Diamentowe kwiatki
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Diamentowe kwiatki
Moniko nowość od mamy bardzo ładna
Pozostałe dają radę i teraz na wiosnę jeszcze bardziej ruszą do przodu
Przykro z powodu strat ale pocieszajmy się tym że wiosna tuż tuż i już tylko lepiej będzie
Pozostałe dają radę i teraz na wiosnę jeszcze bardziej ruszą do przodu
Przykro z powodu strat ale pocieszajmy się tym że wiosna tuż tuż i już tylko lepiej będzie
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Bardzo ładnie wybarwiony jest ten gruboszek, którego dostałaś od mamy. Niestety nie znam jego odmiany, więc nie pomogę. Sukulenciki i storczyki również śliczne. A straty będziemy wszyscy nadrabiac wiosną.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Kolorowo w tym wątku,gruboszek bardzo fajny z pewnością na żywo wygląda o wiele lepiej, euphorbia milii widzę ładnie się przyjęła!
Nawet trzykrotka zrobiła się ładna, taka wybarwiona
Moje zaczynają ginąć w oczach,chyba trzeba zrobić z nimi porządek!
Sukulenciki razem wyglądają świetnie!
Stefki słyna z tego,że sa uparciuchami
Po mimo strat nie martw się,jeszcze wyjdziesz na swoje a storczyki jakie duże
Nawet trzykrotka zrobiła się ładna, taka wybarwiona
Moje zaczynają ginąć w oczach,chyba trzeba zrobić z nimi porządek!
Sukulenciki razem wyglądają świetnie!
Stefki słyna z tego,że sa uparciuchami
Po mimo strat nie martw się,jeszcze wyjdziesz na swoje a storczyki jakie duże
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Moniś śliczniutka ta nowość od mamy jak wszystkie zresztą
Widzę, że grudnik i wilczomlecz chyba wstydu nie przynoszą
Na fotce ze stratami zobaczyłam moje wielkie chciejstwo dbaj o nią proszę i daj jej jakiegoś speeda oby szybko rosła i kawałeczek mógł podlecieć do Katowic
Widzę, że grudnik i wilczomlecz chyba wstydu nie przynoszą
Na fotce ze stratami zobaczyłam moje wielkie chciejstwo dbaj o nią proszę i daj jej jakiegoś speeda oby szybko rosła i kawałeczek mógł podlecieć do Katowic
Beatko szczerze powiem, że za dużo strat nie mam, kwiatki u mnie raczej marzną niż padają z przegrzania
Elu czekamy na wiosnę a tu zimę zapowiadają. Dobrze, że to już połowa lutego
Saro ten jeden biały storczyk to już przesadza ze swoją długością jest nieugięty, ma 3 pędziki z czego jeden złamany i rośnie już dalej a drugi malutki całkiem odpadł przez kocura Trzykrotka ma się całkiem dobrze. Rosadziłam ją o inną odmianę posadziłam osobno.
Arletko pewnie, że wstydu nie przynoszą a które to Twoje chciejstwo, to co odpadło? Tyle czasu ją mam i wypuściła jednego listka a teraz się popisała. Może ziemia jej nie posłużyła bo przesadzona. Ja chyba nie mam ręki do hoyek albo mają u mnie za zimno bo żadna nie rośnie Tricolor tylko się stara. Jak mnie wkurzą to....
Elu czekamy na wiosnę a tu zimę zapowiadają. Dobrze, że to już połowa lutego
Saro ten jeden biały storczyk to już przesadza ze swoją długością jest nieugięty, ma 3 pędziki z czego jeden złamany i rośnie już dalej a drugi malutki całkiem odpadł przez kocura Trzykrotka ma się całkiem dobrze. Rosadziłam ją o inną odmianę posadziłam osobno.
Arletko pewnie, że wstydu nie przynoszą a które to Twoje chciejstwo, to co odpadło? Tyle czasu ją mam i wypuściła jednego listka a teraz się popisała. Może ziemia jej nie posłużyła bo przesadzona. Ja chyba nie mam ręki do hoyek albo mają u mnie za zimno bo żadna nie rośnie Tricolor tylko się stara. Jak mnie wkurzą to....
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Moniś kawałek serduszka kerri zauważyłam niedawno się dowiedziałam, że z mojego jednak nic nie urośnie bo to sam listek jest bez kawałeczka pędu
Arletko to nie serduszko to inna hoyka ale zapomniałam nazwę. I też nie rośnie
Też mam takiego kolorowego gruboszka od tygodnia Polubiliśmy się już bardzo Na mnie największe wrażenie zrobiły Twoje storczyki - ależ one długaśne!!!
Witaj mroofko
z tymi storczykami to było tak, że miałam oddać je w dobre ręce jak przekwitną i wcale się nimi nie zajmowałam. Pewnego dnia patrzę czy już mogę je...a tu nowe pędy i tak znowu czekam na kwiatki
a gruboszek fajny, bardzo mi się podoba tylko muszę znaleść jego dokładną nazwę.
z tymi storczykami to było tak, że miałam oddać je w dobre ręce jak przekwitną i wcale się nimi nie zajmowałam. Pewnego dnia patrzę czy już mogę je...a tu nowe pędy i tak znowu czekam na kwiatki
a gruboszek fajny, bardzo mi się podoba tylko muszę znaleść jego dokładną nazwę.
A to Ci zrobiły niespodziankę! Ale ze storczykami to już tak jest - nigdy nie wiadomo, czy już zakończyły kwitnienie, czy jeszcze mają taki zamiar. Nieobliczalna są A nazwy tego gruboszka też nie znam, ale co tam - najważniejsze, że jest ładny
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne roślinki pokazałaś ,gruboszek śliczniutki,a co do stefka ,to nie przejmuj się u mnie co roku zimą gubi sporo liści ,a póżniej szaleje na całego(tylko skubaniec nie chce się dać rozmnożyć już tyle razy próbowałam i nic )