Ja też zawsze sobie powtarzam że już więcej nie kupię żadnych nasion, no i wczoraj właśnie poszedłęm do sklepu kupić ziemię i niechcący wydałem na nasiona ponad 50 zetaszyszunia pisze:Tyle razy zaklinałam się że nie będę kupowała nasionek i zawsze kończy się tak samo
Ogrodniczka szyszunia
-
- 1000p
- Od: 17 mar 2010, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Ogrodniczka szyszunia
spenetrowałam cały Twój ogród na forum fajnie i widać pracę i zaangażowanie .zapraszam do odwiedzenia mojego dorobku.http://forumogrodnicze.info/posting.php ... =2&t=28808#
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chętnie pozwiedzam i pooglądam ale ten link jest tylko do odpowiedzi a nie do wątku
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Iwonko
Link do ogrodu Marysi - MICHALSKA to http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p2051135
Link do ogrodu Marysi - MICHALSKA to http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p2051135
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- Zabeczka101059
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Miłej niedzieli
Moje biedronkowe hiacynty w kolorze lila kupiłam 3 i wszystkie w jednym kolorze
Twój biały śliczniutki
Ja zaglądam do B jak będę coś wiedziała to dam znać
Moje biedronkowe hiacynty w kolorze lila kupiłam 3 i wszystkie w jednym kolorze
Twój biały śliczniutki
Ja zaglądam do B jak będę coś wiedziała to dam znać
- szyszunia
- 1000p
Żabeczko koniecznie dawaj znać. Ja też staram się na necie codziennie sprawdzać ale zawsze można coś przeoczyć a co dwoje oczu to nie pojedyncza para
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
I moje trzecie...czyli chyba nie przeoczymy
A ja nasionek nie zakupiłam i nie wysiewam...wcale mnie nie wzieło...nawet przy pełnych wieszakach...
i dobrze bo to strata kasy...wolę sadzonki...
A ja nasionek nie zakupiłam i nie wysiewam...wcale mnie nie wzieło...nawet przy pełnych wieszakach...
i dobrze bo to strata kasy...wolę sadzonki...
- szyszunia
- 1000p
Fragolciu niby strata kasy ale mnie tak cieszy jak zaczynają kiełkować. Potem masa roboty i często na próżno bo czasami padaja siewki ale nie będę dużo kupowała tylko jeszcze werbenę i cynie bo je zawsze siejemy.Dobre sa na bukiety.
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witaj Iwonko,przybyłam z rewizytą do Twojego ogrodu...przejrzałam Twoje zmagania,strach przed wodą,potem nastały lepsze dni i wszystko wróciło do normy...ja też mówię co roku ze koniec z sianiem, a potem jak przychodzi styczeń to już rozglądam się za nasionkami,to chyba ta tęsknota za wiosną tak ogłupia człowieka,a skutki tego siania są różne,nie zawsze ze skutkiem jakiego oczekuje...
- renszpaks-1
- 50p
- Od: 24 mar 2010, o 16:25
Witaj Szyszunia! Ładne masz te wiosenne kwiaty!
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- szyszunia
- 1000p
Dziękuję Ci bardzo Renszpaks-1 za wizytę i za miłe słowo. Czekam na twój watek żebym mogła się zrewanżować wizyta na twoich włościach.
Dwa dni temu byłam w tesco i oczywiści szpagatami podarłam na stoisko z nasionami i bulwami. Byłam ciekawa jakie maja ceny i miałam chrapkę żeby kupić canne ale niestety cena mnie powaliła na kolana. Dwie bulwy kolor rózowy kosztowały 16 zł to stwierdziłam że za drogo może cos z nasion kupię. Wzięłam dwie paczuszki ale cena nie była znana wieć przy kasie pytam ile kosztują a pani mówi że 4,50 za jedną paczuszkę cyni. To rozbój w biały dzień. Oczywiści ich nie wzięłam ale za to upolowałam cynerarię w doniczce za jedyne 4,50 i tak sie właśnie prezentuje
Uploaded with ImageShack.us
A to moje nowo zakupione nasionka
Dwa dni temu byłam w tesco i oczywiści szpagatami podarłam na stoisko z nasionami i bulwami. Byłam ciekawa jakie maja ceny i miałam chrapkę żeby kupić canne ale niestety cena mnie powaliła na kolana. Dwie bulwy kolor rózowy kosztowały 16 zł to stwierdziłam że za drogo może cos z nasion kupię. Wzięłam dwie paczuszki ale cena nie była znana wieć przy kasie pytam ile kosztują a pani mówi że 4,50 za jedną paczuszkę cyni. To rozbój w biały dzień. Oczywiści ich nie wzięłam ale za to upolowałam cynerarię w doniczce za jedyne 4,50 i tak sie właśnie prezentuje
A to moje nowo zakupione nasionka
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sysunio , to rzeczywiście drogo.
Ja czekam na bulwy i cebulki aż pojawią się w Biedronce. Tam jest tanio
Ja czekam na bulwy i cebulki aż pojawią się w Biedronce. Tam jest tanio
- szyszunia
- 1000p
Wiem wiem ja tez cały czas czekam na niezawodną biedronę. Ostatnio kupowałam w niej lilie i mieczyki i wszystko pięknie kwitło i kolory tez się zgadzały