paczuszka poleciała dzisiaj więc koło środy pewnie wypatruj :mailbox
Arletko
powiem Ci że nawet jestem dumna z siebie, że tak mało ich uśmierciłam
powiem Ci że nawet jestem dumna z siebie, że tak mało ich uśmierciłam