Działka Romy wśród jezior cz. 3
Re: Działka Romy wśród jezior cz. 3
Wysłałam ci katalog , odbierz pocztę.
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alinko jak widzisz to są jamniki ,ten jasny jest szorstkowłosy i bardzo grzeczny był i jest od urodzenia A czarnuszek od urodzenia jest niegrzeczny, kopie dziury bo taka jest jego natura Trzeba go bardzo pilnować Ale da się wytrzymać, nie mam nornic ani kretów..............
Aniu
Obiecałam Wam wspominki to powspominajmy Roślinki są cały czas siane, dosadzane i rosną jedne lepiej drugie gorzej a my zaczynamy zbierać owoce swojej pracy
Których mam nadzieję będzie coraz więcej
Zaczyna się jesień i wyprawy na grzybki.........
Szczęśliwiec ze swoimi zbiorami.
Zbiory z działki mieszają się z leśnymi
M wrócił trzeba podać obiadek Zajrzę później
Aniu
Obiecałam Wam wspominki to powspominajmy Roślinki są cały czas siane, dosadzane i rosną jedne lepiej drugie gorzej a my zaczynamy zbierać owoce swojej pracy
Których mam nadzieję będzie coraz więcej
Zaczyna się jesień i wyprawy na grzybki.........
Szczęśliwiec ze swoimi zbiorami.
Zbiory z działki mieszają się z leśnymi
M wrócił trzeba podać obiadek Zajrzę później
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Romciu ale grzyby ja uwielbiam grzybobranie ale u nas jesienią grzybów było jak na lekarstwo ledwo zebrałam aby mieć do podłoże na święta
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
- RomciaW
Przebiegłam sie po twojej 3 części cudownego zakątka . Widać jakie zachodzą zmiany . Wspaniale wygląda studzienka . Czyżby gospodarz wykonał samodzielnie, jeśli tak to gratuluję . Oczko wspaniale zagospodarowane Pozdrawiam
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
- RomciaW
- MalinaG
- 1000p
- Od: 30 sie 2008, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Romko! Mój M też głownie dołki kopie
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- AnowiB
- Od: 19 paź 2010, o 14:18
mój M też tylko dołki kopie i to pod nadzorem ...no altanka i taras to też jego dzieło....miałaś sporo pomidorków koktajlowych,ja w tym roku też chyba posadzę tylko takie..inne bez folii to już prawie się nie udają... Romuś życzę Ci
- MalinaG
- 1000p
- Od: 30 sie 2008, o 09:51
Romko! Jestem pełna uznania dla twojego M czytałam wcześniej,ile to na działce sami zrobiliście;:180 Mój M nie ma takiego zacięcia,ale i czasu, dlatego napisałam,że głownie dołki kopie i też pod moim nadzorem
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Romciu chodniczek piękny
Zdolnego masz męża, prawdziwy skarb
Zdolnego masz męża, prawdziwy skarb
Romciu! Teraz jest już naprawdę ślicznie u Ciebie. Wielkie brawa dla M, ma talent! Tyle plonów zebrałaś już z działki a jak długo rosną drzewka? Winogron, borówki, gruszka. Ja posadziłam 5 jabłonek na piachach, ale dopiero w ubiegłym roku miały kilka jabłek. Teraz wpadłam na pomysł i ściółkuję pod drzewami skoszoną trawę, żeby ziemia nie wysychała. Jesienią posadziłam winogron i ciekawa jestem jak długo musi rosnąć by zaowocował? A co to za owoce na zdjęciu- zielone? Czyżby pomidorki?
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- RomciaW
Oj tak tak dziewczyny macie rację Prawdziwy, najprawdziwszy ,przeze mnie obrobiony Halinko
Alinko jak M pracuje, to już brak czasu na inne rzeczy
Iwonko koktailowe siałam drugi rok, tego lata dosiałam gałązkowe Są super i w słoiczki można też włożyć pychotka Ja przymierzam się w tym roku posadzić kilka krzaczków Zobaczę co mi wyjdzie Gałązkowe były pyszne
Grażynko ja już w tym roku zebrałam z kg. winogrona [sadziłam w 2008] Moje drzewka były sadzone w 2008 , 2009 , i 2010 też dosadziłam ligola -zmarzła mi brzoskwinia , morelka Ja pod drzewami mam korę ale też zarzucam jeszcze trawą Tak pomidorki koktailowe i gałązkowe
Alinko jak M pracuje, to już brak czasu na inne rzeczy
Iwonko koktailowe siałam drugi rok, tego lata dosiałam gałązkowe Są super i w słoiczki można też włożyć pychotka Ja przymierzam się w tym roku posadzić kilka krzaczków Zobaczę co mi wyjdzie Gałązkowe były pyszne
Grażynko ja już w tym roku zebrałam z kg. winogrona [sadziłam w 2008] Moje drzewka były sadzone w 2008 , 2009 , i 2010 też dosadziłam ligola -zmarzła mi brzoskwinia , morelka Ja pod drzewami mam korę ale też zarzucam jeszcze trawą Tak pomidorki koktailowe i gałązkowe