IWONKO tego wysokiego wiesiołka przywiozłam od Basi to wiem pewne a ja mam takie niskie wiesiołki mnóstwo .
ELUSIA ona u mnie tez NN i nie umia do niej nic dopasować . W lecie doszczepiłam do niej Fresja ciekawe co z tego będzie . Ma ciężkie kwiaty na wiotkich łodyżkach i bez przerwy się łamią te cieniutkie badylki ,.a broń Boże po deszczu wszystko połamane . Na jesieni ją przesadziłam w inne miejsce może teraz będzie lepiej . Na wiosna ciachna ją na jeza

ANIU już wiem tylko ,że w ofercie jej nie mają gdyż ją przeglądałam
EWCIU w ofercie Baranowskich jej nie widziałam . Liliowiec botaniczny dlatego ma takie inne listki ,ale jest śliczny . Idzie go gdzieś kupić gdyż mnie bardzo zauroczył
A OLU parę nowych tez wsadziłam jesienią ,ale teraz też czekam na dostawę . na razie nie myślę gdzie ja to posadzę

MAJU ja już zrezygnowałam ze sadzenia malw gdyż bez przerwy chorowały na mączniaka . Miałam takie piękne pełne różnokolorowe . Pokaż te piękne liliowce . Tak to jest wiesiołek ten niski .który ja mam
BASIA miałaś tego wysokiego miał chyba z 1m dałaś mi sadzonkę z niego gdyż bardzo mi się podobał
TOSIA masz rację piękny ten liliowiec Majki
WIOSENKO witam Cię w moim kwiatowym świecie może uda Ci się tę prawdziwa szybko do nas sprowadzić