Ogród Joli
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Joli
Jolu gratuluję złotka O roślinkach można rozmawiać bez końca , więc i posty lecą niezauważalnie , jest tyle tematów- ile kwiatów, albo i jeszcze więcej
- Andzia1
- Od: 15 maja 2009, o 07:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Złota Jolu, przyłączam się do gratulacji. Zaglądam sobie to regularnie i czerpię ile się da ciekawych informacji.
Pozdrawiam cieplutko...
Pozdrawiam cieplutko...
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
Witaj kochana!!!!!!!!! powiedz mi proszę koniecznie co to za roślina na pierwszej stronie 5 zdjęcie
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
- gutek87
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 26 sty 2011, o 16:47
Witaj Jolu,
to mój pierwszy post.Masz piękny ogród i mam nadzieje że wkrótce ja również dołączę do "szcześliwych posiadaczy ogrodu" . Wstrzymywałam się z pisaniem na forum ponieważ jestem na etapie rozpoczynania budowy domku i nie mam na razie czym się pochwalić, jednak jestem Ci bardzo wdzięczna za coś, dlatego nie mogłam dłużej "milczeć" . Konkretnie to chciałam podziękować Tobie jak i innym forumowiczom, którzy podpisują swoje fotki nazwami roślinek. Dzięki temu rozpoznałam na swojej działeczce(jeszcze niestety zarośniętej) dereń jadalny. Było to bardzo trudne ponieważ w chwili obecnej nie ma liści a jedynie czerwone pędy a na każdym zdjęciu które widziałam ma już ciemne.Więc jeszcze raz dziękuję. Zwłaszcza w imieniu derenia po którym już niedługo przejechałaby koparka
to mój pierwszy post.Masz piękny ogród i mam nadzieje że wkrótce ja również dołączę do "szcześliwych posiadaczy ogrodu" . Wstrzymywałam się z pisaniem na forum ponieważ jestem na etapie rozpoczynania budowy domku i nie mam na razie czym się pochwalić, jednak jestem Ci bardzo wdzięczna za coś, dlatego nie mogłam dłużej "milczeć" . Konkretnie to chciałam podziękować Tobie jak i innym forumowiczom, którzy podpisują swoje fotki nazwami roślinek. Dzięki temu rozpoznałam na swojej działeczce(jeszcze niestety zarośniętej) dereń jadalny. Było to bardzo trudne ponieważ w chwili obecnej nie ma liści a jedynie czerwone pędy a na każdym zdjęciu które widziałam ma już ciemne.Więc jeszcze raz dziękuję. Zwłaszcza w imieniu derenia po którym już niedługo przejechałaby koparka
Witaj, ja tez zawitałam dziś do Cibie po raz pierwszy i musze pozazdrościć areału zachwyciły mnie Twoje kompozycje, drzewa już dorodne no i piękne hortensje i piwonie drzewiaste, to dopiero cudo.. i jak tu nie kupować coraz to większej ilości skarbów... będę podpatrywać poczynania A datury jak wkopywałaś do ziemi to dużo zasilałaś? i jak je potem przeniosłaś do garażu? wykopałaś i owinęłaś folią korzenie, czy do donicy przesadzałaś? ale pewnie była masa korzeni...
witaj Jolu,
wpadam do Ciebie w ten strasznie zimny i wietrzny dzień i co widzę? widzę, że rozgrzewa Cię złota karta gratuluję
wpadam do Ciebie w ten strasznie zimny i wietrzny dzień i co widzę? widzę, że rozgrzewa Cię złota karta gratuluję
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
JOLUŚ z całego GRATULUJĘ ZŁOTKA
... życzę Ci Zdrowia i Spełnienia Marzeń
... życzę Ci Zdrowia i Spełnienia Marzeń
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 9 paź 2010, o 15:40
Zaglądam do Ciebie z ogrodu POD LASEM z rewizytą, teraz oficjalną, bo zanim wstąpiłam się do tego "kwiatowego zakonu", przez kilka miesięcy odwiedzałam Wasze ogrody incognito. Odwiedzałam i podziwiałam. Twój ogród piękny, w stylu, który lubię. Ktoś zazdrości Ci 50-arów działki. Jeżeli całość jest zagospodarowana, to jest czego zazdrościć. Ja mam "posiadłość" 1 ha i 2 ary, ale tylko niewielką część mam zagospodarowaną. Reszta to "dzikie pola". Czekamy na wiosnę i do roboty!.
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
JOLKA się ozłociła i zniknęła , napawać się tą radością .