Domowe orchidarium
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Domowe orchidarium
Iwonko, Ty lepiej uważaj kto wychodzi za Tobą z obi, jak niesiesz torby pełne storczyków. ;:193
- Merghen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2010, o 09:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny, tylko bez rękoczynów proszę Próbuję Was właśnie pomęczyć zdjęciami swojej produkcji tylko nie wiem co robię nie tak
Uffff, udało się... Picasa wariuje. Wczoraj było inaczej, dziś inaczej...chyba trzeba mieć kolejny fakultet do obsługi tego dziwoląga
W podzięce za odwiedziny...
Uffff, udało się... Picasa wariuje. Wczoraj było inaczej, dziś inaczej...chyba trzeba mieć kolejny fakultet do obsługi tego dziwoląga
W podzięce za odwiedziny...
- lucynaf
- 1000p
No, Małgosiu,ale cudo wstawiłaś ,fakultet dodatkowy nie potrzebny Mam nadzieje, że tu się z Petrą dogadamy,gorzej będzie w sklepie jak nam się ten sam storczyk spodoba
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Gosiu piękne zdjęcia ale jeszcze ładniejsze storczyki na nich.
Zdjęcia śliczne a dziwoląg wspaniały
lucynaf pisze:No, Małgosiu,ale cudo wstawiłaś ,fakultet dodatkowy nie potrzebny Mam nadzieje, że tu się z Petrą dogadamy,gorzej będzie w sklepie jak nam się ten sam storczyk spodoba
piękne zdjęcia ale nie byłyby takie gdyby nie cudne storczyki
- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
Małgosiu bardzo ładnie wygląda Twoje przedszkole dla maluszków i widać, że im się podoba
Piękne dwa nowe woskowce - szczególne peloric mnie zauroczył Bardzo ładne także obie coelogyne - ciekawa jestem jak się im u Ciebie spodoba no i życzę aby szybko ucieszyły kaskadą kwiatów.
Piękne dwa nowe woskowce - szczególne peloric mnie zauroczył Bardzo ładne także obie coelogyne - ciekawa jestem jak się im u Ciebie spodoba no i życzę aby szybko ucieszyły kaskadą kwiatów.
Witam ,
Małgosiu, masz śliczne storczyki . Człowiek musi próbować czegoś nowego, porywać się na głęboką wodę, bo inaczej nie rozwijałby się, także nie martw się, my w Ciebie wierzymy . Gdy się widzi takie przedszkole maluchów to od razu radość w oczach się pojawia . Życzę dalszych sukcesów w uprawie
Małgosiu, masz śliczne storczyki . Człowiek musi próbować czegoś nowego, porywać się na głęboką wodę, bo inaczej nie rozwijałby się, także nie martw się, my w Ciebie wierzymy . Gdy się widzi takie przedszkole maluchów to od razu radość w oczach się pojawia . Życzę dalszych sukcesów w uprawie
Pozdrawiam,
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
- akwarybka
- 500p
- Od: 23 maja 2010, o 01:00
Śliczne storczyki i super kolaże
- lucynaf
- 1000p
Małgosiu,widzę,że jesteś, co tam słychać na szerokich parapetach? :P
- Merghen
- Od: 13 gru 2010, o 09:09
Ostatnio mam taką wiosnę w zasięgu wzroku i dedykuję ją wszystkim odwiedzającym
A teraz cotygodniowy przegląd parapetów
Tu chyba będzie keiki
I tutaj chyba też
Dodatkowo muszę napisać,że wszystkie maleństwa na razie żyją, Coelogyne nawet się nieźle ma po przesadzeniu do wspólnej misy, więc uważam to już za sukces ale zobaczymy jak będzie dalej
Pozdrawiam
A teraz cotygodniowy przegląd parapetów
Tu chyba będzie keiki
I tutaj chyba też
Dodatkowo muszę napisać,że wszystkie maleństwa na razie żyją, Coelogyne nawet się nieźle ma po przesadzeniu do wspólnej misy, więc uważam to już za sukces ale zobaczymy jak będzie dalej
Pozdrawiam
- lucynaf
- 1000p
Będzie widok jak to wszystko się rozwinie
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu- wiosnę żonkilową, Masz taką słoneczną
Keiczki czy też predłużenia pędzików szaleją...
Keiczki czy też predłużenia pędzików szaleją...