Z Elfowej krainy storczyków II cz. ;))
- Henrykbb
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Z Elfowej krainy storczyków II cz. ;))
Justynko,wszystkiego najlepszego.
Jutro moje katlejki także powędrują na południowe okno i niech biorą przykład z Twoich.
Pięknie u Ciebie.
Jutro moje katlejki także powędrują na południowe okno i niech biorą przykład z Twoich.
Pięknie u Ciebie.
- marwes
- Od: 28 lip 2010, o 09:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Justynko - widzę że mamy coraz więcej wspólnych,, miłości'' , tylko że storczyki na lato wędrują razem ze mną do ogrodu ale te ogrodowe. Przymierzam się do zakupu obuwików ale okazy dorosłe są bardzo drogie a przy młodych trzeba by czekac i mam problem co zrobić . W tym roku zafundowałem sobie storczyka stoplamka i majowego, na razie zimują w garażu a wiosną pujdą na swoje stałe miejsce do ogrodu.
PS.
Justynko urodzinowe z całego
PS.
Justynko urodzinowe z całego
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
W dniu Urodzin składam Ci Justysiu najserdeczniejsze zyczenia, spełnienia marzeń i kolorowych parapetów.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Jeszcze raz wszystkiego dobrego( przepraszam, wkleił sie drugi post)
- darek p
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 23:53
To i ja przyłączam się do życzeń:Dużo zdrówka pogody ducha,spełnienia marzeń ,zwłaszcza tych storczykowych .
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Justynko wszystkiego co najpiękniejsze i oczywiście nowy domownik niech zdrowo rośnie i da jak najszybciej cieszyć kwiatami .
I ja również pragnę dołączyć się do życzeń; wszystkiego najwspanialszego, Justynko
a prezencik niech się 'zdrowo chowa'
a prezencik niech się 'zdrowo chowa'
- dorotakol
- Od: 30 maja 2009, o 20:03
Wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń (również tych kwiatowych)
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Mala_Mi- tym razem niespodziankowa nowość... Cudne, pachnące kwiatuszki będzie mieć
Katarzynko- u mnie taki ruch tylko zimową porą, jest. Latem, storczyki żyją swoim życiem, a ja...ogrodem
Sylki- wielkie dzięki ;) Bardzo się cieszę z tego prezentu...
Henryku- Pamiętaj, by katlejki na południowym parapecie trzymać do marca, potem trzeba cieniować, albo zdjąć z bezpośredniego
Roksisk- e tam Gapa od razu... Urodzinki są dziś. Dziękuję za życzenia
Marku- mnie też bardzo podobają się storczyki ogrodowe. Ale cena mnie przeraża, może kiedyś...
Wielkie dzięki za życzenia
Grażynko- dziękuję za życzenia i za tulipany. Kocham te kwiaty wiosny
Darku- bardzo dziękuję za życzenia... Tych niespełnionych marzeń storczykowych jest jeszcze cała "masa". Teraz zamarzyło mi się, by kiedyś mieć w swojej kolekcji 6 sztuk Vand/Ascocend. Hihi...tylko miejsca brak...
Celinko- dziękuję ;) Nowy domownik już przesadzony do koszyczka, zamieszkał wraz z 4 innymi "siostrami" i stuartianą w błękitnym (bo tylko taki miałam) pojemniczku na południowym oknie.
Maziuke- bardzo dziękuję za życzenia Katlejka już stoi na południowym oknie, od jutra będzie się opalać w słoneczku.
Dorotko- dziękuję serdecznie za życzenia
A cambria coraz bliżej kwitnienia, może na weekend zobaczymy jej kwiaty.
Wiecie co Wam powiem...że kolekcja moich katlejek bardzo się powiększyła i wnet będe mieć tyle samo hybryd falków, co katlejek.
A kolejne w drodze... (na razie zamówione, przyjądą końcem lutego)...
Katarzynko- u mnie taki ruch tylko zimową porą, jest. Latem, storczyki żyją swoim życiem, a ja...ogrodem
Sylki- wielkie dzięki ;) Bardzo się cieszę z tego prezentu...
Henryku- Pamiętaj, by katlejki na południowym parapecie trzymać do marca, potem trzeba cieniować, albo zdjąć z bezpośredniego
Roksisk- e tam Gapa od razu... Urodzinki są dziś. Dziękuję za życzenia
Marku- mnie też bardzo podobają się storczyki ogrodowe. Ale cena mnie przeraża, może kiedyś...
Wielkie dzięki za życzenia
Grażynko- dziękuję za życzenia i za tulipany. Kocham te kwiaty wiosny
Darku- bardzo dziękuję za życzenia... Tych niespełnionych marzeń storczykowych jest jeszcze cała "masa". Teraz zamarzyło mi się, by kiedyś mieć w swojej kolekcji 6 sztuk Vand/Ascocend. Hihi...tylko miejsca brak...
Celinko- dziękuję ;) Nowy domownik już przesadzony do koszyczka, zamieszkał wraz z 4 innymi "siostrami" i stuartianą w błękitnym (bo tylko taki miałam) pojemniczku na południowym oknie.
Maziuke- bardzo dziękuję za życzenia Katlejka już stoi na południowym oknie, od jutra będzie się opalać w słoneczku.
Dorotko- dziękuję serdecznie za życzenia
A cambria coraz bliżej kwitnienia, może na weekend zobaczymy jej kwiaty.
Wiecie co Wam powiem...że kolekcja moich katlejek bardzo się powiększyła i wnet będe mieć tyle samo hybryd falków, co katlejek.
A kolejne w drodze... (na razie zamówione, przyjądą końcem lutego)...
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Justynko wszystkiego najpiękniejszego , spełnienia marzeń i to nie tylko tych storczykowych.
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Justynko pomyśl życzenia i zdmuchnij świeczkę niech się spełnią ;:73
Wszystkiego najlepszego sto lat (oczywiście z nami )
Wszystkiego najlepszego sto lat (oczywiście z nami )
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Kasiu74 - dziękuję serdecznie za życzenia
Katarzynko - bardzo dziękuję
Miau- półeczek na razie mam...trzy sztuki... Każda inna. Chyba ostatnia nad stolikiem - najładniejsza
Foteczki porobię w weekend, przy ładnej aurze, mam nadzieję...
Katarzynko - bardzo dziękuję
Miau- półeczek na razie mam...trzy sztuki... Każda inna. Chyba ostatnia nad stolikiem - najładniejsza
Foteczki porobię w weekend, przy ładnej aurze, mam nadzieję...