Moje udomowione doniczkowce
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję, pieknie Michale .Michał Pyrgiel pisze:bardzo śliczne storczyki
ogromna kolekcja?
Zaraziłam sie storczykową pasją od naszych forumek i forumków i pomalutku zbieram kwiatek do kwiatka.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- empuza
Przedstawiam moje najcięższe w uprawie kwiatki - złote trawy
Niby wszystko robię tak jak kazali w ogrodniczym(woda na spodzie donicy do 1,5 cm i ciepło a te zarazy i tak kapryszą
Niby wszystko robię tak jak kazali w ogrodniczym(woda na spodzie donicy do 1,5 cm i ciepło a te zarazy i tak kapryszą
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Masz wiele pięknych roślin. Bardzo, ale to bardzo podobają mi się twoje paprocie. Super wyglądają na tym kwietniczku. Widzę, że powiększasz sobie kolekcję grudniczków. Też na nie ostatnio choruję.
Storczyki też masz bardzo ładne, chociaż ja je lobię tylko z daleka, u kogoś. Sama nie chcę ich uprawiać.
Gratuluję ślicznej kolekcji.
Storczyki też masz bardzo ładne, chociaż ja je lobię tylko z daleka, u kogoś. Sama nie chcę ich uprawiać.
Gratuluję ślicznej kolekcji.
- empuza
Też tak myślałam ale Pani w Centrum Handlowym wyprowadziła mnie z błędu.Ziel-ona pisze:Chciałam się kiedyś skusić na taka trawkę, ale myślałam, że to roślinka sezonowa. Wygląda bardzo ładne i ciekawie, szkoda tylko, że sprawia problemy w uprawie.
Ona rośnie tylko wszerz a bardzo minimalnie do góry i to mnie w niej zachwyciło.