Tak, PAMELKO, to jest wjakimś sensie zdjęcie historyczne bo z grudnia ub.roku. Takich śniegów, jak mieszkam tu 11 lat, jeszcze nie przeżywałam. Mam nadzieję, że zima do kończ już będzie łaskawsza.
Pozdrawiam, Jola z Izer[/color]
Dobrze że Pamelka zapytała czy to zdjęcie to historia bo już byłam przerażona że u Ciebie tyle napadało na nowo.U mnie na Lubelszczyźnie jest śniegu ze dwa centymetry ale mróz szaleje.
Jolu, widzę, że wątek ładnie się rozkręca. A gości masz innych niż ja. Nie sarenki mam na myśli. W tym zakresie to nornice u mnie
i inne paskudztwa.Może jeszcze jakieś fotki pokażesz?
Adrianno, dla ciebie wszystko! Chociaż nie wiem czym mogłabym Ci zaimponować , przecież mój ogród znasz. Zatem jeszcze kilka zimowych fotek.
Witam również Agę i Lena666
Jolu, o to chodziło. Piękne fotki zimowe. Przecież zimy u Ciebie nie widziałam. Jak przyjdzie wiosna - będziesz miała co pokazywać.
Opowiadałam dziś Ewie o fantastycznym położeniu Twojego ogrodu. Płaski teren nigdy nie będzie tak efektowny.
Trochę mnie nie było. Ale byłam zajęta. Odwiedziny, spotkania.... Dzięki Adrianno za miłe słowa. Będę mogła kilka ładnych obrazków zaprezentować na wiosnę, ale to jeszcze dość odległa perspektywa. Bardzo jestem ciekawa czy koszyczki z drutu sprawdzą się jako ochrona cebul tulipanów. Na razie wróciła zima. Dziś rano było -10st. i zaczął padać śnieg. To dla rozświetlenia atmosfery kilka ostatnich fotek jesiennych.
Tak, Pamelko ,to bardzo wdzięczne kwiatki, nawet po przekwitnieniu, owoce w formie koralików są ozdobne. Po zasuszeniu używam do suchych bukietów. Mam dwie odmiany - tę i drobniejszą, pomarańczową..