Ogrodniczka szyszunia
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogrodniczka szyszunia
Witajcie wszyscy w ten piękny, słoneczny dzień. U nas rano jeszcze był spory mrozik a teraz do słoneczka jest cieplutko chociaż pewnie w nocy troszkę znowu przymrozi. Już rozkwitł biedronkowy hiacynt i tak się własnie prezentuje.
http://img710.imageshack.us/content_rou ... iacynt.jpg#
Uploaded with ImageShack.us
http://img710.imageshack.us/content_rou ... iacynt.jpg#
Uploaded with ImageShack.us
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
no to juz kwiat masz i to jaki, w ogródku niedługo tez będą już wytykają noski tak by się chciało coś pogrzebać na działce a tu niby słoneczko śliczne ale mróz trzyma, ja w tym roku mało chodzę po sklepach twardo nie kupuję wiosny do domu ja chcę do ogródka...............
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
To masz już zaczątek wiosny...pewnie pięknie pachnie Ci ten hiacyncik biedronkowy
- szyszunia
- 1000p
Pachnie słodziutko ale nie jest taki zbity w kwiatach jak kupowałam w zeszłym roku w biedronie. Ma dość rzadko rozmieszczone kwiaty.
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Piękny hiacynt , ale ogród jeszcze piękniejszy.Ja też nie mogę doczekać się wiosny Pozdrawiam cieplutko
- szyszunia
- 1000p
Witaj Agatko miło mi cie gościć w moich skromnych progach Dziękuję za miłe słowo i czekam na twój wątek. Zapraszam częściej
-
- 1000p
- Od: 17 mar 2010, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ładny kwiatuszek, zapach ma pewnie cuuuuuuuuudowny
- szyszunia
- 1000p
o tak Krzysiu bardzo słodziutki.Jest tak mocny że ja nie moge go trzymac w pokoju bo aż bije po nosie
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj ..śliczny jest i pięknie pachnie:)))U mnie znowu mrozy ..więc o wiośnie marzenia nadal pozostają..
Wiesz już może kiedy w Biedronce pojawią się cebule???
Wiesz już może kiedy w Biedronce pojawią się cebule???
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ IWONKO
Dobrze, że odwiedziłam Twój wątek. Zastałam cudowną niespodziankę - białego hiacynta.
Dobrze, że odwiedziłam Twój wątek. Zastałam cudowną niespodziankę - białego hiacynta.
- szyszunia
- 1000p
Ty Krysieńko to masz całe morze hiacyntów ja dopiero zaczynam zbierać. Mam w ogródeczku chyba 6 cebul i jedna w domu właśnie ta białą. Zmawiałaś Krysiu juz może lilie???
Reni jeszcze nie wiem ale jestem czujna mam oczy szeroko otwarte. Śledze gazetke z biedronki i watek na forum o cebulkach z biedronki. Mam nadzieję że nie przegapię. Chociaz jak we wrześniu były cebulki to w gazetce nic o nich nie pisali. Oby teraz napisali to w gazetce.
Reni jeszcze nie wiem ale jestem czujna mam oczy szeroko otwarte. Śledze gazetke z biedronki i watek na forum o cebulkach z biedronki. Mam nadzieję że nie przegapię. Chociaz jak we wrześniu były cebulki to w gazetce nic o nich nie pisali. Oby teraz napisali to w gazetce.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Iwonko nie przyszło jeszcze to nasze zamówienie bo ja to bym już chętnie zaczeła sadzic
- szyszunia
- 1000p
Niestety Grazynko jeszcze nic nie przyszło. A może i dobrze bo by korciło a tu wszystko jeszcze poprzymarzane i obsypane śnieżkiem. Ja tez juz nie mogę się doczekac i dlatego dzisiaj zakupiłam sobie nasionka maciejki i godecji. Jeszcze jej nie siałam czyli będzie to debiut Tyle razy zaklinałam się że nie będę kupowała nasionek i zawsze kończy się tak samo Jak przywioza to natychmiast cię powiadomię